Lexmark X5650

poruka: 8
|
čitano: 3.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Lexmark X5650

Imam Lexmark X5650 (http://www.lexmark.hr/lexmark/product/home/717/0,6970,511682670_653293766_1279804109_hr,00.html?tabId=1)..

E sad, problem je sto mi cd koji je dosao s njim windowsi ne podrzavaju.. imam windows 7 ultimate 64bit.. imam instaliran microsoft .net 4.0, a cd radi samo s .net 2.0, a, kad izbrisem 4.0 i instaliram 2.0 svejedno mi pise ko da imam neku noviju verziju microsoft .net-a.. tako da nikako nemogu instalirat cd za lexmark.. takoder me zanima, posto je ovaj lexmark sve u jednom, znaci printer, skener, fax.. zanima me kako da spojim faks posto prvi put imam faks.. trebam hitno poslati faks a neznam kako.. pa molim pomoc kako da spojim i instaliram ovo cudo..

( odspojio sam sve trenutno i kad mi netko objasni onda cu opet sve spojit odnosno sve ispocetka pocet spajat, znaci printer nije spojen s kompom, stoji sa strane.. )

Unaprijed hvala.. :)

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 11:32 (Skidy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Lexmark X5650

Uspio sam, nasao sam na internetu drivere i program koji podrzava windows 7 64bit.. sad me samo zanima kako spojit faks.. vamo na uputama imam 2 prikljucka.. jedan je EXT Port a drugi LINE port.. za ovaj LINE znam da treba spojiti printer na telefonsku uticnicu s kabelom kakav ide za internet.. a ovaj EXT Port mi pise kao da je to za ""additional devices, such as a data/fax modem, telephone, or answering machine.. sad nekuzim.. za faks trebam imat neki poseban modem ili ?

moze pomoc u vezi faksa?

MetalHead
14 godina

Zna li itko kako namjestit fax?

MetalHead
14 godina
neaktivan
Lexmark X5650

U Line bi trebao iz telefonske uticnice  telefonskim  kabelom povezati, ne UTP (mrezni) - i sam bi shvatio da to ne ide.. :)

A EXT port vjerojatno sluzi samo kao dodatni izlaz, crossover, kao dodatna telefonska uticnica..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
brane47 kaže...

U Line bi trebao iz telefonske uticnice telefonskim kabelom povezati, ne UTP (mrezni) - i sam bi shvatio da to ne ide.. :)

A EXT port vjerojatno sluzi samo kao dodatni izlaz, crossover, kao dodatna telefonska uticnica..

ma da, znam da je telefonski kabel.. na to sam i mislio..

znaci ovaj ext port sluzi vise kao neka dodatna poveznica koja nije bitna, a za faks samo spojim u line i to je to!?

MetalHead
14 godina
neaktivan
Skidy kaže...
brane47 kaže...

U Line bi trebao iz telefonske uticnice  telefonskim  kabelom povezati, ne UTP (mrezni) - i sam bi shvatio da to ne ide.. :)

ma da, znam da je telefonski kabel.. na to sam i mislio..

znaci ovaj ext port sluzi vise kao neka dodatna poveznica koja nije bitna, a za faks samo spojim u line i to je to!?

Aha..

14 godina

Rjeseno..

MetalHead
13 godina
neaktivan
Lexmark X5650

imam  lexmark X5495,  i  zamijeno oba  catridga,  sad   bi ko trebo resetovat  stampac, al kako, mozel pomoc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice