Logitech Z-2300 Problem

poruka: 18
|
čitano: 6.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

Imam problem sa navedenim zvucnicima. Kad pojacavam/smanjujem zvuk krči mi lijevi zvucnik, ponekad se skroz ugasi. Dali jos neko ima takav problem, ili rjesenje problema.??

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

Sta niko!

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

Žica najvjerovatnije. Malo ih prodrmaj, sigurno negdje gubi kontakt

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Logitech Z-2300 Problem

Ako se krčanje događa baš za vrijeme mijenjanja razine volumena, onda ti je zasigurno potenciometar od Volumena počeo crkavat.

I rather like the restless nights
17 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Ako se krčanje događa baš za vrijeme mijenjanja razine volumena, onda ti je zasigurno potenciometar od Volumena počeo crkavat.

Je to znam sigurno. ali imal kako rijesenje za to. 

Forever MUFC
16 godina

A ako su zvučnici pod garancijom, šalji na servis.

A ako nisu, onda ti postoji nekoliko opcija.

1. Pretraži ebay i neke oglasnike dali netko prodaje samo taj kontroler za Z-2300. 

2. Postoje ručno rađeni zamjenski kontroleri koji se mogu na netu kupiti.

3. Ako si vješt u elektronici, možeš si i sam napraviti novi zamjenski kontroler (ili čak probati zamjeniti postojeći potenciometar, ali teško da ćeš naći odgovarajući)

Uglavnom ovdje imaš neke informacije o cijelom tom procesu http://blog.jseaber.com/2010/02/27/logitech-z-2300-control-pod-disassembly/

15 godina
protjeran
ManchesterUTD kaže...
Bladepu kaže...

Je to znam sigurno. ali imal kako rijesenje za to. 

imas logitechov support, kontaktiraj njih i doce ti novi zvucnici

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

To za izradu novog kontrolera i nije bas najbolja ideja, jer ocu da to kolko toliko licina nesto. Nemam Garanciju. Jedino sta preostaje na ebayu kupit novi dock ako ima..:)

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma nađu se, ali ih i pošteno naplaćuju........... oko $50 - 283kn + poštarina + carina + PDV....   u konačnici poprilično skupo

17 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

Najjeftinije 59 dolara...:((((((((((((

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pogledaj na logijevom siteu kolila je garancija ili jos olje pisi njihovom supportu. 99% da ce ti rijesiti problem.
:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Pogledaj na logijevom siteu kolila je garancija ili jos olje pisi njihovom supportu. 99% da ce ti rijesiti problem.

Garancija je istekla, sumnjam da ce pomoc sta iz supporta jer je garancija prosla, ali sam ipak poslao mail.:)

Forever MUFC
17 godina
neaktivan

kod logija je 3 do 5 godina. Pusti garanciju iz prodavnice. Obavezno javi kako je proslo.

16 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

ma nece te logi niti pitati imas li garanciju ili ne, eventualno kad si kupija zvucnike 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nece jer znaju je li istekla ili ne po serijskom broju.

15 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

mozda bi pomogo kontakt sprej, ali njega je puno lakse stavljat u klizne potove nego ove sta se okrecu, i nece krcanje zauvijek nestat ali prvih par mjeseci bi trebalo bit uredu

ja sam pokusavao slicno i sa wd40 ali on se ne osusi i oko pota bude mokro i zamazano i nakon 6 mjeseci kad opet otvoris uredjaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech Z-2300 Problem

Imam i ja problem sa svojima..  Neki dan ostavio ukljucene slusalice u jack za slusalice ukopcane u zvucnike (u onog gdje se pojacava) i kak imam dobrog psa, izgrizao mi je zicu, i vjerojatne se dogodio neki šlus, i sada mi se cini kad slusam da se visoki i srednji tonovi krše, znaci se odsviraju onako svaki ton lijepo posebno neko koda se krše ima zvuk.. dali je to uopce moguce? znam da oni imaju foru i kada su zvucnici ugaseni na slusalice se i dalje cuje.. 

Pomoc molim..

Stisni HVALA, nije tako tesko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z-2300 Problem

da ne otvaram novu temu.

Krči mi lijevi zvučnik ali samo kada su jako visoke frekvencije ja mislim (nisam baš audio fil :/ ).

Ne krče kada mjenjam potenciometar,niti krče uvijek tj. konstantno,niti kada ništa ne sviraju.

Dali zna netko u čemu bi mogao bit problem :S?PLs hitno je

After Effects i Sony Vegas Pro tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice