Kada upalim komp na radnoj površini nema ni jedne ikone.Onda sa ctrl+alt+delete pokrenem upravitelj zadataka i uključim explorer.exe,ali kada sljedeći put palim komp,opet isti problem.Kako da to rješim?Molim pomoć!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedino što mi za sada pada na pamet je da staviš prečac od explorera u startup mapu
Kada upalim komp na radnoj površini nema ni jedne ikone.Onda sa ctrl+alt+delete pokrenem upravitelj zadataka i uključim explorer.exe,ali kada sljedeći put palim komp,opet isti problem.Kako da to rješim?Molim pomoć!
Nema mi na ekranu ništa osim slike s radne površine.Tako da i i to propada!
instaliraj aviru i skeniraj komp. imaš neku gamad koja blokira pokretanje explorera prilikom dizanja windowsa
1.) Skeniraj računalo sa Kaspersky Internet Security 2009, ako si čitao predzadnji Bug, mogao si vidjeti da je on, bar za sad, antivirus s najvećim postotkom detekcije.
Ovo možda zvuči čudno, ali:
2.) Probaj staviti explorer.exe (C:/WINDOWS/explorer.exe) da se pokreće pri podizanju sustava. To možeš u bilo kojem boljem programu za podešavanje / čišćenje računala.
2.) Probaj staviti explorer.exe (C:/WINDOWS/explorer.exe) da se pokreće pri podizanju sustava. To možeš u bilo kojem boljem programu za podešavanje / čišćenje računala.
Upalio sam sad komp i sad radi ko singerica.Ko zna dokad će.Hvala svima!
Upalio sam sad komp i sad radi ko singerica.Ko zna dokad će.Hvala svima!