Vaš IQ
- poruka: 271
- |
- čitano: 127.834
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
kako vam je malen

kako vam je malen

Kao što rekoh...PHOTOSHOP...najvjerorajtnije
nisam nego mi se nije dalo pa sam bezveze kliko
lol ja bzwz stiskao rjesenja i izaslo mi 96.. što bi bilo da sam stvarno rjesavao.. mozda 296..
salim se malo
nisam nego mi se nije dalo pa sam bezveze kliko
Moram reći da sam prilično zadovoljan...
LOL
jučer mi izmjerilo 135,a danas samo:
znacik 102 u 4 min..naravno u 20 bi bilo puno bolje al kom se da
fora test. imam 141.
kak uopće ide ta skala?
Ooooooooooo,pa meni je prevelika čast sudjelovat na forumu na kojem ima toliko genijalaca.
Pogotovo zato kaj sam ja ostvario skromnih 108 na testu
Svako može imat maksimalan broj i zahebat test.. jako jednsotavno .. klika na rezultat i gleda koji score ima i tako dode se do tocnih odgovora nema tu neke kemije osim sta je test totalna banana....
Nisam rješavao to... Strah me spoznati koliko sam zapravo glup.
Tako je,a da ne govorim što sam pročitao na jednom drugom forumu od nekih koji su postigli rezultat 148.
Pa,nemrem vjerovat da se tako "intelektualni" ljudi(?) mogu ponašati.
Ako je to mjerilo inteligencije,onda mi je drago da sam prosječan no dobrog kućnog odgoja.
Koga zanima što su tamo pisali,nek pročita na sljedećem linku:
Naravno da svatko moze ''namjestit'' rezultat, ali s kojom svrhom(osim postanja ovdje svakojakih rezultata)? Osobno volim ponekad rjesavat takve stvari jer je izazov, no nemojte zaboraviti da su testovi za izracun IQ, recimo to tako, ''sinteticki''(da se informaticki izrazim lol), kao sto i sam IQ ne daje neke bitne informacije - to govori i sama cinjenica da IQ nema mjernu jedinicu, npr. 115 cega tocno, i ako netko ima za 5 veci od nekoga, sta uopce ta razlika znaci? Osim u ekstremnim vrijednostima(bilo s koje strane krivulje) gdje IQ moze biti dobar pocetni dijagnosticki pokazatelj necijeg generalnog kognitivnog funkcioniranja, IQ je prilicno beskorisna informacija za vecinu ljudi. Ovo je ionako vrlo pristran test koji se uglavnom temelji na apstraktnim i numerickim zadacima, i apsolutno nedovoljan za kvalitetan prikaz necijih intelektualnih sposobnosti.
I btw, ako ga rijesavate ponovo, i ono malo informacija sto nudi postaje nistavno jer zadaci za izracun IQ ovog tipa trebaju biti problemi s kojima se nikada niste susreli.
Taj test koji riješavate je vrlo neprecizan i ima velika odstupanja. Najiskrenije Vam svima preporučam da probate sa ovim http://www.iqtest.dk/main.swf
Naravno ako vas zbilja zanima vaš I.Q. morat ćete to odradit kod psihologa (da Vam Vanderlikov test ili Kalifornijski test mentalne zrelosti). Pišete ga 60min. Ili kako je već netko rekao platiti 70kn i otići na službeno Mensino testirtanje. Uživajte u samodokazivanju, samodopadanju i ponajviše - razočarenju :)
skala je ovdje od 0 do 159 (tako bi trebalo biti u stvarnom svijetu).
Mislim da nije. 174 je mislim najviše, ali nisam siguran.
Genijalnost (IQ je viši od 140)
Veoma visoka inteligencija (IQ je između 120 - 140)
Visoka ineteligencija (IQ je između 111-120)
Prosječna inteligencija (IQ je između 90-110)
Granična stupanj inteligencije (IQ je između 70-89)
From Wikipedia
to su gluposti ak se uopće ništa ne riješi ispadne 75...
to su gluposti ak se uopće ništa ne riješi ispadne 75...
Ispada vam toliko jer na ono što neznate ipak odgovorite. Pa tu i tamo pogodite točan odgovor :P
Mensa Hrvatska.....
nisu dozvolili da se merim uz obrazlozenje da sumnjaju da sam Chuck Norris.
A nisam!
Majke mi