Vaš IQ
- poruka: 271
- |
- čitano: 127.836
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nisam znao da gumene patke imaju inteligenciju...
Ni ja vjeruj mi.
It's over nine thousaaaaaand!!!!!
wtf
evo ga a tek sam 8.razred osnovne
Eh da li to ovisi o starosnoj dobi..?
evo 8. razred
Isto pitanje pod 1.?
Pa probaj, ništa te ne košta.. Samo nemoj izmišljati toplu vodu pa sve u Paintu lijepo editirati..? : D
Ne bi ti bio -150 jer je to glupost i samo pise da nije vjerodostojno, uradi 40 puta zaredom pa ces vidjet.
Ne bi ti bio -150 jer je to glupost i samo pise da nije vjerodostojno, uradi 40 puta zaredom pa ces vidjet.
Piše samo kako to nije službeni rezultat, a ne da nije vjerodostojno.. Zašto ne bi bilo vjerodostojno ako nije službeno..?
Što znači uradi 40 puta za redom pa ćeš vidjeti..? Valjda bi bilo uvijek isto. :\
U tome je fora, ma daj bubam 40 puta zaredom drugacije odgovore u svim pitanjima i uvijek ispadne 110+, a i samo pise da nije sluzbeno ( kako ces znati je li vjerodostojno) i pozivaju te da odes do njih gdje se to ustvari placa kao sto je svugdje.
Ma može biti ne kažem pa da je fake reza samo ipak evo ovdje je kao probao riješiti pa nakon toga drugi screenshot je bzvz nešto odg na test..
Vidiš da ipak ima velike razlike.
O.K. on je lijepo ispod napisao da nije "retardiran" što opet ne mora značiti nešto jer se ipak na ovakvom testu gdje imaš većinom
odabrati jedan od tri-četiri ponuđena odg da "pogoditi" i ako bubaš napamet..:\
Meni je bio 141 kada sam rješavao taj test prije bar 5-6 godina.
Ali bi valjda opet bio približno takav, tješi me to što se još uvijek sjećam rezultata.
men je 158 ja sam vrlo pametan
Nisi pametan, jel da jesi onda bi znao da IQ i pamet nemaju veze jedno s drugim.
Nisi pametan, jel da jesi onda bi znao da IQ i pamet nemaju veze jedno s drugim.
normalno da imaju nemoze neko sa iq od 80 bit pametan... ali ljudi s vecim iq bolje razmisljaju i u vecini slucajeva su pametniji
Na sluzbenom Mensinom testiranju je bio 156 - stigla kuci postom potvrda o tome.
Ovaj test na netu prije par godina mi izbacio 157, tako da je to vjerojatno to.
To ti je IQ, tj. kvocijent inteligencije. Inteligencija je jedna stvar za sebe, pamet, glupost, znanje su relativno povezani s njime samo opet ostaju priča za sebexD
Recimo imaš IQ natprosječni i ne ideš u osnovnu školu nez čitat ni pisat. Glup možeš ispasti i sa IQ od Einsteina ako ti nešto krivo izletim ili padne na pamet neka glupost
usred razgovora s nekime..
To ti je IQ, tj. kvocijent inteligencije. Inteligencija je jedna stvar za sebe, pamet, glupost, znanje su relativno povezani s njime samo opet ostaju priča za sebexD
Recimo imaš IQ natprosječni i ne ideš u osnovnu školu nez čitat ni pisat. Glup možeš ispasti i sa IQ od Einsteina ako ti nešto krivo izletim ili padne na pamet neka glupost
ako neznas vitat ni pisat nemozes rjesit iq test... ja govorim da ti treba i malo pameti da rjesis iq test!!! nemozes sve sa inteligencijom
Evo link da se moze iz brojkice dobiti stvarno suvisla informacija.
Dobiveni broj upisite u polje kod "Cattell (sd24)" i stisnite calculate. To vrijedi za ove nove kojima u rezultatu pise da je po Cattellovoj razdiobi.
1. razred matematičke-prirodoslovne gimnazije
Mjerio sam vrijeme - 8 min
ako neznas vitat ni pisat nemozes rjesit iq test... ja govorim da ti treba i malo pameti da rjesis iq test!!! nemozes sve sa inteligencijom
Ah.. lol Nisam rekao da treba znati čitat i pisat pa da ide rješavati IQ test nego da to ići u školu ili NE nije relevantno po tom pitanju..
I možeš sve sa inteligencijom jer ti je puno lakše onda. Samo možeš ako hoćeš.. A ako nećeš ionako nemoš niš