I5 motherboard

poruka: 6
|
čitano: 52.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
I5 motherboard

neš ne kužim, il me neko levati ili.. pod my PC je upisana matična koja je riknula, sry, ne znam koja je v od i5 a računalo je sad na servisu pa nemrem do tog podatka..elem,lik mi priča da nema ploče koja podržava moj i5 neg mora mijenjat ploču,proc,RAM, sve skupa cc4500kn. i to samo 8GB RAM..pa da ne postoji neka ploča za makar 1500kn šta podržava, proc je star cc 4god, od ove MB je socket 1155 Gygybyte z68ap-d, ma neko me levati ili? hoće mi napravit novoo računalo a ja ga pito da mi promjeni ploču..btw(nek se zna)budem napisao ime servisa ako treba

Cum sapienti viro libenter diserimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
I5 motherboard

Dobro ti lik govori, ploca novih za socket 1155 vise nema jer je to mrtav socket, mozes potraziti rabljenu na njuski i to je to

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Re: I5 motherboard
micho0305 kaže...

neš ne kužim, il me neko levati ili.. pod my PC je upisana matična koja je riknula, sry, ne znam koja je v od i5 a računalo je sad na servisu pa nemrem do tog podatka..elem,lik mi priča da nema ploče koja podržava moj i5 neg mora mijenjat ploču,proc,RAM, sve skupa cc4500kn. i to samo 8GB RAM..pa da ne postoji neka ploča za makar 1500kn šta podržava, proc je star cc 4god, od ove MB je socket 1155 Gygybyte z68ap-d, ma neko me levati ili? hoće mi napravit novoo računalo a ja ga pito da mi promjeni ploču..btw(nek se zna)budem napisao ime servisa ako treba

idi na njuškalo i nađi 1155 ploču

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2018 13:21 (Glavas_ZG).
17 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2018 13:29 (Wolverine).
10 godina
odjavljen
Wolverine kaže...
Tony1999 kaže...

Dobro ti lik govori, ploca novih za socket 1155 vise nema jer je to mrtav socket, mozes potraziti rabljenu na njuski i to je to

a gle nove matične za 1155 socket u našim trgovinama: https://www.nabava.net/maticne-ploce/asrock-h110m-dgs-r30-socket-1151-socket-1155-intel-h110-maticna-ploca-cijena-45951951

10 godina
odjavljen
I5 motherboard

evo dvije ok ponude:

1.

2.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice