Gaming Laptopi izdvojena tema

poruka: 3.874
|
čitano: 1.530.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gaming Laptopi
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2025 9:55 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Gaming Laptopi

Pozdrav,

Može preporuka laptopa za cca 1800 eura, laptop se koristi u poslovne svrhe za malo zahtjevnije CAD programe.

Preferiran je intelov procesor i minimalno 32 GB RAM, grafica ne igra preveliku ulogu pošto se ne radi renderiranje.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gaming Laptopi

najvise mi se svidja dizajnerska odluka da na laptopu od skoro dva soma eura dignuti ekran blokira ispuh toplog zraka i da isti taj topli / vruci zrak puse po bazi ekrana koja je plasticna (vidi slike)

nakon odredjenog vremena ce se ta plastika spigat / odljepit i ekran ce biti vriti od konstantnog boravljenja na vrucem propuhu

dizajn je najpuniji pun pogodak !!

P.S. sad sam u intenzivnoj potrazi za novim lapom i nakon razgovora sa "malim o' tete" ™ u ducanu, pocel sam gledat guze lapovima da vidim jel je odvod topline osiguran ili ga otvoren ekran blokira

nemrem vjerovat na kolko lapova su to shebali kod dizajna, a reklamiraju sa slikicama zatvorenog ekrana ili nekog drugog modela da se ne vidi taj detalj

uglavnom, odlucio sam da je to prvi i najbitniji hardverski detalj novog lapa, a ne koju ima gpu ili proc

ne gledam u zube poklonjenom konju al BULJIM u guzu novom lapu, o da....

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2025 15:53 (ED63).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice