Pomoc oko drivera za stari hp laptop ntebook

poruka: 17
|
čitano: 5.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
22 mjeseca
neaktivan

Molim nekoga ,ako bi mogao pomoci za kompaq 6830s laptop.Nikako ne mogu naci drivere za njega da su svi kompatibilni.Koje god skinem stalno neki od njih ne odgovaraju.Dobio sam taj stari laptop ali bez potrebnih drivera.Koristim win 10na njemu 64 bit

0 0 hvala 0
14 godina

Otiđi u postavke, biraj windows update te tamo odaberi optionl updates.

https://www.makeuseof.com/windows-optional-updates-guide/

Pogledaj link pa će biti jasnije da sada ne pišem ovdje sve.

Ukoliko nemaš internet, javi se pa pomognem da instaliraš driver za LAN ili WLAN.

1 0 hvala 0
22 mjeseca
neaktivan
Re: Pomoc oko drivera za stari hp laptop ntebook

trebam drivere ne da update radim..trebam ih izvaditi i spremiti jer mi treba za korištenje bez neta za neke opcije..Kd mi treba da stavim nove da ne ovisim o netu.Trebam zadnje koji su za njega izađli da da se mogu instalirati neovisno o mreži ..

8 godina

To ti bude malo teže išlo jer je tak stari laptop.

Možeš jedino za ove koji zajebavaju kopirati hardware id pa na googleu tražiti po tome.

Kad ih sve dooeljaš u ispravno stanje, onda skineš Double driver i napraviš backup svih drivera s njim i on ti sve spremi u jedan folder pa samo kad sljedeći put instaliraš pokreneš double driver i s njim vratiš.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
22 mjeseca
neaktivan

MA SČUPAO SAM JA ZA DRUGI LAPTOP BEZ PROBLEMA ALI ZA OVAJ NE MOGU SVE NAČI..nema veze ne moraju biti niti najnoviji samo da imam potrebne drivere NEKA SU I STARI SAMO DA SU SVI..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2023 8:59 (codeovkov).
16 godina
neaktivan

Evo zadnji driveri za Windows 7 64 bitni:

https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-compaq-6830s-notebook-pc/3688712

Trebali bi proći na 10-tki,ako ne onda probaj raspakirati pojedini driver i preko Device Managera, na silu mu instalirati...obično i tako nekada prođe....

Druga opcija ti je Driver Pack Solution:

https://driverpack.io/hr/foradmin

Imaš kompletan paket od 35GB za offline instalaciju pa probaj s njim,ili s ovim online za prvu ruku,bar da ti povuče ono što ti treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
https://www.glenn.delahoy.com/snappy-driver-installer-origin/
Ja osobno ovaj alat koristim ima ohoho, nikad problema.

0 0 hvala 0
22 mjeseca
neaktivan

ŠTO SAMO GA INSTALIRAM I ČEKAM DA SVE SKINE.? KOJA JE UPUTA...

22 mjeseca
neaktivan

struja1911..kad ga skinem aktiviram ga i gore mi na vrhu skida vidim ..kaj poslije kak to sve dalje

22 mjeseca
neaktivan

Kaj so samo sve IDEM NA DESNU OPCIJU  instaliraj  kad skine sve..

12 godina
Tako je, program ce ti sve obaviti sam

0 0 hvala 0
22 mjeseca
neaktivan

Znaći sad to što skine se nalazi u mapi spremljeno pa mogu od tuda inastalirati ponovno kasnije ..HOĆE MI TRAŽITI KAD SKINE DA NEGDJE TO SPREMIM ILI AUTOMACKI SPREMA NEGDJE..

12 godina
Program će ti automatski skinuti i instslirati sve potrebne drivere za taj laptop. Gdje ih on spremi i mogu li se opet koristiti za naknadnu reinstalaciju to ti ne znam

0 0 hvala 0
22 mjeseca
neaktivan

hbga onda ne koristi mi jer trebam drivere u reezervi imati,,ovo mi previše dugo traje kad skida..da mogu na taj način skinuti onda bi bilo ok jer bi i kasnije samo onda instalirao ponovno kad bi trebao..ovako previše dugo traje skidanje i instalčacija...

8 godina

Pa skini sad do kraja sve i onda s onim double driver kaj sam ti rekao pospremi backup i to je to.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
16 godina
codeovkov kaže...

hbga onda ne koristi mi jer trebam drivere u reezervi imati,,ovo mi previše dugo traje kad skida..da mogu na taj način skinuti onda bi bilo ok jer bi i kasnije samo onda instalirao ponovno kad bi trebao..ovako previše dugo traje skidanje i instalčacija...

Kad jednom to sve napraviš i podesiš, onda napravi backup cijele sistemske (C:) particije (tzv. "image"), ima više besplatnih alata, npr. Macrium Reflect.

22 mjeseca
neaktivan

evo pronašao sam sprema u mapu odakle je pokrenuto i može se prenjeti i izvan mreže na drugi kompjuter

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice