Kontni plan

poruka: 5
|
čitano: 7.316
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kontni plan

bok,

radim na jednoj poslovnoj aplikaciji i potreban mi je najnoviji kontni/računski plan. zadnji koji sam uspio naći je za ožuljak 2008 od TEB-a, ali potreban mi je onaj od RRIF-a, a imam jedino iz 2006 godine koji i nije baš u toku s današnjim vremenom...

ako neko ima/zna link na RRIF-ov kontni plan bio bih jako zahvalan na njemu.

tnx

Checked-out since 1983

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kontni plan

Da, posve su ga skinuli s web i samo ga možeš kupit. Ja sam ga bas kupio cim je izasao u siječnju pa evo link na download.

Nadam se da će pomoći;)

16 godina
neaktivan

Jel moze netko uploadat ili ako vec ima link od RRIF 2009. ili RRIF 2010., stara me zamolila da joj skinem, ona se bavi racunovdstvom..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
neaktivan

Nema ga više za skinut. Sada ga samo prodaju. 60 kn za tiskano izdanje i 80 kn za tiskano i cd izadnje. Naravno cijene su bez PDV-a jer su mudro otvorili novu firmu gdje imaju manji promet od 85000, a cijene su ostale iste kao i prije kad su bile s PDVom. Joj joj... kak nece onda svi muljat, kad vidiš ove...

No eto link pa skini i printaj. Ovo je cijeli sadržaj CD-a pa ga imaš u zarnim formatima. Ima netko neko digitalno izdanje računovodstva za poduzenike možda? Teško, al eto da pitam...

17 godina
neaktivan
Kontni plan

šteta šta sam ga već kupio.

svejedno hvala na linku, sad bar neću morat sve ručno prepisivat. samo isprogramiran skriptu za učitavanje Cool

Checked-out since 1983

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice