MX518 - WIN 7 x64 driveri problem

poruka: 5
|
čitano: 3.935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Logitech miš MX518 - WIN 7 x64 driveri problem

Instalirao sam setpoint 6.0 (za WIN 7 x64, imam orginal Win7 x64 Ultimate) drivere za MX518 sa službenih Logitech-ovih stranica. Nakon instalacije miš mi više nije uopće reagirao. Uz puno muke (koristeći samo tipkovnicu) uspio sam deinstalirati te drivere, ali miš na tom USB portu više nije radio, radi na svim drugim USB portovima osim na tome. Nakon svakog resetiranja računala, win me javlja da je prepoznao novi uređaj (taj USB port, na kojem miš ne radi), te pokušava instalirati drivere za njega, nakon 20-ak sekundi javi da uređaj nije instaliran. Kad idem na device manager (upravitelj uređaja na hrv.), na tom USB-portu koji ne funkcionira, piše da se nalazi Mouse PS2/USB iako on tamo nije, dok se u device manageru pod mouse, nalazi nekakav HUD mouse. Što da napravim? Očito da mi MX518 nema instalirane "svoje" driver već funkcionira kao "nekakav univerzalni miš" koje drivere da stavim jer dosta se igram, te bih htio da mogu koristiti sve funkcije tog miša, isto tako kako da mi Win opet prepozna taj "problematični" USB port, te da ga mogu normalno koristiti za neku drugu periferiju. Molim savjete   

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 13:10 (gigopz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Logitech miš MX518 - WIN 7 x64 driveri problem

Zar mi nitko ne može pomoći?

17 godina
neaktivan

Jesi li 100% siguran da si skinuo odgovarajući driver za Win 7 x64?

Pročitaj si onih 6 točaka sa gornjeg linka.

Probaj ponoviti proceduru slijedeći ove upute.

16 godina
neaktivan

Anti virus software nije bio ugašen, probati ću ponovo pa javim. Zahvaljujem

15 godina
neaktivan
MX518 - WIN 7 x64 driveri problem

Ja imam taj mis i te Win i uopce nisam stavljao drivere. I radi ko violina, krkam po serverima ko veliki.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice