Posto sada kupujem I7 930,treba mi jos Maticna i RAM,pa me zanima koju maticnu uzeti,ali da ne kosta kao avion,nest do 1500kn
Matična ploča 1366 odabir
- poruka: 25
- |
- čitano: 8.652
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se, sastavio sam jednu konfu s tom pločom i i930, jeftino, kvalitetno i efikasno ali vruće!
u dobro ventiliranom kućištu, pod prime95 proc je išao do 87o C
Dodas jos 92 kn i mislim da nema bolje od Asus P6T SE :
http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=20632-Mati%C4%8Dna-plo%C4%8Da-s1366-Asus-P6T-SE-X58-DDR3
Dodas jos 92 kn i mislim da nema bolje od Asus P6T SE :
http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=20632-Mati%C4%8Dna-plo%C4%8Da-s1366-Asus-P6T-SE-X58-DDR3
Znaci onda ovako,battle izmedu ove dvije po vasim preporukama,vidim da ova P6T SE ima bolje heatsinkove na bridgeovima,a x58 extreme 3 nekako siromasna,ako netko ima prigovor na ijednu od navedenih molio bih da to kaze veoma brzo ili da neku drugu preporuci,ploca se narucuje sutra extremno,jer u subotu mi dolazi kupac po stari proc,mbo,ram,thx
Meni je Asus pouzdaniji i svejedno ima bolje ploce.
ovo bi moglo biti glupo pitanje jer mislim da znam odgovor,imam corsair HX520,i imao bi na njoj i7 i gtx 275,bez ostatka neke periferije lude,jel to dovoljno?ja mislim da da
ovo bi moglo biti glupo pitanje jer mislim da znam odgovor,imam corsair HX520,i imao bi na njoj i7 i gtx 275,bez ostatka neke periferije lude,jel to dovoljno?ja mislim da da
Trebalo bi biti.
Sto kazete na ovu,izgleda dostojno
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_302&products_id=8383
jel bi to uopce stalo u CM690 II advanced lol,mislim da ne
Naravno da da, stane tu još toga!?
Eto,moj PC hunt je gotov,sve stavljeno u komp prije par minuta i radi ko zver :D
DFI LanParty Jr X58-T3H6
I7 930
3x2 GB Corsair XMS3 1600 MHz
Eto,moj PC hunt je gotov,sve stavljeno u komp prije par minuta i radi ko zver :D
DFI LanParty Jr X58-T3H6
I7 930
2x3 GB Corsair XMS3 1600 MHz
Pics or did not happen! :P
Valda misliš 3x2 GB?
Valda misliš 3x2 GB?
neee,krivo vidis
Samo mi reci koji ti je zlobnik prodao ploču koja je već umrla?
DFI je mrtav.. Support 0 bodova...
propali su ili? ili je support uzas? Dobio sam plocu za 700 kn a garancija je u diskontu 24,ako se nesto desi duzni su mi dati novu ili to srediti,nadam se da sam u pravu
DFI nije izdao već par mjeseci ploče (od prošlog ljeta 2009.),
jednostavno su u banani...
A ovi iz Diskonta se riješavaju stare robe.
Ako ti crkne, ako ti ne daju istu, traži ili novac ili nešto drugo u protuvrijednosti.
na racunu pise 1400 kn,a ploca jos ima 1 godinu garancije,hehe,jedva cekam da crkne =)
LoL...
To je ili stara ili rabljena ploča...
Normalno ima 24 mjeseci jamstva..
Bolje da si uzeo X58 Extreme3, upalio turbo50 i to je to...
Sa tom sam pločom i930 vozio na 4,2GHz..
Samo dva klika u BIOS-u, i tami si...
jeste,ja sam 3. korisnik ako ne i 4.,uglavnom,ploca je u super stanju,i microatx je,cuj,ploca je odlicna za clockanje,malo procitaj o njoj,necu sada nista probavati na stock coolingu,ali uzeo sam je od razera,s PCE foruma,covjek uvijek clocka sve preko plafona
Ajde sad ti meni reci jesam ja tu lud ili ti?
Prvo kažeš da je nova, onda kažeš da si ti 3. ili 4. korisnik,
pa da si je kupio u Diskontu, pa na kraju od Razera...
Ni kapi više...
Mah,da sve slozim od pocetka do kraja,maticna ima garanciju jos 1 godinu i 2 mjeseca,1 vlasnik je razer,koji ju je prodao drugom clanu ak 47 takoder s pce,on tvrdi da nije imao na kraju para kupiti i7 pa je meni prodao,ploca izgleda savrseno,full bundle itd itd,za dobru cijenu,dok god ima garanciju meni pase,toliko od mene
Ali svejedno izvrsna ploča koja zna overvolati:
DFI LanParty JR X58-T3H6 is not totally ideal and has a few drawbacks that should be mentioned here.
We have to start with suspiciously low performance in nominal mode. The board increases the processor
Vcore under heavy load. Maybe this is exactly why we couldn’t overclock our CPU to its maximum and registered
increased power consumption. Besides, the mainboard didn’t allow us to increase the memory frequency too
much during overclocking, which again affected the overall system performance quite negatively.
Da je tako dobra, Razer ju nebi prodao...
Makar on uvjek dila sve i svašta...
Uostalom, mATX ploče redovito imaju lošiju regulaciju napona od ATX modela..
Tako da za overvolt nije ni čudno..
Na tom review-u i7 920 nije prešao 3.6GHz, što je poražavajuće...
No za 700kn solidno.. Ako nećeš preveć OC-ati, ok.
Dignut cu je na 3.6 GHz i amen,cekam cijene na H70 corsairov