Gdje kupit DDR 1 memorijske module

poruka: 6
|
čitano: 3.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Treba mi savjet i pomoć,

Laptop je Toshiba SP20-S203 i star je oko 5 godina.

Želim pojačati memoriju koja je trenutno 512Mb. Mogu ići do 2Gb max. Ali neznam gdje kupiti jer mi u makro mikro kažu da se više ne proizvode ti moduli koji meni trebaju.

Jel mogu ugraditi DDR 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne možeš umjesto DDR memorije staviti DDR2 memoriju. Moduli su približno iste veličine, ali rade na različitim naponima i fizički se razlikuju, jer imaju zubac na različitom mjestu, pa se DDR2 memorija ne može ugraditi u matičnu koja koristi DDR memoriju i obratno.

Imaš ih i HGspotu:

http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=400&podgrupa=8

Pogledaj pod SO-DIMM DDR.

0 0 hvala 0
17 godina

Kupi si preko eBaya ako možeš, tako sam ja svoje naručio. Trebalo mi je DDR1 na 333MHz i našao sam tamo 2 gige za 300kn pa smo frend i ja po pola, poštarina je bila besplatna, jedino smo carinu platili 80kn. I opet nas je jeftinije ispalo nego da smo uzimali kod nas. Ali opet, ne znaš hoće li ti ispravno raditi tako da i tu postoji rizik... A nije ni loše pogledati kakav je prodavač od kojega naručuješ, imaš tamo negdje pod feedback komentare pa si pogledaj malo...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je najjeftinije što možeš dobit, a i najbrže...

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na pomoći!

Nasao sam kod Linksa Kingmax 512Mb 109Kn, HG Spot nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ˇIma u Vemilu, ja jucer kupio, istitakvi, ali po 102 kune... a jos jedva trgovca nagovorio da mi proda, nemres vjerovati... jos kad sam mu reko dvije plocice, heheheh, ali veli neces vracati ako nece raditi, ha? Ma reko necu, baciti cu ih...:) evo, rade... ako procita da zna:)

MB ASRock alivenf7g-hdredy, Athalon64 4200+x2 na 2850mh, 2gb pc667mh crucial, power color ati hd2600pro 256 mb ddr3, HD 160gb sata2 Philips 190wv

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice