Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika

poruka: 415
|
čitano: 62.686
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika

išlo bis izrenderiranom animacijom dosta toga  , onako taj uvod sve do policije , ali da se to brzo odigra .. i onda zoom do lika i nastavlja se s igrom , kao štp je bio slučaj u NFS , ono ide animacija pa se uključe kontrole i player nastavlja tamo gdje animacija stane . ali mu samo malo damo daodigra malo da ide za tim likom i onda animacija u oko tog trupla , i dolazak pred ulaz u to podzemlje i od tud kreće priča. i onako kroz cijelu priču bi se tj kroz cijelu igru bi se mogao uključivati narator , kao u Max Paynu. to je dosat efektno . trebamo pronaći i nekog za glazbu . jer nemožemo koristiti nečiju  tuđu.jer ako bi našli spozora da nam plati licencu , to automatski postaje komercijalno i s time dobivamo probleme oko korištenje glazbe.

Na stranicu bi trebalo doddati ili na naslovnu ili zaseban link nesto tipa process , ono dokud smo stigli . tamo bi izbacivali screen shotove , vidse , zajednos člancima .

treba obvezno staviti kontakt , i što prije staviti prava imena , nikako nickove , jer je to kilometrima daleko od profesionalnog . koliko znam igor ili ti ga lord vodi već sve bilješke u rokovnik da ne trebamos e brinuti oko neorganizacije .

samo bi trebalo staviti na stranicu TaskFreak  ,to izgleda ovako npr

ime     |  zadatak               |    rok             |     proces

Mate        tekstura za krov      01.01.2011         #####   <---   tu idu kvadratići obojani od crvene do zelene , onako s prijelaznim 

žutim nijansama. (crveno sami početak , a zeleno je kao gotovo) 

tako ćemo se držati rokova i eto. kad netko završi task uzima drugi i ide dalje 

Neznam što bi se još moglo dodat                                                                                              

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Projekt SupriseSoft - Pijava sudionika
MovieMaker kaže...

išlo bis izrenderiranom animacijom dosta toga  , onako taj uvod sve do policije , ali da se to brzo odigra .. i onda zoom do lika i nastavlja se s igrom , kao štp je bio slučaj u NFS , ono ide animacija pa se uključe kontrole i player nastavlja tamo gdje animacija stane . ali mu samo malo damo daodigra malo da ide za tim likom i onda animacija u oko tog trupla , i dolazak pred ulaz u to podzemlje i od tud kreće priča. i onako kroz cijelu priču bi se tj kroz cijelu igru bi se mogao uključivati narator , kao u Max Paynu. to je dosat efektno . trebamo pronaći i nekog za glazbu . jer nemožemo koristiti nečiju  tuđu.jer ako bi našli spozora da nam plati licencu , to automatski postaje komercijalno i s time dobivamo probleme oko korištenje glazbe.

Znam savrsenog covijka za glazbu...Budem ga pital...pa ak hocete...

A taj narator bi kaj govorio? Nekuzim bas njegovu svrhu...E ovo za animaciju sam točno tako ja mislil...

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

Ma sve cu ja to sloziti ali nemam vremena sad jer imam 4 testa ovaj tjedan. I mislio sam sloziti ovako zadatke svakom se zada zadatak i onda pomocu usernamea i passa se moze ulogirati, mjenjati status na kolko je, dodavati slike, video i moze uploadati gotov zadatak kojeg cu ja skinuti i staviti u engine.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

E ljudi i jedna jako VAZNA stvar. Creditsi, Creditsi nek budu složeni ko u portalu, to su najbolji creditsi ikad....

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kud si doso do creditsa, jos nismo ni stranicu napravili.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ma neznam to sam uvjek zelio da u igricama budu savresni.

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Volio bih vam pomoći u ovome, ali znam programirati samo u VB-u (i QB-u, ali mislim da to ne pomaze :D), i znam radit u sketchupu :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Heh, VB nam ništa ne pomaže jer nema nikakve veze s pravim jezikom. Ali isto tako ni sketchup puno ne pomaže jer se modeli nemogu renderirati za igru (kolko ja znam).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
LordShgi kaže...

Heh, VB nam ništa ne pomaže jer nema nikakve veze s pravim jezikom. Ali isto tako ni sketchup puno ne pomaže jer se modeli nemogu renderirati za igru (kolko ja znam).

VB se moze odma odbaciti iz razloga da to mije jezik nego "crtanje programa", A ovo za sketchup nije istina samo treba imati renderer i exporter. Ajde postaj svoj najbolji rad pa da ocijenimo.

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

Lol pa šta su svi napali Skeč? Iznenađen

http://gamecreator.blogspot.com/2007/05/sketchup.html

Ovaj čovjek je opisao kako ga se koristi za editiranje level-a i još ponešto... Uglavnom, za modeliranje i renderiranje sasvim solidan i jednostavan alat iz kojeg uvijek možeš eksportati i odraditi eventualne dorade, skriptiranja i slično negdje drugdje ali ne vidim zašto se sa ovim alatom ne bi moglo raditi i na ovom području.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

PA ko veli da smo ga napali jka radim u Skeetcupu i Super mi je mogu modelirati BILO sto osim Ljudi i njihovu anatomiju...A mislim da onaj lik koji radi u VB nek posta Sliku svojeg najboljeg rada i onda cemo vidjeti kakav je.

Pinky je zakon... I ♥ π

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa sve igre imaju mind naratora i comunicate naratore .

tj mind narator govori mišljenje igrivog lika u ključnim situacijama , dok cumunicate naratori dobiju svojeg lika i tijekom animacija govore ono što on treba reći. ne ćemo valjda koristiti Microsoft Speech za te svrhe , treba nam par ljudi koji tečno govore engleski , što znači pravilan izgovor , ne želim da na kraju razgovor bude izgledao kao da su go govorili dvije kišne gliste s govornom manom.  gotovo sve igre imaju taj tip komunikacije , od modern warefara do need for speeda . čak i dota ima mind naratora .

Ja mogu biti narator za jednog lika pošto engleski govorim bolje nego hrvatski , ali nažalost doslovno.

Nema problema sa sketch upom , vidioo sam neke radove u njemu , doduše ne ljude već obijekte i jako su kavalitetni , ako zna program svašta se da napraviti . no kako smo i rekli .. postaj neki svoj najbolji rad pa ćemo vidjeti. 

Postoji jedan program za glazbu . mi smo je napravili u tom programu(ekipa iz studia) za jedan film . neznam kako se zove , ali sad ću potražiti pa javim .

SUPER .. eto imat ćemo taskfreak na stranici , da samo znate koliko to olakša posao . i onda će lord sve to ljepo bilježiti ko je koliko napravio i dijeliti nove zadatke .

EDIT:

Mislim da je acid pro 7

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 12:52 (MovieMaker).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MovieMaker kaže...

Pa sve igre imaju mind naratora i comunicate naratore .

tj mind narator govori mišljenje igrivog lika u ključnim situacijama , dok cumunicate naratori dobiju svojeg lika i tijekom animacija govore ono što on treba reći. ne ćemo valjda koristiti Microsoft Speech za te svrhe , treba nam par ljudi koji tečno govore engleski , što znači pravilan izgovor , ne želim da na kraju razgovor bude izgledao kao da su go govorili dvije kišne gliste s govornom manom.  gotovo sve igre imaju taj tip komunikacije , od modern warefara do need for speeda . čak i dota ima mind naratora .

Ja mogu biti narator za jednog lika pošto engleski govorim bolje nego hrvatski , ali nažalost doslovno.

Nema problema sa sketch upom , vidioo sam neke radove u njemu , doduše ne ljude već obijekte i jako su kavalitetni , ako zna program svašta se da napraviti . no kako smo i rekli .. postaj neki svoj najbolji rad pa ćemo vidjeti. 

Postoji jedan program za glazbu . mi smo je napravili u tom programu(ekipa iz studia) za jedan film . neznam kako se zove , ali sad ću potražiti pa javim .

SUPER .. eto imat ćemo taskfreak na stranici , da samo znate koliko to olakša posao . i onda će lord sve to ljepo bilježiti ko je koliko napravio i dijeliti nove zadatke .

EDIT:

Mislim da je acid pro 7

LJepo si me nasmijao. Nego i ja govorim engleski bolje nego hrvatski. I mogu oponašati starca, neko čudovište tako da nije problem. Cak i pjevati mogu ako treba.

15 godina
neaktivan

haha  .. uvijek :D ... super , eto imamo za dva lika narator , a pošto je lord toliko svestran izgleda da ćemo imati okrkestar pun staraca predvođen čudovištem, čime smo riješili i glazbu tako da idemo raditi .

A sad ozbiljno . ovako treba nam 

# netko za glazbu.

# jošš osoba za naratore koje tečno govore engleski

# još PROGRAMERA

a treba još toga ali ovo nam je sad aktualno.

Logo treba do ponedjeljka navečer biti gotov. 

Ako se slažete ja bi do večeras napisao CP (Charachter Personalty) za našeg igrivog lika , što će biti ključno pri njegoj izradi . 

Ono što čini uspješnu igru je mogućnost da se igrač poistovijeti s likom , da se uživi u radnju a to se nemože postići ako je lik bezkaraktera , nema neke svoje mane , ne drži ce nekih stavova , pa možemo ga i učiniti praznovijernim , s dozom humora .

Sve je to ono što će učiniti našeg lika realnim . uzalud nam i najbolja grafika ako će on samo trčati naokolo kako ga igrač usmjeri  .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ima besplatna verzija zove se UDK
Blender
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Daj MovieMAker, zalijo si ekran s sokom kako sam se smijao u prva dva reda. A sto se tice CKa, može. Ti to napravi.

Sad idem oprat monitor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ispričavam se zbog monitora hahah  .

heh da engine je besplatan ... 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ljudi ja sutra pitam lika za muziku sutra se vidimo... Inača ja jako tečno govorim eng. pa i ja mi mogel jednog lika govoriti.
Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

Nije bitno samo da li tečno govorite engleski,nego morate imati i glas koji paše određenom liku.

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super , imate li onako dublji glas ili vam još nije mutirao . :DD

hehe  .super , ajde pa javi što je sa galzbom .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako je glavni lik neki covjek u 25im godinama onda mogu probati oponašati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da tako nešto , a ja bih mogao dati glas liku kojeg ubije hibrid.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ja onda otpadam za nekog govrnika...mogu jedino neku djecu i slično... A ima ko kakvij SFX-a?
Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

Pa mozemo napraviti malu djecu kako bjeze od hibrida. PA se ti deri xD. Ali mislim da bi bolje bilo stavit neku curicu od 3 godine da se dere u mikrofon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bravo, super je kad ima nesto ovako i ja bi pomogao, trenutno od tog znam samo radit u Photoshopu(za video After Effects), ali ne u tim 3d modeliranju, vidio sam kako izgleda UT3 Engine odlican je za taj tip igre, mogao bih ja pomalo skinuti neke programe pa nauciti u kojem vi radite, mislim da mi nebi trebao biti neki problem(prije sam radio u nekim laganijim programima i pravio mape za CoD).
A sto se tice price, gledam jednu vrstu filmova/serija gdje im je zainteresiranost primarna pa mislim da cu tu biti od neke pomoci prije ucenja u 3D programu.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime&quot;
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Imam savrsene dvije osobe za to moji brat i sestra.E ljudi mislim da bi trebali početi crtati artworkse...pa da na ljeto imamo sve pripreme gotove. Kaj velite?
Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

Misliš li ba sound effects ili special effects

imam ja sound effectsa dosat , uključujući i gunove , glasanje zvijeri i sve .

Samo ako želimo ful originalnu igru , mogli bi uzeti diktafon (digitalni ofc) i ići po zoološkom i snimit glasanje svih životinja i poslije ih smiksati . Zamislite glasanje konja pomiješano s rikom morskih lavova ...to bi odgovaralo zvuku hibrida zakucanog u zid sa samostrelom . ali možemo uvijek iz SFX knjižnice izabrati nešto .

@lord hehehehe  ... zamisli ga kako se dere u mikrofon ; MAMA !!!

@ markoal. pa super ako si voljan učiti. nez zašto ali mi se ful čini da znaš dobro crtat ..onako na prvi dojam , pa da ti pomogneš s artworksima. ja također.

Cool imamo diječicu .. hehe  .

Ja sad poslije večere napiše CP za glavnog lika i postam . pa ćemo se dogovoriti  za artwork njega. 

molim markoal-a da ostavi kontak e mail i neki svoj rad .. oa ce se crew dogovorit

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:53 (MovieMaker).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja sam dežuran za koji tjedan u skoli pa cu cijeli dan crtati artworkse i smisljati koncept.

BTW. samo da znate ja cu kroz ljetne praznike raditi 8h dnevno na tome i ostalo vrijeme bum vani. SAmo da znate moj stupanj predanosti ovome.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 20:02 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Znas nisam nesto za crtanje, ali bi mogao sutrq nacrtati neke scene kak ih ja zamišljam. A to sam mislio pod efekte ono udaranje šake o stol, napinjanje samostrela i slično. Super ak ti to imas, a ovo za snimanje Zivotinja nebu islo jer ti se zivotinje nebudu glasale na narudzbu a i okočo tebe su smetnje tipa auti kpji se čujj, ljidi koji razbovaraju i slično.
Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

Gledaj ja to doslovno mogu cratati artworkse 4 sata dnevno. ionako u školi preko stat uvijek crtam , sad ću se samo prebaciti s garffita na artwork.

Već sam pokušao nacrtati hibrida , ali znate ono kad jasno ga vidite u glavi ali jednostavno ne ide na papir kako treba . ne da neznam crtati , naprotiv ali jednostavno mi se sve to pomiješa .i proizvod bude škart. i sad  da pokušam obijasniti to nekome nebi pomogli ni svi epiteti jer jedno nešto imati u glavi a drugo objasniti nekome . 

A sad kad sam pojeo neso na brzaka idem pisati CP za glavnog lika . tu ću ga opisati i izvana i njegov karakter + dati nekoliko prijedloga za ime

bobica257 kaže...
Znas nisam nesto za crtanje, ali bi mogao sutrq nacrtati neke scene kak ih ja zamišljam. A to sam mislio pod efekte ono udaranje šake o stol, napinjanje samostrela i slično. Super ak ti to imas, a ovo za snimanje Zivotinja nebu islo jer ti se zivotinje nebudu glasale na narudzbu a i okočo tebe su smetnje tipa auti kpji se čujj, ljidi koji razbovaraju i slično.
Uredu imaš pravo , a i to je malo previše posla .. pa igre koje su digle milijune su koristile sound library .
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 20:11 (MovieMaker).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice