Koji je najbolji program za testiranje stabilnosti procesora,nešto kao furmark,samo za procesor.
Hvala
Koji je najbolji program za testiranje stabilnosti procesora,nešto kao furmark,samo za procesor.
Hvala
Prime95 i LinX.
OCCT,Prime 95...
IntelBurnTest i LinX bez daljnjega.
LinX je najbolji a poslije njega odma OCCT
Nope, IntelBurnTest je "najbolji", pogledaj malo po webu.
Wrong ;D
Wrong ;D
Argumentiraj ;D
Moze link gdje se moze skinut taj linx.
Koliko ja znam IBT i LinX testiraju na istom principu, odnsono isti su. OCCT linpack je također isti taj test. Najbolje je za testiranje P95 i OCCT odnosno IBT i LinX kombinirati. Prime je preporuka što dulje to bolje. Staviš Blend test za komp cijeli zajedno sa procesorom oko 10 do 12 sati, i onda neki oda ova tri na 2 do 3 sata. Ako to prođe bez greške, onda se to smatra stabilan sustav.
Dobar je bilo koji program, bitno je samo da je CPU opterećen 100 posto.
Koliko ja znam IBT i LinX testiraju na istom principu, odnsono isti su. OCCT linpack je također isti taj test. Najbolje je za testiranje P95 i OCCT odnosno IBT i LinX kombinirati. Prime je preporuka što dulje to bolje. Staviš Blend test za komp cijeli zajedno sa procesorom oko 10 do 12 sati, i onda neki oda ova tri na 2 do 3 sata. Ako to prođe bez greške, onda se to smatra stabilan sustav.
I onda ti u igri pukne za 5min, najbolji primjer je grafička kartica. XD
Moraš jednostavno par dana radit na njemu svoj uobičajeni posao + stress testovi i ako to prođe bez rušenja OK je.
I onda ti u igri pukne za 5min, najbolji primjer je grafička kartica. XD
Moraš jednostavno par dana radit na njemu svoj uobičajeni posao + stress testovi i ako to prođe bez rušenja OK je.
Govorimo o procesoru, a ne grafičkoj. Kad prođeš P95 i OCCT u nekom vremenskom prozoru optimalnom, vrlo je je mala šansa da će ti pući u igrama ili bilo čemu drugom.