Glasan komp zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 4.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Glasan komp

Ne znam šta mu je....

kod uključivanja kompa počne strašnu buku radit.... trtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrt takav zvuk...

dok se digne sustav, prodje malo vremena, zvuk se smanji za mrvicu....

ne znam otkud dolazi zvuk. Na kompu radim normalno, ali moje roditelje to strašno smeta tako da mi je i ono malo dopuštenog vremena za igranje skraćeno.

Spec. ne znam napamet, jedino znam da je AMD sempron 3400+, nvidia 6100 nforce 405, hdd 250 gb, 1 gb ram... za napajanje ne znam...

Iskoristio sam kompresor, spuhao jedno kilu prašine ali i dalje stvara buku promjera slijetanja boeinga 747... Plač

tukao sam po kućištu pa je zvuk nestao....ali se vraća.....

Komp sam nabavio krajem 2007. Nabavio bi novi komp jer ionako ne mogu ništa novo igrat, no kriza je.....

aj pomagajte zadnja ste mi nada... ili ću morat opet igrat PS1 :(((

P.S. moj ujak ima komp isti ko moj već 4 godine i dalje je tih ko bubica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glasan komp

Otvori ga...pa vidi od kud ti dolazi buka...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glasan komp

neki vent zapinje o nešto

netko

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glasan komp

Ak ti se da slikaj komp iznutra i stavi tu sliku..pa da vidimo malo unutrašnjost...Namigiva

1 0 hvala 0
15 godina
Glasan komp

Nadam se da nije ovaj iz avatara.Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glasan komp

Neću imat prilike uslikavat....nema me doma do zime...

zavrtio sam ventilatore dok sam otvorio kućište i glatko su se vrtjeli... zvuk dolazi iz napajanja....a čuo sam da može biti i ventilator na grafičkoj..no grafička normalno obavlja posao dok igram igre tipa max payne 2, cod 2 itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Glasan komp
Imperijas kaže...

Neću imat prilike uslikavat....nema me doma do zime...

zavrtio sam ventilatore dok sam otvorio kućište i glatko su se vrtjeli... zvuk dolazi iz napajanja....a čuo sam da može biti i ventilator na grafičkoj..no grafička normalno obavlja posao dok igram igre tipa max payne 2, cod 2 itd.

A onda mjenjaj napajanje...i valjda je riješen problem...

15 godina
neaktivan
RE: Glasan komp
Imperijas kaže...

Ne znam šta mu je....

kod uključivanja kompa počne strašnu buku radit.... trtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrt takav zvuk...

dok se digne sustav, prodje malo vremena, zvuk se smanji za mrvicu....

ne znam otkud dolazi zvuk. Na kompu radim normalno, ali moje roditelje to strašno smeta tako da mi je i ono malo dopuštenog vremena za igranje skraćeno.

Spec. ne znam napamet, jedino znam da je AMD sempron 3400+, nvidia 6100 nforce 405, hdd 250 gb, 1 gb ram... za napajanje ne znam...

Iskoristio sam kompresor, spuhao jedno kilu prašine ali i dalje stvara buku promjera slijetanja boeinga 747... Plač

tukao sam po kućištu pa je zvuk nestao....ali se vraća.....

Komp sam nabavio krajem 2007. Nabavio bi novi komp jer ionako ne mogu ništa novo igrat, no kriza je.....

aj pomagajte zadnja ste mi nada... ili ću morat opet igrat PS1 :(((

P.S. moj ujak ima komp isti ko moj već 4 godine i dalje je tih ko bubica...

Koristio si kompresor kad si ispuhao pa ti je možda jedno krilce s venta strgalo od jačeg pritiska s kompresora pa onda zvuči ko avion. A zvuk može biti s napajanje s stražnje strane, samo ako iznutra nisi otvarao. A ako jesu može se nači odkud dolazi zvuk pomoću igle ili čačkalice i probaj po jednu zaustaviš ali nakratko i nađeš koji to pravi problem i vent se lako zamjeniš novim. Ako su rasklimane venta ja ih popravljam i poslije popravka nečujno se vrti.Osmijeh

Nenad
16 godina
protjeran
Glasan komp

jao koliko ovaklvih tema ima dajte se skulirajte ljudi kompresor polomija krilca aj neka bar san se dobro nasmija

aj ajmo pomoč čovjeku da mu rješimo tog bojinga dakle jedan od ventova je definitivno crka to jest odvrtija svoje  ja bi reka vent na napajanju ili vent proca dakle otvori  pc uzmi čačkalicu te zaustavljaj vente dok se ta buka ne stiša  to je taj vent zamjeni ga i surfaj dalje

to je to lokk

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Glasan komp

tebi je to smješno?meni nije nimalo covjek je htjeo da pomogne.i da znas postoi mogucnost da se slomi na pritisku od 6-7 bar {#}

izo
12 godina
protjeran
Re: Glasan komp
windows-izo kaže...

tebi je to smješno?meni nije nimalo covjek je htjeo da pomogne.i da znas postoi mogucnost da se slomi na pritisku od 6-7 bar {#}

Daj mi molim te reci koliko dugo si kopao dok nisi iskopao 2 godine staru temu. Ti mora da si arheolog.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice