Nakon nekog vremena sto je komp upaljen ventilator na grafickoj kartici pocne zujat tj. kao da npr. stavim kabal blizu ventilatora i onda on udara u njega graficka je ATI Radeon HD 4600
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti kabal ne zapinje onda je vjerojatno lezaj otisao. Prvo probaj doc to osovine, tako da skines kapicu s sredista ventilatora, a ako nemozes doc do nje onda probaj ukapat kap-dvije ulja tamo između središnjeg dijela ventilatora i nosaca cijelog sklopovlja. Meni je upalilo, nadam se da ce i tebi :)
Btw. daj koju grafu imas i koji cooler/vent.
Ako ti kabal ne zapinje onda je vjerojatno lezaj otisao. Prvo probaj doc to osovine, tako da skines kapicu s sredista ventilatora, a ako nemozes doc do nje onda probaj ukapat kap-dvije ulja tamo između središnjeg dijela ventilatora i nosaca cijelog sklopovlja. Meni je upalilo, nadam se da ce i tebi :)
pise gore za grafu i hvala jos jednom probat cu sutra jer sad moram ic
samo nemoj maslinovo ulje il tak neko 
Aha, previdio sam 
Ekstra djevicansko maslinovo ulje :P
Dobro si podsjetio, nikakvo jestivo, motorno, ulje za biciklisticki lanac, nego obicno ulje za podmazivanje(ono prozirno) 
Aha, previdio sam 
Ekstra djevicansko maslinovo ulje :P
Dobro si podsjetio, nikakvo jestivo, motorno, ulje za biciklisticki lanac, nego obicno ulje za podmazivanje(ono prozirno) 
ok sad sam otovrio sve rastavio al ne razumijem do koje osovine da dodem uglavnom sutra cu kupit ulja jer mi je nestalo
Evo, ovo ce vjerovatno pomoci, ako ne reci da ti posaljem jos koju.
Slikano je web-camom pa je losija kvaliteta(HDC510)
P.S. kad nakapas ulja rucno zavri vent na par sekundi i okreci ga oko njegove osi dok neiscuri visak ulja(cca. 2 min)
Evo, ovo ce vjerovatno pomoci, ako ne reci da ti posaljem jos koju.
Slikano je web-camom pa je losija kvaliteta(HDC510)
P.S. kad nakapas ulja rucno zavri vent na par sekundi i okreci ga oko njegove osi dok neiscuri visak ulja(cca. 2 min)
je li bas nesmijem nista stavljat osim toga ulja za podmazivanje jer jer stari sve obiso u gradu i nigdje ama bas nigdje nema
je li bas nesmijem nista stavljat osim toga ulja za podmazivanje jer jer stari sve obiso u gradu i nigdje ama bas nigdje nema
pa to ti je jako svijetlo ulje i nije gusto uopče. probaj naći neko jako svijetlo u nekoj maloj bočici. to je ulje za jako fine stvari (ne za jelo nego za tak neke stvarčice). ak nemaš niš drugo probaj staviti neko drugo ulje onda, ali jako malo ga stavi i nemoj staviti neko koje je gusto. čim rijeđe ulje to bolje :)
a kupi drugi ventilator pa pripaši na hladnjak ili kupi novi hladnjak. nemaš kaj drugo
ak ti taj zuji probaj samo ventilator zamjeniti. ne kužiš me xD
Ajd uslikaj s Fotičem nekak taj svoj model grafe pa okači sliku, ak znaš tocan model moš Googlat preko Images pa češ dobit tak sliku tog modela možda se može gore nekak namonirat koji drugi vent i rješeno.
Ajd uslikaj s Fotičem nekak taj svoj model grafe pa okači sliku, ak znaš tocan model moš Googlat preko Images pa češ dobit tak sliku tog modela možda se može gore nekak namonirat koji drugi vent i rješeno.
sad nemogu pa cu sutra uslikat pa cete vidjet
koliko mali vent? da nije od NorthBridgea a ne grafičke..nemaju grafičke male ventilatore
koliko mali vent? da nije od NorthBridgea a ne grafičke..nemaju grafičke male ventilatore
pise saphire i na plastici ispod koje je ploca pise ati radeon hd 4600