Error 678

poruka: 8
|
čitano: 15.542
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Error 678

Zanima me zašto se to javlja na frendovom kompu a spaja se sa modemom gdje je sve porihtano ko na mom kompu.Bio u servisu gdje su rekli da je sve u redu ali doma mu opet ne radi.Kad spoji običan telefon na izlaz iz modema telefon radi a kad se hoće konektirati javlja dotičnu grešku 678 da se modem ne može spojiti.Pošto sam imam adsl i modem doma sam simulirao rad modema i kod mene sve radi.Zanima me da li je možda greška u PCI slotu na matičnoj?

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Error 678

Pokušaj drivere od modema reinstalirat ili vidi ima li novijih, i u svojstvima modema provjeri dali ti je iskljuceno "Wait for a dial tone" (iako nebi reka da je to...)

Ako ne upali, pogledaj ovdi, i pokusaj sto oni preporucaju!!

Sritno!! Smijeh

AMD Phenom 9500 | Gigabyte GA-MA790FX-DS5(f4f) | Chieftec 550W, GPS-550AB-A | 3 x 1GB KingMax DDR2 800MHz
PEAK Radeon HD3850 512MB DDR3 | Seagate 320 GB, 16MB, NCQ3, 7200

--
That's all from AmosSam
18 godina
Error 678

Da u propertisima je isklučen taj waiting.. a modem je conexantov ,driveri su stavljeni na frišku instalaciju Windowsa XP SP2(dva puta).Moram reći da je sve toradilo do 10.mjeseca lani i odjedanputa prestalo raditi.Kad se pokušam spojiti, modem ispušta zvuk ko da je zauzeto

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2008 11:02 (alfi).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Hmm, glupo, ali... jesi li pokusa prominit kabel od modema do uticnice?? Ili drugu uticnicu?? Znam da si reka da telefon radi, ali...

edit:

pokusaj stavit modem u koji drugi PCI utor. moze bit i to... zna se dogodit da koji pci utor ne radi (nije mi jos uvike jasno kako to se

moze dogodit; da jedan utor ne radi, a ostali da (a to mi se dogadjalo!))... ali pokusaj u utor odma do

trenutnog!!

AMD Phenom 9500 | Gigabyte GA-MA790FX-DS5(f4f) | Chieftec 550W, GPS-550AB-A | 3 x 1GB KingMax DDR2 800MHz
PEAK Radeon HD3850 512MB DDR3 | Seagate 320 GB, 16MB, NCQ3, 7200

--
That's all from AmosSam
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2008 11:06 (AmosSam).
18 godina
Error 678

Hvala probati ću to sa drugim utorom,a od utičnice do kompa ima 15 metara tak da nemam tako dugi kabel da ga probam zamijeniti ,ali tek u petak to mogu probati.Hvala i bok

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2008 11:12 (alfi).

0 0 hvala 0
18 godina
Error 678

Evo riješio problem ,crknuo modem ,stavljen novi

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ista stvar neki dan 678, ali problem je bio do njih password se zakocio; nakon promjene passworda od strane t coma ,modem čudom proradio.Malo im je bilo čudno ,prvo su rekli to je riknuo modem ali kad su provjerili i zamjenili pass sve 5.

17 godina
neaktivan
Imam jedan problem sa spajanjem na internet preko CarNET-a ili T-com-a modemske veze javlja mi se 678 pogreška.

Tražio sam na internetu nekakva rješenja ovih problema ali nema ništa što bi popravilo pogrešku, zvao sam èak i službu za korisnike i rekli su mi da ponovno instaliram drivere, ali ni to nije pomoglo.

Može li mi netko možda od vas pomoæi?
Hvala!
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice