Novi printer - preporuka?

poruka: 4
|
čitano: 2.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim vas za preporuku printera. Treba mi za fax, dakle, printala bi ugl. c/b tekstove sa tu i tamo kojom slikom u boji.

Bitno mi je da ima zamjenske boje po razumnim cijenama (50 - 60kn)... i imam na raspolaganju budžet cca. 400kn.
Gledala sam ovu i neke druge sl. teme, ali mi ne treba nikakva makina, nego nešto jednostavnije.

I nije mi bitna brzina ni buka.

Najradije Canon jer čujem dosta dobra iskustva ljudi s tim tipom printera.

Mora li se kad stavljaš zamjensku boju kod svakog Canonovog premještati onaj neki čip...?

I koliko je bitno da boje budu odvojene, kako točno to utječe na print?

Na gore navedenom linku sam čitala da je to bitno jer ako se potroši neka boja, onda moraš kupit čitavi spremnik boje zbog te jedne.

Jel on onda neće printat uopće ni jednu boju ili hoće - samo bez te, recimo, plave i one sekundarne u kojima je plava sadržana?
Mislim, bitno je da hoće printat, a jel baš boja perfektna, nevažno - pošto ionako rijetko printam slike...

Zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 20:22 (marissa).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi printer - preporuka?

Odgovorit ću ti na pitanje što se tiče boja: vrlo je dobro da imaš odvojene tinte jer zbilja nema smisla kupovati sve tinte u paketu - platiš spremnik, recimo, plave i na kraju ga baciš a nije niti malo potrošen! Nema smisla... Jioš jedna stvar - ako misliš printati kvalitetne fotografije onda gledaj na to da ti pisač ima što više boja jer će ti tako ispis biti puno kvalitetniji...

Moja osobna preporuka je http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010647 EPSON SX205... Tinte imaš zamjenske ali ih ne preporučam...

Ciao!

16 godina

Dakle, zamolio bih nekoga tko ima iskustava sa printerima da mi pomogne u mojo potražnji....

Ovako, uzeo bih si si pisac sa skenerom, po mogucnosti da skener bude bolje kvalitete nego pisac(ali nije bitno)...

Cijena otprilike do nekih 600 kuna...

I da koje marke printer su trenutno najbolje...?

HVALA, UNAPRIJED...

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice