Java, showing generated source file-problem

poruka: 5
|
čitano: 1.573
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Java, showing generated source file-problem

Pozdrav!

Imam nekih problema sa jednim programom napisanim u Javi, NetBeans. Kada zelim ici vidjeti source file od nekih metoda, otvori mi se klasa u kojoj je metoda, ali u klasi nema koda. Samo ime klase sa modifikatorima, i sve metode navedene u toj klasi. Zelim vidjeti sta tocno radi ta klasa a nemogu. Iznad pise:" Showing generated source file. No sources are attached to class JAR file". Sa strane je tipka Attach sources. Kako da rijesim ovaj problem?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Java, showing generated source file-problem
vasso123 kaže...

Pozdrav!

Imam nekih problema sa jednim programom napisanim u Javi, NetBeans. Kada zelim ici vidjeti source file od nekih metoda, otvori mi se klasa u kojoj je metoda, ali u klasi nema koda. Samo ime klase sa modifikatorima, i sve metode navedene u toj klasi. Zelim vidjeti sta tocno radi ta klasa a nemogu. Iznad pise:" Showing generated source file. No sources are attached to class JAR file". Sa strane je tipka Attach sources. Kako da rijesim ovaj problem?

Hvala unaprijed

Pa procitaj sto ti pise u erroru:

vasso123 kaže...

" Showing generated source file. No sources are attached to class JAR file".

Dakle u toj jar arhivi koju pregledavas se ne nalazi izvorni kod, vec samo kompajlani java bytecode. Dakle kako se izvorni kod tu ne nalazi, ti ga ne mozes ni vidjeti.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
13 godina
neaktivan

Znaci ili moram naci dokumentaciju za te importane klase, ili moram naci njihov source code, druge nema?

16 godina
vasso123 kaže...

Znaci ili moram naci dokumentaciju za te importane klase, ili moram naci njihov source code, druge nema?

Pa mozes se koristiti metodama reverznog inzinjeringa, pa raznim alatima poput Java-decompilera pokusati nekako dobiti izvorni kod iz toga sto imas.. No ti definitivno nije lagan zadatak i zahtjeva malo vece znanje.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
13 godina
neaktivan

Hvala na pomoci, vec mi je palo to napamet i bas sam koristio Java Decompiler i bez problema mi je izbacio source code. tnx jos jednom :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice