Sve te stream glazbene platforme dobivaju iste materijale od izdavačkih kuća (kamo bi došle kuće da svaki materijal posebno pripremaju za određeni servis), s tim da je Tidal htio nešto više i traži HI-Res, a takvog materijala (izvornog) nema puno i zbog toga postepeno uvodi samo HI-FI, odnosno CD kvalitetu.
A tu su i autorska prava i želja nekih izdavačkih kuća, može CD kvaliteta, a ako se želi HI-Res kupite direktno od izdavačkih, pogotovo mastere.
Ne znam,imam vec duze vrijeme i Tidal i Qobuz i Qobuz mi zvuči bolje od Tidala. Međutim Tidal mi ima nekako bolji recommendation pjesama raznih zanrova i na njemu mi je to bolje razrađeno. Npr danas ujutro slušam mješavinu neku aka 50 shades of grey elektro laganice (mogu vam dat link playliste takvih stvari koje mi nekad u pozadini oke zvuče. I Tidal ima tipa dosta bolji izbor takvih stvari dok qobuz nema. I opcenito jbg nema iste mjuze tu i tamo i onda saltam ovdje i ondje. S tim da si kontroliram oba servisa preko app na mobitelu gdje mi PC sluzi kao host a mob kao remote jel