DVD drive

poruka: 9
|
čitano: 1.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD drive
pitanje

Stavim dvd ili cd  u računalo,otvorim my computer,dvaput kliknem na dvd drive ali mi ne pokazuje da je nešto unutra.Neće ni da ga uključi autoplay.Može li mi netko pomoći?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: DVD drive

ja mislim da ti je krepao citac...ponavljam mislim, cekaj malo da ti drugi komentiraju pa onda ako je tako kupi novi (cjene oko 200kn)

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
DVD drive

Kad staviš DVD u DVD drive .pokušavali uopče pročitati DVD ili samo stane?Neodlučan

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne mozes nista citat? ako ti niti jedan ne radi, onda je otisao opticki pogon.

17 godina
neaktivan

Jel to sa svakim cd-om ili dvd-om?

Probaj pogon na drugom kompu, pa ako i tamo ne radi onda je vjerojatno vrisno.

Probaj ga i očistiti.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
neaktivan
DVD drive
autorov komentar

Očitava mi cd-e i dvd-e na kojima su mape i fileovi,ali neće neke,npr. cd za instalaciju need for speed.To je dvd koji se instalira kao orginal.Trebao bi mi se sam uključiti onaj autoplay na kojem piše install,uinstall,readme i slično.Ali neće.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znaci sve ti normalno radi (cita sve dvd-e i cd-e) ali ti samo ne zeli pokrenut autoplay?

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ne.Kada uđem u my computer ne piše da je cd u računalu.Kada su na cd-u mape ili fileovi mogu ih vidjeti(desni klik,explore).

16 godina
neaktivan
DVD drive
autorov komentar

Neka mi netko kaže bi li pomoglo da u device manageru uinstall dvd drive pa da ga opet instaliram.

Tomislav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice