C disk

poruka: 7
|
čitano: 1.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
C disk

Prije par tjedana mi je normalno bilo da imam oko 120gb slobodnog prostora, a sad je na nekih 116-117, redovno koristim ccleaner, ali svejedno fali par gb-a...skenirao sam sve zbog virusa i ništa nije pronađeno...gdje je problem?

Nije mi neka frka, ali volio bih znati razloge.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: C disk
m77 kaže...

Prije par tjedana mi je normalno bilo da imam oko 120gb slobodnog prostora, a sad je na nekih 116-117, redovno koristim ccleaner, ali svejedno fali par gb-a...skenirao sam sve zbog virusa i ništa nije pronađeno...gdje je problem?

Probaj obrisati restore tačke: Alati>System Restore, prevuci mišem sve osim zadnje koja se ne može obrisati i klikni ukloni. Meni je oslobodilo 25GB.

Problemi sa vasim racunalom ? Javite se u PM da sredimo :)
14 godina
m77 kaže...

Prije par tjedana mi je normalno bilo da imam oko 120gb slobodnog prostora

Počisti koristeći alat "Disk cleanup" ugrađen u windows OS.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
17 godina

c/windows/software_distribution/downloads - iz ovog foldera mozes sve obrisat, u njemu se zna nakotit par gigabajta smeca..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
protjeran
m77 kaže...

nekad ti se page file povecava ovisno o potrebi pa nekad zna zafaliti i po par gb prostora! sve je to normalno! LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
C disk

Hvala na savjetima.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
C disk

instalirao cool edit  i ucitao mp3 od cca 170 mb ,dok je ucitavalo nakracalo mi je cijeli c disk slobodan prostor  i stalo ,  oko 8 gb je bilo slobodno prije nakon prekida jedva 1 gb  ...ja sam ugasio cool edit  restartao racunalo ali prostor je ostao zauzet ..cclener pokrenuo dobio sam oko 3gb ...fali mi jos 4-5 gb i nemogu pronac nigdje di je ostalo zapelo . cool edit je postavljan da stavlja u temp folder ..koji je prazan..

gdje da trazim ,ili gdje da oslobodim prostor ,,buduci da mi komp ne radi ok ..(premalo prostora) 

hvala 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 21:49 (dezus).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice