Ekran ili grafika?

poruka: 10
|
čitano: 6.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ekran ili grafika?

IBM R50e. Vrućina uzela danak..slabo se vidi na screenshotu- okomita iscrtkana linija koja mijenja boju ovisno o pozadini..ima li pomoći?

okomita isprekidana linija okomita isprekidana linija
Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED like there is NO BANDWITH LIMIT
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 12:46 (micho0305).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ekran ili grafika?

Nema odgovora? Niti otprilike?OK, al ima novih crta po ekranu..za sada crvena, zelena i plava..

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ekran ili grafika?
micho0305 kaže...

Nema odgovora? Niti otprilike?OK, al ima novih crta po ekranu..za sada crvena, zelena i plava..

Ako je LCD moguće je da su dead pikseli,no ako je CRT onda ti grafa krenula u vječna lovišta.

steam:evilmage007 skype:evilmage007 gmail:evilmage007@gmail.com
17 godina
neaktivan

laptop

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
14 godina
micho0305 kaže...

laptop

Onda je grafa krenula k vječnim lovištima,no da 100% budeš siguran spoji nekakav monitor na izlaz na laptopu pa vidi,ako bude isto onda ti je grafa.

steam:evilmage007 skype:evilmage007 gmail:evilmage007@gmail.com
17 godina
neaktivan
Ekran ili grafika?

grafika integrirana..šmrc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

grafika integrirana..šmrc

aj napravi novi screenshot pa stavi

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
Ekran ili grafika?

nema na screenshot ništa, nema na vanjskom monitoru ništa, evo slike s mobitela

1 1
2 2
3 3
4 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
micho0305 kaže...

nema na screenshot ništa, nema na vanjskom monitoru ništa, evo slike s mobitela

Ekran, prijatelju... Ovdje je problem s ekranom, a ne s grafom.

Što se tiče pomoći, jedino otvoriti laptop, provjeriti kontakte, ali sumnjam da mu ima pomoći.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 0:25 (cro_blue).
17 godina
neaktivan
Ekran ili grafika?

skinuo manual s oriđiđi stranice, postupio po "uputama", i gle, začudo, plava i zelena crta nestadoše(aorist). S debelom crvenom još ima frke, ali izgleda da je neki spoj između casea i LCD...pustim da mi ovako radi par dana, ako ostane na istom, to je to. Očistim još jednom (glede crvene debele) ako se ne zgubi sama od sebe(?)- ovaj problem šaljem u "glupe hardver greške" iako ne shvaćam što sam ja tu kriv..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice