Wifi signal na mobitelu očajno slab

poruka: 6
|
čitano: 9.799
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wifi signal na mobitelu očajno slab

U zadnje vrijeme na mobitelu primam katastrofalan wifi signal. Na kompjuterima je signal odlican, a na mojem mobitelu gotova ga i nema. Udaljenost je -/+5 metara bez ikakvih prepreka(npr zidovi). Kada nitko ne surfa na kompjuterima, signal je opet ocajan i Speedtest na mobu niti ne moze izmjeriti brzinu jer se ne moze povezati sa serverom. Molim vas pomoc!{#} Mobitel je T-Mobile Move(Alcatel OT-908).

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Wifi signal na mobitelu očajno slab

Kazes u zadnje vrime??? jel to znaci da je prije sve normalno radilo? ako je, onda ti ne preostaje nista drugo nego servis...

13 godina
neaktivan
onda cu jos jedino probati s reinstallom softvera sluzbenim programom. ali je dosta problematican...
17 godina
neaktivan

ako je prije (a to nisi odgovoria precizno) sve radilo normalno, sto planiras postic novim softwareom?druga je stvar ako nikad nije normalno radilo, onda to moze bit do same kvalitete mobitela tj. wifi-a na njemu... ipak nemos ocekivat cuda od mikroantenica u mobitelima...

13 godina
neaktivan
mislim da to mozda ima veze sa piratskim aplikacijama koje instaliram. naime, ne kupujem na marketu posto nemam karticu, pa ih skidam s neta. postavio sam pitanje pa da vidim da li je to moguce kako rijesiti bez reinstalla cijelog OS-a, ali cini se da mi ne gine... hvala na pomoci.
P.S. da, wifi je do prije nekoliko dana radio sasvim normalno. a sada ako prislonim telefon na antenu od routera, ne lovi pun signal
17 godina
neaktivan

onda pokusaj vratit sve na default, pa ako onda radi sve 5... ako ni onda nece, onda nesto s mobom hardverski nije u redu... anyway, good luck!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice