T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.947
|
čitano: 7.061.704
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
eterna luchar kaže...
i moj baš sam jutros dobio sms :D

takodjer :D

Prodajem N95 8gb- http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n95-8gb-oglas-1931860
17 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Ja sam disk naručio prije par dana istekao mi ugovor i odmah drugi dan ujutro mi je došao disk.

Disk je ok,kvalitetno je napravljen,lijep,brzina je ok na usb 2.0 slotu je max 25-28 mb dok na usb 3.0 je oko 35 mb.Tako mi je na drugom portabilnom disku malo usb 3.0 povećava brzinu.Evo neke slike da vidite kako to izgleda.Sve u svem sam zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 14:01 (jpelko2).

4 0 hvala 0
17 godina

vidim da si pisao i na pcekspert forumu..

jel mu dovoljan jedan usb?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

vidim da si pisao i na pcekspert forumu..

jel mu dovoljan jedan usb?

da.

14 godina

znaci flat je sada 158kn, no ovo za hard disk još nije službeno ili?

ako sam dobro razumio taj hard disk se može dobiti samo uz produljenje ugovora na 24 mjeseca i to preko telefona, ne 12, a cijena prometa ostaje ista

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 14:32 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni jutros javili da stiže disk, a sada kada dođe :P

0 0 hvala 0
15 godina

ako tko odluci prodati ovaj HDD povoljnije negu u ducanu, recimo za 250kn ili cirka, neka se javi

u ducanima je oko 350-370kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam danas zvao SZK i rekla mi je ženska da se može i u t centru produljit ugovor, a ne samo na 0800 9000. I rekla je da bi za kojih 15-ak dana mogli bit i pokloni za produljenje max tv-a. Ja idem produljit do t centra, ne volim to prek telefona :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

da, i meni je ženska htjela u t-comu produžit al nije imala pojma da se daju diskovi. pa sam joj reko da obavi ono po kaj sam došo (imao sam neke druge poslove vezano uz tcom, prijenos broja točnije) a ugovor za adsl sam produžio preko telefona..

veki, nemaš se čega bojat. treba ti samo jmbg ili oib osobe na koju glasi telefon i to je to. 2min posla

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

Evo da obavijestim pratite malo na inter europa... meni piše da je izašlo iz skladišta (lokacija: tranzit) prije oko sat vremena :) možda bi to moglo i stići :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A valjda će dijelit i nešto drugo osim pišljivih hardova. Mislim da su ih manje više svi pouzimali za vrijeme prošlih akcija. Navijam za PS2 XD

0 0 hvala 0
17 godina

pitanje je kak saznat broj pošiljke.. :D

15 godina
neaktivan

ja sam dobio (čitaj tata je dobio) u sms-u :D

0 0 hvala 1
17 godina
xDinichx kaže...

Evo da obavijestim pratite malo na inter europa... meni piše da je izašlo iz skladišta (lokacija: tranzit) prije oko sat vremena :) možda bi to moglo i stići :D

Meni od petka ujutro piše da je izašlo :) Nekoliko skladišta mora proći

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan

Kak saznat kad mi točno ističe ugovor od zadnjeg diska kojeg sam uzeo bez da zovem službu za korisnike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rimmer1 kaže...

Kak saznat kad mi točno ističe ugovor od zadnjeg diska kojeg sam uzeo bez da zovem službu za korisnike?

najbolje da zoveš njih

17 godina

od produženja ugovora i narudžbe diska pa do njegove dostave doma nije prošlo ni 24 sata {#}

15 godina
neaktivan

ajd molim vas drzite se teme ne zanima me jel kome stigao disk nego dali ce se mjenjat cijene ili mozda nove brzine...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

http://www.t-com.hr/privatni/internet/akcija_31_12_10.asp

MaxAdsl božićna ponuda - 50% popusta na mjesečnu naknadu tijekom 12 mjeseci za maxadsl promet, sve adsl pristupne brzine. Potrebno je sklopiti ugovor na 24 mjeseca. A nakon 12 mjeseci plaća se uobičajena cijena. Popust ne vrijedi za ugovore u trajanju od 12 mjeseci.

Znači li to da su svi paketi i brzine koštaju upola manje(primjerice za flat i 4mbps će koštati 80 kn zajedno) ili je neki drugačiji sistem??

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 15:41 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

hmm nista od brzina 

ja bi si uzeo 8mbit sam nekak mi se to preskupo cini,

a i ugovor mi je isteko 

znaci zasad mogu dobit samo taj hard?

Captain EO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da samo ne znam sta im znaci ova akcija do 31.12, jer fino piše 50 posto popusta na maxadls pakete i brzine, kao i na max tv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 15:43 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fighterZu kaže...

da samo ne znam sta im znaci ova akcija do 31.12, jer fino piše 50 posto popusta na maxadls pakete i brzine, kao i na max tv

50% niža cijena novim korisnicima usluge maxadsl ili maxtv

14 godina

znaci za mene to ne vrijedi, meni je istekao ugovor prije 2 mjeseca - da li bih i ja onda mogao ostvariti taj popust novim ugovorom

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 15:51 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fighterZu kaže...

znaci za mene to ne vrijedi, meni je istekao ugovor prije 2 mjeseca - da li bih i ja onda mogao ostvariti taj popust novim ugovorom

hmm tehnički gledano ti ćeš potpisati novi ugovor i ako se nevaram samim tim ćeš postati novi korisnik...najbolje nazvati i pitati, heh ipak sad možeš otići iz mreže bez ikakve frke pa možda budu malo darežljiviji

mislim da sam se je tako dokopao one toshibine kamere koju su dijelili novim korisnicima uz max-tv ako si odmah potpisao na 24mjeseca bez probnog perioda od 3 mj.

www.gricni.com
16 godina
protjeran
sokre kaže...
fighterZu kaže...

hmm tehnički gledano ti ćeš potpisati novi ugovor i ako se nevaram samim tim ćeš postati novi korisnik...najbolje nazvati i pitati, heh ipak sad možeš otići iz mreže bez ikakve frke pa možda budu malo darežljiviji

mislim da sam se je tako dokopao one toshibine kamere koju su dijelili novim korisnicima uz max-tv ako si odmah potpisao na 24mjeseca bez probnog perioda od 3 mj.

ma te kamere toga imaju na izvoz 

od frenda stara radi u t-comu pa za svaku takvu "akciju" si uzme doma jednu kameru ili fotoaparat 

i na kraju ne koristi nista od toga 

Captain EO
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
sokre kaže...
fighterZu kaže...

od frenda stara radi u t-comu pa za svaku takvu "akciju" si uzme doma jednu kameru ili fotoaparat 

vjeruj mi ne bih ni ja znao kako iskoristiti više od 1 kamere...prema tomu koja svrha te krađe...osim možda kakav otkaz zaraditi btw kamere nedjele uz dsl

u postu govorim da će ako potpiše novi ugovor vjerojatno će se voditi kao novi korisnik tj imati popust na flat...

www.gricni.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 18:02 (sokre).
16 godina
protjeran

vjeruj mi ne bih ni ja znao kako iskoristiti više od 1 kamere...prema tomu koja svrha te krađe...osim možda kakav otkaz zaraditi btw kamere nedjele uz dsl

u postu govorim da će ako potpiše novi ugovor vjerojatno će se voditi kao novi korisnik tj imati popust na flat...

eh to sam ja krivo napisao nije to krađa oni to dobiju 

Captain EO
17 godina

@sokre

neće postat novi korisnik. novi korisnici su oni koji do sada uopće nisu imali adsl.

pošto ga on već koristi, postojeći je korisnik..

17 godina
sokre kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
sokre kaže...
fighterZu kaže...

Ne, novi korisnici su novi korisnici, prilikom potpisivanja ugovora to se vodi kao produženje pretplate i to vrijedi (-50%) za one koji trenutno nemaju maxadsl/tv

15 godina
protjeran

meni je izmaka{#}

valjda sam produzio ugovor kad su mi dali novi router(stari mi bio u kvaru),iako mi to nije nitko reka

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 19:27 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice