Explorer.exe

poruka: 9
|
čitano: 3.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Explorer.exe

Kada upalim komp na radnoj površini nema ni jedne ikone.Onda sa ctrl+alt+delete pokrenem upravitelj zadataka i uključim explorer.exe,ali kada sljedeći put palim komp,opet isti problem.Kako da to rješim?Molim pomoć!

Tomislav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Explorer.exe

jedino što mi za sada pada na pamet je da staviš prečac od explorera u startup mapu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Explorer.exe
Tomislav95 kaže...

Kada upalim komp na radnoj površini nema ni jedne ikone.Onda sa ctrl+alt+delete pokrenem upravitelj zadataka i uključim explorer.exe,ali kada sljedeći put palim komp,opet isti problem.Kako da to rješim?Molim pomoć!

to se meni desavalo, imas neki cudan trojan u kompu, rijesio sam to avirom i nod32 zajedno, ako ti ne smeta, stalno ctrl+alt+delete pa izaberi bilo koji program, on ce e otvoriti isto kao i explorer, a ako ti je stalo da je sve normalno, jednostavno scan komp sa raznim antivirusima

raznim antivirusima zato sto svaki antivirus nadje svoje (sto se tice updatea)
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

Nema mi na ekranu ništa osim slike s radne površine.Tako da i i to propada!

Tomislav
16 godina
neaktivan
pa preko task managera uključiš explorer i onda njegov prečac stavi u start up mapu

instaliraj aviru i skeniraj komp. imaš neku gamad koja blokira pokretanje explorera prilikom dizanja windowsa
16 godina
neaktivan
Explorer.exe

1.) Skeniraj računalo sa Kaspersky Internet Security 2009, ako si čitao predzadnji Bug, mogao si vidjeti da je on, bar za sad, antivirus s najvećim postotkom detekcije.

Ovo možda zvuči čudno, ali:

2.) Probaj staviti explorer.exe (C:/WINDOWS/explorer.exe) da se pokreće pri podizanju sustava. To možeš u bilo kojem boljem programu za podešavanje / čišćenje računala.

ROFLPANCACES - njajbolje poslužiti tople.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neven1992 kaže...

2.) Probaj staviti explorer.exe (C:/WINDOWS/explorer.exe) da se pokreće pri podizanju sustava. To možeš u bilo kojem boljem programu za podešavanje / čišćenje računala.

prvo pročitaj sve postove pa onda piši.. ja sam to rekao već dva puta. a i zašto se mučit s posebnim programima, kad jesnostavno može stavit njegov prečac u startup mapu koja se nalazi u startu. to nek bude samo privremeno rješenje. onda nek skenira komp sa avirom i kad makne tu gamad koja mu pravi probleme onda će moć i maknut taj prečac
16 godina
neaktivan
Explorer.exe

Upalio sam sad komp i sad radi ko singerica.Ko zna dokad će.Hvala svima!

Tomislav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Upalio sam sad komp i sad radi ko singerica.Ko zna dokad će.Hvala svima!

sad dok je sve ok, odmah instaliraj aviru, napravi update i complete system scan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice