T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.112.545
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: T-Com Internet
Jack Sparrow kaže...
Blade Runner31 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jel još nekome T-com internet radi ko puž zanjih para dana?

Pola stranica ne radi ili ne učitava, prvo mislio da do mene ali sad vidim da se na facebooku i twitteru sve puno ljudi žali.

Danas se pojavilo još više stranica, a sad niti Discord više ne učitava.

Lol poluudio sam skoro,mislio sam da je do mene i nikako skuzit koj je vrag.Imam problem s Kodijem,sad nezz jel povezano

Ma i ja isto. Discord mi ne radi, grasim procese, brišem settinge i na kraju cijeli program, da bi na kraju skužio da je i to sa t-comom povezano. Sad ga ne mogu ni skinuti nazad pošto sam ga bezveze isbrisao.

Kolko vidim čak su ovi iz discorda(developeri) zatražili kontak i riješenje preko twittera. Jer im korisnici imaju probleme i žale se. 

Uf lud sam stari moj,lud,sad cu probat spojit komp preko moba da vidim dali tamo radi pa tu javim.Mislim to sam jucer primjetio i net veza mi je pala na pamet eto kad sam tvoj post procitao a poceo brisat,pisat mjenjat haha :) Aj javim za koj minut

A isto,premda je mob isto od T Coma,nemam drugi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 3:29 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

isti k i kod mene, kako je bio problema sa HT prije tjedan i nešto stalni problemi. Zanimljivo da neke stranice tipa index, telegram i sl. sporo učitava neke kao da nema uopće greške u t-com naravno rade se blesavi. 

Evo nisam vidio da bi bilo riječ o tome u forumu varaždinske vijesti

neka idu u k opet smo laboratorijski štakori za švabe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

isti k i kod mene, kako je bio problema sa HT prije tjedan i nešto stalni problemi. Zanimljivo da neke stranice tipa index, telegram i sl. sporo učitava neke kao da nema uopće greške u t-com naravno rade se blesavi. 

Evo nisam vidio da bi bilo riječ o tome u forumu varaždinske vijesti

neka idu u k opet smo laboratorijski štakori za švabe

E bas index sporo radi u pravu si,meni isto

14 godina
neaktivan

Skužio i ja jučer, taman kad sam kliknuo na neki sumnjivi link koju mi je skype htio uzet hahah, mislio eto botnet, jesam glup, ništa, hakeri me sredili, nije to, išo sad DNS mijenjat i kažu u T-comu da je do njih nešto da je dosta ljudi prijavilo i da pokušavaju riješit te da ni promjena DNS-a neće pomoć. Ionako je onaj ADB ruter u ku***, upišem novi DNS, a nigdje nema opcije za spremit, ništa dobro od tog T-coma

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
13 godina
T-Com Internet

Poz, iman pitanje koje bas nema veze s T-Com interneton al ne zelin otvarati novu temu. Naime, uzimam jos jedan internet (vjerojatno T-Com-ov) zbog posla al ce router biti u radioni, sad me zanima dal ce biti nekakvih problema ako se s kabelon iz sobe di mi je PC spojim na taj router? Znaci 10-tak metara kabela bi bilo vani. Pitan jer vec imamo spojen MaxTV u tom stilu (iz kuce kabel ide u radionu) i sve radi bez problema bez obzira kakvo je vrime. 

0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

Evo. Izgleda da su popravili grešku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

kako? jesu ti smanjili brzinu

16 godina
Jim Carrey kaže...
Jack Sparrow kaže...

Brzina je ista.

Pa popravili su probleme sa discordom, indexom, gyfcatom i ostalim stanicama koje su bile nedostupne ili spore.

15 godina
T-Com Internet

Ja sam mislio da sam virus pokupio... Doslovno random stranice su se ultra sporo učitavale, al' evo, sve je dobro sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Jim Carrey kaže...
Jack Sparrow kaže...

Brzina je ista.

Pa popravili su probleme sa discordom, indexom, gyfcatom i ostalim stanicama koje su bile nedostupne ili spore.

Yup i meni radi sve sada,Kodi takodjer hvala bogu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 17:47 (Blade Runner31).
16 godina
Razaniash kaže...

Poz, iman pitanje koje bas nema veze s T-Com interneton al ne zelin otvarati novu temu. Naime, uzimam jos jedan internet (vjerojatno T-Com-ov) zbog posla al ce router biti u radioni, sad me zanima dal ce biti nekakvih problema ako se s kabelon iz sobe di mi je PC spojim na taj router? Znaci 10-tak metara kabela bi bilo vani. Pitan jer vec imamo spojen MaxTV u tom stilu (iz kuce kabel ide u radionu) i sve radi bez problema bez obzira kakvo je vrime. 

Neće biti problema. Ja na svojem routeru imam spojen sestrin PC sa 25m kabela i nisam primjetio da ima pad performansi. Nekoliko metara kabela je izloženo vanjskim utjecajima. Eventualno možeš dodatno zaštititi provlaćenjem kabla kroz rebrastu pvc cijev (kakva se koristi za strujne kablove koji su u zidovima). Čisto da zaštitiš kabel od fizičkih i atmosferskih utjecaja.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
Micek kaže...
Razaniash kaže...

Neće biti problema. Ja na svojem routeru imam spojen sestrin PC sa 25m kabela i nisam primjetio da ima pad performansi. Nekoliko metara kabela je izloženo vanjskim utjecajima. Eventualno možeš dodatno zaštititi provlaćenjem kabla kroz rebrastu pvc cijev (kakva se koristi za strujne kablove koji su u zidovima). Čisto da zaštitiš kabel od fizičkih i atmosferskih utjecaja.

Ok, tnx na odgovoru. 

10 godina
T-Com Internet

Za vas koji imate MaxTv osnovni paket pitanje. Dal su svi filmski i dokumentarni programi titlovani?

0 0 hvala 0
10 godina
T-Com Internet

Napisi koji te programi zanimaju. Ja recimo imam maxtv osnovni al pojma nemam koji su sve programi dokumentarni koji filmski niti ih pratim.

I vrlo lako moguce da samo pojedine stvari nisu bile titlovane ako si primjetio nesto. Sad jel to tako treba to neznam.

1 0 hvala 1
10 godina
sandokan111 kaže...

Napisi koji te programi zanimaju. Ja recimo imam maxtv osnovni al pojma nemam koji su sve programi dokumentarni koji filmski niti ih pratim.

I vrlo lako moguce da samo pojedine stvari nisu bile titlovane ako si primjetio nesto. Sad jel to tako treba to neznam.

Dokumentarni:

National Geographic

Nacional Geographic Wild

History

Discovery

Animal Planet

Filmski:

CineStar

Foxlife

Foxcrime

Fox

24h kitchen i Aljazeera Balkans

Hvala

12 godina
protjeran
lola25 kaže...
sandokan111 kaže...

Dokumentarni:

National Geographic

Nacional Geographic Wild

History

Discovery

Animal Planet

Filmski:

CineStar

Foxlife

Foxcrime

Fox

24h kitchen i Aljazeera Balkans

Hvala

Sve je to titlovano koliko ja znam

17 godina
T-Com Internet

Ovak, još nemam vdsl, na 10mb sam kojih sam potpisal u ugovoru prije skoro 2god. 

Sad on ide kraju i mislim da ovo nema smisla. 

Sve te 2 godine govorili su mi o besplatnom turbo 30 prijelazu i sad bu, sad bu, a niš! 

Zadnjih 6mj govore da u selo dolaze dva kabineta i sve bu kak je obećano. 

Al nema ni njih, a zadnje je bilo da su krenuli od Zaboka i da to ide brzo... ma da. 

I da, kak provjeriti paricu na onom novijem ZTEu, kojem je logo u donjem lijevom kutu, a ne na sredini. 

931 VII isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Armor kaže...

Ovak, još nemam vdsl, na 10mb sam kojih sam potpisal u ugovoru prije skoro 2god. 

Sad on ide kraju i mislim da ovo nema smisla. 

Sve te 2 godine govorili su mi o besplatnom turbo 30 prijelazu i sad bu, sad bu, a niš! 

Zadnjih 6mj govore da u selo dolaze dva kabineta i sve bu kak je obećano. 

Al nema ni njih, a zadnje je bilo da su krenuli od Zaboka i da to ide brzo... ma da. 

I da, kak provjeriti paricu na onom novijem ZTEu, kojem je logo u donjem lijevom kutu, a ne na sredini. 

931 VII isto

Ako ti piše u ugovoru morao si pisati pritužbu na ''moj portal'' ili raskinuti ugovor jer nisu u mogučnosti isporučiti uslugu iz istog.

Ne znam što si čekao dvije godine? To ''obečavali'' zaboravi.

13 godina
neaktivan
Armor kaže...

931 VII isto

Odmah kad udjes u ruter pod internet(status)

12 godina
T-Com Internet

sad vidio na internetu hahaha

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hahhaajaads kaže...

To je staro ufffff jos sam u vrtic iso kad je taj video izaso 

12 godina
Spike1983 kaže...
hahhaajaads kaže...

To je staro ufffff jos sam u vrtic iso kad je taj video izaso 

prvi put vidim, znam kak je tom liku hahaha

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pozdrav! Potpisao sam ugovor na 2 godine, prvih 6 mjeseci mi je račun trebao biti 0 kn, samo sportski paket plaćam 15 kn. Sada imam situaciju da već 10. mjesec od potpisa ugovora i dalje dobivam račune na 15kn. Brine me jel bi im trebao javiti ili da se i dalje pravim lud i plaćam 15kn? Bojim se da mi nebi jedan mjesec poslali sve zaostatke koje do sad nisu zaračunali? :D Jel ima tko sličnog iskustva?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prasac kaže...

Pozdrav! Potpisao sam ugovor na 2 godine, prvih 6 mjeseci mi je račun trebao biti 0 kn, samo sportski paket plaćam 15 kn. Sada imam situaciju da već 10. mjesec od potpisa ugovora i dalje dobivam račune na 15kn. Brine me jel bi im trebao javiti ili da se i dalje pravim lud i plaćam 15kn? Bojim se da mi nebi jedan mjesec poslali sve zaostatke koje do sad nisu zaračunali? :D Jel ima tko sličnog iskustva?

za pocetak, ja bi se registrirao na moj telekom portal i preko oib-a stavio da ti poveze sve usluge, pustis par dana da se azuriraju podaci i onda vidi da li imas dugovanja i koje usluge po kojim cijenama iz ugovora (ima dokumenti u izborniku) jer ako budes njih zvao oni ce ti odma ici ispraviti tu gresku

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 22:12 (vacs).
9 godina
neaktivan
prasac kaže...

Vjerojatno je negdje zapeo zahtjev za isključenjem popusta, prvi sljedeći put kad budeš radio neki zahtjev neće ti ga moći odmah odraditi nego će poslati na ispravak tu grešku. Registriraj se na mojT portal pa posalji screenshot zahtjeva i onih aktiviranih stavki.  

12 godina
neaktivan

Ma registriran sam na portalu i plaćam račune preko njega tako da nema nikakvih dugovanja. 

17 godina
Blade Runner31 kaže...
Armor kaže...

931 VII isto

Nema, nebi pital onda :) 

Neki status je al meni treba ono s brzinama. 

13 godina
neaktivan
Armor kaže...
Blade Runner31 kaže...
Armor kaže...

931 VII isto

Nema, nebi pital onda :) 

Neki status je al meni treba ono s brzinama. 

Sta nemas ovo

10 godina
prasac kaže...

Možda su krivo uključili. Umjesto prvih 6 mjeseci oni uključili 12 mjeseci za 15kn

Možda da pričekaš istek prve godine ugovora. Ako ti i tad bude dolazilo 15kn onda ih zovi. Naplatit će se oni ne brini.

Meni npr. nisu uključili internet FLAT kad sam se prebacivao na novi paket, pa sam ih morao zvati da uključe.

Potkrade se greška jbg.

15 godina
lola25 kaže...
prasac kaže...

Možda su krivo uključili. Umjesto prvih 6 mjeseci oni uključili 12 mjeseci za 15kn

Možda da pričekaš istek prve godine ugovora. Ako ti i tad bude dolazilo 15kn onda ih zovi. Naplatit će se oni ne brini.

Meni npr. nisu uključili internet FLAT kad sam se prebacivao na novi paket, pa sam ih morao zvati da uključe.

Potkrade se greška jbg.

da, ja sam dobio račun 2700 kn, al su uredno otpisali kad sam se žalio

nemam za potpis
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice