Graficka pocinje zujat

poruka: 17
|
čitano: 2.868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Graficka pocinje zujat

Nakon nekog vremena sto je komp upaljen ventilator na grafickoj kartici pocne zujat tj. kao da npr. stavim kabal blizu ventilatora i onda on udara u njega graficka je ATI Radeon HD 4600

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 20:47 (Stinsfire).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Graficka pocinje zujat

Ako ti kabal ne zapinje onda je vjerojatno lezaj otisao. Prvo probaj doc to osovine, tako da skines kapicu s sredista ventilatora, a ako nemozes doc do nje onda probaj ukapat kap-dvije ulja tamo između središnjeg dijela ventilatora i nosaca cijelog sklopovlja. Meni je upalilo, nadam se da ce i tebi :)
Btw. daj koju grafu imas i koji cooler/vent.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Graficka pocinje zujat
chutac kaže...

Ako ti kabal ne zapinje onda je vjerojatno lezaj otisao. Prvo probaj doc to osovine, tako da skines kapicu s sredista ventilatora, a ako nemozes doc do nje onda probaj ukapat kap-dvije ulja tamo između središnjeg dijela ventilatora i nosaca cijelog sklopovlja. Meni je upalilo, nadam se da ce i tebi :)

pise gore za grafu i hvala jos jednom probat cu sutra jer sad moram ic

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
14 godina

samo nemoj maslinovo ulje il tak neko {#}

15 godina
neaktivan
Stinsfire kaže...
chutac kaže...

Aha, previdio sam  {#}

overlord666 kaže...

samo nemoj maslinovo ulje il tak neko  {#}

Ekstra djevicansko maslinovo ulje :P
Dobro si podsjetio, nikakvo jestivo, motorno, ulje za biciklisticki lanac, nego obicno ulje za podmazivanje(ono prozirno)  {#}

14 godina
chutac kaže...
Stinsfire kaže...
chutac kaže...

Aha, previdio sam {#}

overlord666 kaže...

samo nemoj maslinovo ulje il tak neko {#}

Ekstra djevicansko maslinovo ulje :P
Dobro si podsjetio, nikakvo jestivo, motorno, ulje za biciklisticki lanac, nego obicno ulje za podmazivanje(ono prozirno) {#}

ok sad sam otovrio sve rastavio al ne razumijem do koje osovine da dodem uglavnom sutra cu kupit ulja jer mi je nestalo

15 godina
neaktivan
Graficka pocinje zujat

Evo, ovo ce vjerovatno pomoci, ako ne reci da ti posaljem jos koju.
Slikano je web-camom pa je losija kvaliteta(HDC510)

P.S. kad nakapas ulja rucno zavri vent na par sekundi i okreci ga oko njegove osi dok neiscuri visak ulja(cca. 2 min)

Stock cooler od HD5750 Stock cooler od HD5750
Ova rupica u sredini Ova rupica u sredini
Ovaj gumeni cepic Ovaj gumeni cepic
Cepic skinut i tu kapaj ako imas ovakav vent Cepic skinut i tu kapaj ako imas ovakav vent
Ovdje gje pokazuje vrh odvijaca Ovdje gje pokazuje vrh odvijaca
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
chutac kaže...

Evo, ovo ce vjerovatno pomoci, ako ne reci da ti posaljem jos koju.
Slikano je web-camom pa je losija kvaliteta(HDC510)

P.S. kad nakapas ulja rucno zavri vent na par sekundi i okreci ga oko njegove osi dok neiscuri visak ulja(cca. 2 min)

je li bas nesmijem nista stavljat osim toga ulja za podmazivanje jer jer stari sve obiso u gradu i nigdje ama bas nigdje nema

14 godina
Stinsfire kaže...

je li bas nesmijem nista stavljat osim toga ulja za podmazivanje jer jer stari sve obiso u gradu i nigdje ama bas nigdje nema

pa to ti je jako svijetlo ulje i nije gusto uopče. probaj naći neko jako svijetlo u nekoj maloj bočici. to je ulje za jako fine stvari (ne za jelo nego za tak neke stvarčice). ak nemaš niš drugo probaj staviti neko drugo ulje onda, ali jako malo ga stavi i nemoj staviti neko koje je gusto. čim rijeđe ulje to bolje :)

14 godina
Graficka pocinje zujat
otovrio sam i stavio ulja al opet zuji jel imate jos kakvu ideju

0 0 hvala 0
14 godina
Stinsfire kaže...
otovrio sam i stavio ulja al opet zuji jel imate jos kakvu ideju

a kupi drugi ventilator pa pripaši na hladnjak ili kupi novi hladnjak. nemaš kaj drugo

14 godina
ja se bas puno ne razumijem al ventilaor je jako mal i to je valjda od graf. nemam ja poseban ventilator ili hladanjak
14 godina
Stinsfire kaže...
ja se bas puno ne razumijem al ventilaor je jako mal i to je valjda od graf. nemam ja poseban ventilator ili hladanjak

ak ti taj zuji probaj samo ventilator zamjeniti. ne kužiš me xD

17 godina
Stinsfire kaže...

Ajd uslikaj s Fotičem nekak taj svoj model grafe pa okači sliku, ak znaš tocan model moš Googlat preko Images pa češ dobit tak sliku tog modela možda se može gore nekak namonirat koji drugi vent i rješeno.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
rambox kaže...
Stinsfire kaže...

Ajd uslikaj s Fotičem nekak taj svoj model grafe pa okači sliku, ak znaš tocan model moš Googlat preko Images pa češ dobit tak sliku tog modela možda se može gore nekak namonirat koji drugi vent i rješeno.{#}

sad nemogu pa cu sutra uslikat pa cete vidjet

17 godina
neaktivan
Graficka pocinje zujat

koliko mali vent? da nije od NorthBridgea a ne grafičke..nemaju grafičke male ventilatore

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
micho0305 kaže...

koliko mali vent? da nije od NorthBridgea a ne grafičke..nemaju grafičke male ventilatore

pise saphire i na plastici ispod koje je ploca pise ati radeon hd 4600

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice