ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 912.973
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: ADSL u BiH
Vakaka kaže...
cro_blue kaže...
Pudge kaže...

To je za poslovne korisnike, za privatne korisnike su vjerojatno drukcije tarife.

Ovo je sklopljeno kao ugovor s fizičkom osobom...
Pogledaj OVDJE cijene pa se uvjeri! 
 Što mi se sviđa ovi paket WADSL MAXI  26GB  3072/256 Kbps  50KM s PDVom. Stvarno ovi monopol HT-a nije normalan. Imam paket od 10GB i već sam sprašija 18.2 GB, znači 82KM više ću platit nego što preplata košta.  -.-
 Vakaka jesi li pod kakvim ugovorom?
Ako nemozes otkazati sa Ht Mostarom onda te stvarno ne razumijem zasto ne predjes onda na PROFI paket kad vec trosis toliki promet. Jeste da je PROFI 15 GB i mozda ti nebi bilo dovoljno ali care barem ces manje placati kad prekoracis promet.
Uglavnom sa ovim prometom koji si ovaj mjesec nabio sa PROFI paketom bi platio 82 marke + PDV , a ovako ces platiti 132 marke + PDV..
U sta ti trosis promet nije mi jasno.
Ja uz malo intenzivnije koristenje interneta nebi mogao potrositi 10 gb. Par serija i par filmova i bilo bi mi taman. Valjda nemam jos te apetite za skidanjem svega i svacega.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
boxer kaže...
Ako nemozes otkazati sa Ht Mostarom onda te stvarno ne razumijem zasto ne predjes onda na PROFI paket kad vec trosis toliki promet. Jeste da je PROFI 15 GB i mozda ti nebi bilo dovoljno ali care barem ces manje placati kad prekoracis promet.
Uglavnom sa ovim prometom koji si ovaj mjesec nabio sa PROFI paketom bi platio 82 marke + PDV , a ovako ces platiti 132 marke + PDV..
Ja uz malo intenzivnije koristenje interneta nebi mogao potrositi 10 gb. Par serija i par filmova i bilo bi mi taman. Valjda nemam jos te apetite za skidanjem svega i svacega.
 Da, još nije isteka. Ma dobar je bio paket dok sam pretežno WOW tuka 10GB je bilo taman, ali sad je problem. Nemam ni ja neki "apetit" za skidanjem ali pogledaš malo madtv, pa neku šaljivu reklamu na youtube pa dikoju seriju i eto te već preko 15GB, dug misec. Osmijeh
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

jbt ja nabio 9 giga roditelji ce me ubit------valjda ce se smilovat je sam prosao peticom

ajde može smiluj se ovom ht-u da spuste cjene lopov gamadska i mojim roditeljima da mi ne iskljuce net

0 0 hvala 0
16 godina
Vakaka kaže...
boxer kaže...
  Da, još nije isteka. Ma dobar je bio paket dok sam pretežno WOW tuka 10GB je bilo taman, ali sad je problem. Nemam ni ja neki "apetit" za skidanjem ali pogledaš malo madtv, pa neku šaljivu reklamu na youtube pa dikoju seriju i eto te već preko 15GB, dug misec. Osmijeh
  Ja ne vidim razlog zasto nebi presao na PROFI paket. Ako svaki mjesec predjes 10 gb prometa, onda je logicno da ces prijeci na 15 gb paket. 
Kako god hoces, ti placas. Cool 
16 godina
ADSL u BiH

Veceras u 00:00 zapocinje "download/upload nirvana" za korisnike HT Mostara koji ostvaruju pravo na Flat tarifu u 6 mjesecu.

Nezadovoljna i zeljna raja koja je dugo vremena cekala na nesto slicno od sutra ce   puniti svoje hard diskove bez milosti.

Sto se mene tice, snabdio sam se praznim dvd/cd medijima, jos ostaje da oslobodim prostora na hard disku pa da zapocnem download nirvanu i isprobam gdje su granice njhove "milosti" odnosno jel tu ima ili nema fair usage.

Najkrace receno:

Ima da nadoknadim svaki megabajt prometa u zadnjih godinu i po dana. 

Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Veceras u 00:00 zapocinje "download/upload nirvana" za korisnike HT Mostara koji ostvaruju pravo na Flat tarifu u 6 mjesecu.

Nezadovoljna i zeljna raja koja je dugo vremena cekala na nesto slicno od sutra ce   puniti svoje hard diskove bez milosti.

Sto se mene tice, snabdio sam se praznim dvd/cd medijima, jos ostaje da oslobodim prostora na hard disku pa da zapocnem download nirvanu i isprobam gdje su granice njhove "milosti" odnosno jel tu ima ili nema fair usage.

Najkrace receno:

Cool

Ja sam već počeo jer je, po njihovom računanju, već novi mjesec. znalo se desiti (a tako i prošli put) da prvog u mjesecu provjerim promet i tamo zateknem da sam već potrošio 500 MB - 1 GB (to od prethodnog dana (30. ili 31) poslijepodne)...
The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
boxer kaže...

Najkrace receno:

Cool

Ista stvar i kod mene. Sve spremno za trošenje več 100struko plačenog i zasluženog prometa Namigiva.
Bože kako smo očajni....
Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 18:43 (CikaSpaso).
16 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
boxer kaže...

Najkrace receno:

Cool

Ista stvar i kod mene. Sve spremno za trošenje več 100struko plačenog i zasluženog prometa Namigiva.
Bože kako smo očajni....
 jeste li vi momci sigurno da ovo nije samo za korisnike koji su sad potpisali ugovor...neznam meni nebi bas bilo drago kad bi mi 500KM racuna doslo...
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
ADSL u BiH

Ja nisam produžia ugovor, čekam da mi istekne i onda odjavljivam adsl... nek idu u jednu stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

a znal itko jel ovaj "flat" samo za korisnike koji su sad potpisali ugovor ili za sve ?!

0 0 hvala 0
16 godina
xxtoni kaže...

a znal itko jel ovaj "flat" samo za korisnike koji su sad potpisali ugovor ili za sve ?!

Samo za one koji su potpisali ugovor u 5 misecu, nevažno dali produžuju već postojeći ugovor ili sklapaju novi.
16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
xxtoni kaže...

Samo za one koji su potpisali ugovor u 5 misecu, nevažno dali produžuju već postojeći ugovor ili sklapaju novi.
 pa cemu se onda momci i cure povis raduju...nevjerujem da su svi oni produzili ugovor
16 godina
xxtoni kaže...
Vakaka kaže...
xxtoni kaže...

pa cemu se onda momci i cure povis raduju...nevjerujem da su svi oni produzili ugovor
 Pa ja sam produžio ugovor u 5. mjesecu na jos 12 mjeseci tako da imam flat ovaj mjesec.
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

haha molim vas pogledajte ovo

kod nas 3g samo malo skuplji od ADSL-a

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5a37fdb144c.html

ali stvarno moram reci da mi je drago da su napokon uveli 3g...jedva cekam da moj grad bude pokriven da ga isprobam

0 0 hvala 0
16 godina
xxtoni kaže...
Vakaka kaže...
xxtoni kaže...

Nemam vremena da ti detaljno objasnjavam, potpiso sam na 12 mjeseci u 5 mjesecu...
Ajd, cao, odo skidat.............Cool 
17 godina
ADSL u BiH

HT::ADSL akcija se nastavlja...

Novi i postojeći korisnici ADSL START, MEDIUM i PROFI paketa te DUET start i DUET medium paketa koji potpišu ugovor u lipnju na 12 ili 24 mjeseca dobivaju neograničen ADSL promet u srpnju.

Sigurno je bilo malo ugovora u svibnju.

Boxer jesi živ? Odmori malo... Smijeh

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 17:02 (CikaSpaso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...

Novi i postojeći korisnici ADSL START, MEDIUM i PROFI paketa te DUET start i DUET medium paketa koji potpišu ugovor u lipnju na 12 ili 24 mjeseca dobivaju neograničen ADSL promet u srpnju.

Bit će ih još manje u lipnju!
Svi se nadaju povoljnijoj konkurenciji u sljedećih 12mj...
btw. kakve su vam brzine sada? Ovima koji su potpisali u prošlom mjesecu ugovor! Ima li usporenja?
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
CikaSpaso kaže...

Boxer jesi živ? Odmori malo... Smijeh

Ma ziv sam, samo me nesto poceo rapidshare zezat, neda vise od 130 kb/sec a maloprije se spustilo i na 7 kb/sec!!!
Razocara me rapid kojeg sam uvijek zagovarao. Zar i ti sine Brute...
I znaci Download Inferno se nastavlja i sljedeci mjesec?!
Heh, nista, idem pred kraj ovog produzit sa 12  na 24 mjeseci da imam i u sljedecem mjesecu Flat...Cool 
Salim se, necu bas dusu vragu prodat.... 
17 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Ja sam već počeo jer je, po njihovom računanju, već novi mjesec. znalo se desiti (a tako i prošli put) da prvog u mjesecu provjerim promet i tamo zateknem da sam već potrošio 500 MB - 1 GB (to od prethodnog dana (30. ili 31) poslijepodne)...
 To je zato jer bi ostavio modem upaljen poslije ponoci, pa ti sve zaracunaju kad se modem ugasi, dakle poslije 0:00.Namigiva
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

IMAM adsl start 5 giga a kakav je to ugovor?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

A daj covjece procitaj malo sta se pise u temi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Evo potrošio sam oko 6 GB, i kontam šta ako mi naplate Smijeh. Nekako mi nije svejedno, jer nisam navikao da HT "poklanja" nešto.

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 21:19 (CikaSpaso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...

Evo potrošio sam oko 6 GB, i kontam šta ako mi naplate Smijeh. Nekako mi nije svejedno, jer nisam navikao da HT "poklanja" nešto.

Nemoj platit racun i rijesen problem.Namigiva
16 godina
CikaSpaso kaže...

Neboj se neće, je im usluga u k.... ali neće te privarit. Ovo govorim iz vlastita iskustva.
16 godina
CikaSpaso kaže...

He, He, nemoj sad zezati. 
Oni su duzni   najmanje 15 dana prije promjene bilo kakve tarife, cijene, usluge obavjestiti korisnike.
Takodjer je ista stvar i sa akcijama, prema tome, ako budu "varali" duzni su 15 dana prije najaviti, inace nije po "zakonu/ugovoru".

Edit:
Jeli itko primjetio da su prilikom osvjezenja svoje stranice i stavljanja novih sadrzaja zeznuli nacin provjere prometa?
Ja svaki puta moram po 2 puta upisati username i lozinku da je prihvati?!  
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 10:24 (boxer).
16 godina
boxer kaže...
Jeli itko primjetio da su prilikom osvjezenja svoje stranice i stavljanja novih sadrzaja zeznuli nacin provjere prometa?
Ja svaki puta moram po 2 puta upisati username i lozinku da je prihvati?!  
 Da i kod mene je isto, znači nešto su zeznuli.
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Prije sam koristio ADSL  i nisam bio zdovoljan pošto je ograničen,a sada imam mnogo bolji paket od  X-neta,

30km neograničen internet promet

0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže... 
Ma ziv sam, samo me nesto poceo rapidshare zezat, neda vise od 130 kb/sec a maloprije se spustilo i na 7 kb/sec!!!
Razocara me rapid kojeg sam uvijek zagovarao. Zar i ti sine Brute...
I znaci Download Inferno se nastavlja i sljedeci mjesec?!
Heh, nista, idem pred kraj ovog produzit sa 12  na 24 mjeseci da imam i u sljedecem mjesecu Flat...Cool 
Salim se, necu bas dusu vragu prodat.... 
 Zato ostavi rapid gdje na free moras stalno visit kraj kompa i neces ni blizu skinuti kao kad koristis torrent. Lijepo skini UTorrent i deri ostavi nek se skida dok spavas ili nesto radis, a ne rapid gdje stalno cekas minutu dok ti ne dozvoli download, pa onda moras 6 puta skidati jednu epizodu neke serije jer je iskasapljena u komade itd itd. . ., ovdje nadjes nesto s brdo seedera i udri!
Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 14:14 (D3ViL).
16 godina
Tomo89 kaže...

Prije sam koristio ADSL  i nisam bio zdovoljan pošto je ograničen,a sada imam mnogo bolji paket od  X-neta,

30km neograničen internet promet

Problem je, bar ovdje di sam ja, što nemam izbora a vjerujem da je i kod dosta drugih ista situacija. Davno bi se prišlo na nekog drugog isporučitelja ADSL usluge da ga ima Osmijeh
16 godina
ADSL u BiH

I kakvi su dojmovi prvih dana neograničenog prometa? Kakva je brzina skidanja torrenta koji imaju vele seedera? Dali veza puca? Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice