Android app iz Eclipsa na mobitel ?

poruka: 4
|
čitano: 1.913
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android app iz Eclipsa na mobitel ?

zanima me kako mogu andorid aplikaciju prebaciti iz eclipsa na mobitel, gledao sam neke web stranice, ali me konkretno zanima dali mogu prebaciti aplikaciju na mobitel ukoliko nisam mobitel spojio USB-om, dakle preko bluetooth-a ?

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android app iz Eclipsa na mobitel ?
phearless kaže...

zanima me kako mogu andorid aplikaciju prebaciti iz eclipsa na mobitel, gledao sam neke web stranice, ali me konkretno zanima dali mogu prebaciti aplikaciju na mobitel ukoliko nisam mobitel spojio USB-om, dakle preko bluetooth-a ?

Unaprijed hvala!

Možeš preko dropboxa...uploadaš aplikaciju na drop box na kompjuteru, pa onda preko mobitela i dropbox aplikacije nađeš taj file i otvoriš ga i normalno instaliraš. Naravno treba ti internet veza za to...

Stoja
15 godina
neaktivan

Da vjerovatno radi, ali meni javlja "pogreška analizatora", dakle vjerovatno je negdje drugdje onda problem, svejedno hvala, pozz

17 godina
phearless kaže...

Da vjerovatno radi, ali meni javlja "pogreška analizatora", dakle vjerovatno je negdje drugdje onda problem, svejedno hvala, pozz

Ha ???

Si generirao APK (naravno bez potpisa)  ??

Nakon toga prebaciš apk na neki od milijun načina na telefon (USB, stavljanje mem kartice u laptop, bluetooth, wifi...)

Odeš sa file manager-om(na android-u) do file-a i pokreneš ga (instalacija se izvrši i to je to)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice