T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.101.528
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Internet
FanBoy kaže...

Sad sam zvao da mi aktiviraju VDSL i ženska mi kaže da će mi odmah pustiti 30 mbit. Pitam ju ja za novi router jer koliko znam prastari Thomson ne može dati 30 mbit. Ona mi kaže da može, a ako ne budem imao obećanu brznu (21-30) da moram ponovno zvati i prijaviti kvar pa će onda oni poslati tehničare te ako oni ne budu mogli "popraviti" centrala će izdati nalog da mi tehničar montira novi router . Čim sam to čuo odustao sam od VDSL-a. Jesu li vas ostale tako zezali ili sam ja naletio na neiskusnu agenticu? Ne znam jesu li oni glupi ili šta drugo jer ako su jednom utvrdili da Thomson ne isporučuje obećano zašto svaki puta idu "utvrditi kvar".

pitaj nekog drugog, najbolje na njihovoj facebook stranici putem poruke

meni poslali router, poštar donio ruter, pokupio stari, spojio sam novi router i 2. dan kad je poštar javio da je preuzeo ruter sam dobio veću brzinu

nemam za potpis
11 godina
T-Com Internet

Pozdrav. Kako uopce provjeriti da li grad/selo imaju pristup za vdsl? 

battlelog: marinacsmrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
marinac88 kaže...

Pozdrav. Kako uopce provjeriti da li grad/selo imaju pristup za vdsl? 

FACEBOOK

17 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Sad sam zvao da mi aktiviraju VDSL i ženska mi kaže da će mi odmah pustiti 30 mbit. Pitam ju ja za novi router jer koliko znam prastari Thomson ne može dati 30 mbit. Ona mi kaže da može, a ako ne budem imao obećanu brznu (21-30) da moram ponovno zvati i prijaviti kvar pa će onda oni poslati tehničare te ako oni ne budu mogli "popraviti" centrala će izdati nalog da mi tehničar montira novi router . Čim sam to čuo odustao sam od VDSL-a. Jesu li vas ostale tako zezali ili sam ja naletio na neiskusnu agenticu? Ne znam jesu li oni glupi ili šta drugo jer ako su jednom utvrdili da Thomson ne isporučuje obećano zašto svaki puta idu "utvrditi kvar".

Ni u kojem slučaju nedaj da ti aktiviraju VDSL prije nego dobiješ novi ruter. Inače ostaješ bez interneta jer ADSL ruter ne podržava VDSL, ali zato obratno može. Dakle, kada dobiješ novi ruter slobodno ga spoji i imati ćeš istu brzinu kao i sa starim, ali onda nazovi da ti puste VDSL.

Zora puca, bit će dana ...
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Neki dan bio ponovno u T-com centru u Čakovcu (nakon x mjeseci). Naravno, nitko ništa nezna o širenju VDSL dostupnih centrala po gradu niti kakvi su planovi u budućnosti. Maksimum od zaposlenika je "u sistemu ni ne piše da li vam je moguće ili nije, stoga zasad ništa od VDSL-a. Više od toga neznamo".

Tako da ukratko, za one koje zanima ta informacija na području Međimurja - sam uži centar (par stotina m od pošte) u Čakovcu ima VDSL, hrpa sela po Međimurju ima, a ostatak tko ih j....

Da barem postoji neki plan pa da netko može dati informaciju u stilu "do kraja godine je plan proširiti mrežu" ili nešto u tom stilu... ovako tko šiša korisnike, glavno da redovito plaćaju stotine kuna.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Možda bude kakvih pomaka sa opremanjem centrala. Jučer moj tetak vozio u Zagreb nekakve sanduke od Huawei-a što su stigli iz Kine. Možda je riječ o dslam-ovima. :) 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

"Dugo" je trajala moja sreca sa VDSLom, prosli tjedan nakon montiranja download je bio 21 - 24mbit, a zadnjih par dana nemogu dokucit ni 10mbit. Zanimljivo je sto mi je upload 5mbit od prvog dana bez ikakvih problema, baš koda mi je netko spojen i masivno skida Slika

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
T-Com Internet

samo da podijelim svoje iskustvo.. odkako sam nazvao i dobio vdsl(ima već 2/3 mjeseca) brzina je zakucana 20/2..

Tijekom ovog speedtesta 2 yt videa su radila u pozadini,ts3 na 2 računala i online igra ..

Ja sam zadovoljan..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Evo danas idem provjeriti po tko zna koji put za vdsl....i gle čuda imam mogucnost...podnio zahtijev i modem kažu dolazi za par dana..pa se onda automatski pusti brzina kad poštar javi da je isporučio modem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 12:29 (galinjo24).
11 godina
neaktivan

Meni je stigo modem, zvao podrsku kaze zenska "moze se odma namontirat", sastavio sve na kraju cekao jedan i pol dan da puste liniju

10 godina
neaktivan

Je li ti ispočetka bila 30/5 pa se spustila ili je od početka 20/2?

11 godina
T-Com Internet

Nisam mogao dobiti vdsl, ali dogodilo se čudo i upravo su počeli radovi za optiku u zgradi. Ne. Mogu. Vjerovati. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ima li jos tko slican problem. Download mi je i dalje 20mbit treba minimalno 21 pa sve do 30 a upload mi je odlican i uvijek zakucan na 5. To mi nije jasno, nije udaljenost problem jer bi automatski onda i upload bio nizi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Ima li jos tko slican problem. Download mi je i dalje 20mbit treba minimalno 21 pa sve do 30 a upload mi je odlican i uvijek zakucan na 5. To mi nije jasno, nije udaljenost problem jer bi automatski onda i upload bio nizi ?

koliki ti je profil pušten po parametrima iz rutera ?  poslikaj podatke iz rutera 

15 godina
D3lBoy kaže...

spajaš se s wifijem?

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 19:30 (tenac).
16 godina
T-Com Internet

Ljudi od 08.06. se Turbo opcije počinju naplaćivat za sve nove aktivacije. Starima se ne mijenja ništa.

Sve Turbo opcije se mogu aktivirati na osnovnoj brzini od 4 mbit/s.

Turbo 20 i turbo 30 - 10 kuna

Turbo+ 40 i Turbo+ 50 - 30 kuna

Bit će!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Bilo je više oprečnih informacija oko toga, 8.6. se sigurno uvode Turbo 40/6 i 50/10.

Samo još nije previše jasno što je s naplatama opcija, hoće li korisnici (koji plaćaju +30kn mjesečno) za adsl 10mbps imati besplatno 30mbps.

Treba sačekati službeni cjenik i izmjene na webu.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Iskreno se ne sjećam zadnji put kad sam vidio paricu na VDSL-u koja bi mogla

imati preko 50,40 možda..

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam vidio danas hehe...65 mbps dostupna brzina

@ ag008

Cijena se zna...ovo sto sam napisao je tocno

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 20:31 (unique83).
10 godina
neaktivan
T-Com Internet

Kakve su mogucnosti za zagrebacki kvart Vrbik, kako stoji ZG s optikom?

Tamo vrlo vjerovatno ću stanovati i studirati, ili barem u blizini Vrbika

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
unique83 kaže...

Ljudi od 08.06. se Turbo opcije počinju naplaćivat za sve nove aktivacije. Starima se ne mijenja ništa.

Pa po tome onda tko ima 10mbit/s imat će besplatno Turbo+40 i +50 jer kao što kažeš, sve turbo opcije se mogu aktivirati na početnoj brzini. A svi mi koji imamo 10mbit/s već nadoplačujemo +30kn od početne brzine, a i toliko iznosi naknada za Turbo+ 40 i Turbo+ 50.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
11 godina
Ivanjino96 kaže...
unique83 kaže...

Pa po tome onda tko ima 10mbit/s imat će besplatno Turbo+40 i +50 jer kao što kažeš, sve turbo opcije se mogu aktivirati na početnoj brzini. A svi mi koji imamo 10mbit/s već nadoplačujemo +30kn od početne brzine, a i toliko iznosi naknada za Turbo+ 40 i Turbo+ 50.

ja sam sada pitao rekli su mi da se do 30 mbit/s nece nista naplacivati

14 godina
toma20 kaže...
Ivanjino96 kaže...
unique83 kaže...

ja sam sada pitao rekli su mi da se do 30 mbit/s nece nista naplacivati

10mbit/s se ukida za nove korisnike, tj. ko do sad nije imao 10mbit/s neće moći ni imati na adsl-u jer ukidaju iz ponude. A ovi koji imaju ostaje im po starome. Znači sada će nuditi adsl 4mbit/s a ak želite veću brzinu onda morate na vdsl a većina centrala još nije prebačena na vdsl. 

13 godina
neaktivan
T-Com Internet

bolje bi bilo da izbace 4 mbps i puste 10. ali do sad je bilo dosta poprecnih informacija pa bolje je sacekat ponedjeljak

0 0 hvala 0
14 godina
peace_of_cake kaže...

bolje bi bilo da izbace 4 mbps i puste 10. ali do sad je bilo dosta poprecnih informacija pa bolje je sacekat ponedjeljak

Ovo nije poprečna inf. mama i sestra mi rade u t-comu dobile su obavijest na mail, za brzine. 

13 godina
neaktivan
T-Com Internet

ako se ukida 10 mbps da li to znaci i da se ukida i max2s paket od 215 kn? da li ce sada postojat 4,20,30,40 i 50 mbps ili nesto od tih brzina vrijedi samo za poslovne korisnike kao sto sad poslovni korisnici imaju 40 a privatni 30 mbps?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 22:33 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

Ne ukida se nista ja imam max3s sa 10 brzinom koja mi na vdsl-u daje 30 i sad ak hocu 40 ili 50 moram jos 30 kuna placat a vec placam za 10 brzinu...Sad sam ih kontaktiro i tak su mi rekli koji lopovi novi korisnici ce onda bolje proc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da je 30kn pristojna cijena. Samo nek oni nama daju router koji ce odasiljat tih 50mbps, a ne ovom ZTE-u brzina skace od 20-30.
14 godina
T-Com Internet

Ukida se 10mbit/s brzina za nove korisnike koji ju još nemaju, a mi stari korisnici koji imamo 10mbit/s ostajemo na toj brzini i isto se plača. Eh sad ne znam kako će biti ak mi kao stari korisnici sa 10mbit/s hoćemo prijeći na vdsl, dal će nam prvo prebaciti na 4mbit/s pa onda na vdsl uz nadoplatu od 10 i 30 kn il kako to ćemo vidjeti.

0 0 hvala 0
16 godina
galinjo24 kaže...

Evo danas idem provjeriti po tko zna koji put za vdsl....i gle čuda imam mogucnost...podnio zahtijev i modem kažu dolazi za par dana..pa se onda automatski pusti brzina kad poštar javi da je isporučio modem..

Jesi li to provjerio preko weba ili si zvao szk?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice