Boot fail.

poruka: 9
|
čitano: 1.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Boot fail.

Dođe do Verifying dmi pool data i stalno se poslje restarta.

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 23:12 (Ale14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boot fail.

Pokušaj da izvadiš bateriju iz matične ploče na 10 sekundi, vrati je i startaj računar. Podesi BIOS i uključi S.M.A.R.T. ne košta te ništa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Boot fail.

Probao ali i dalje nista.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Boot fail.

Pogledaj dali ti se odspojio kabal od HDD i treba HDD postavit u biosu da se Boota sa njega iskljucivo - jer sve ovo sto ti vidis je vezano bios - dakle treba porovjerit HDD -

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boot fail.

Provjeri ako ti je hdd dobro priključen na kablove(i ostale).Možda je greška u mbr,a taj je mbr zapisan na disku(tablica što se treba dizati kod boota),ako je "pokvarena",OS se ne diže.Kako ti je postavljen bios boot?

-ili(stavi dvd od windowsa)first boot postavi na cd-dvd,pa u toku instalacije hit na recovery,ako pomogne

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 11:43 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Boot fail.

Kablove od HDD sam odma na pocetku pogledao i spojeni su obadva dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Boot fail.

Mora biti bas dvd ili se moze sa stika (USB-HDD)?

13 godina
neaktivan
Boot fail.

Može,zašto ne,bitno da imaš na boot usb windowse,i opciju u biosu,da pokreče sa usb-a prvo,opet recovery(popravak).

-jesi li dobro sve pročitao u onom linku gore"ako pomogne",idi redom

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 12:05 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boot fail.

Da nisi mozda instalirao nove windowse ? Ja sam jucer frendu otisao na instaliram w7 ,imao je xp , i instalirao ga na drugu particiju,koja je bila logical,nisam odmah vidio , i fino sve uradim ,skinem drivere itd. namjestim ,onda formatiram onu prvu particiju na kojoj je bio win xp ,restartam pc , nece da se boota , kaze hdd reading failure itd. znam da nije hdd otisao  , i skontao sam da je u tome bio problem, onda sam opet instalirao na onu particiju koja je Primary, i sve lijepo radi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice