Pozdrav!
Zanima me razlika između miševa Cyborg R.A.T 5 i Cyborg R.A.T 7...Koji je bolje uzet , sto je kod kojeg bolje i tak to...
Unaprijed hvala!
Pozdrav!
Zanima me razlika između miševa Cyborg R.A.T 5 i Cyborg R.A.T 7...Koji je bolje uzet , sto je kod kojeg bolje i tak to...
Unaprijed hvala!
A koja je razlika u cijeni i gdje ih mogu kupit u HR?
U Portia i Linksa, razlika u cijenama ovisi o verzijama miša.
Evo ja sam zadovoljan RAT 5 mišem...stvarno je prva liga...ima sve..jedino sto sa sedmicom jos dobijes dodatne okvire i veci je DPI...:D
al ja sam zadovoljan sa peticom :)
ja imam sedmicu, i nije losa...
Iskreno ne igram na maksimalnom DPI-u jel onda leti nenormalno, a i preosjetljiv postane na prasinu sa vrimenom.
Hint: J*beno nemoguce ista radit ako imas upaljenu muziku a mis je na visokom DPI-u... osjeti svaki bass
razlika je cisto u performansama koje virujem i ne primjetis ni kod jednog ni drugog. i vjerojatno koji rasklopljivi dio
Po mom iskustvu, bio bi vjerojatno i zadovoljan peticom...
Imam peticu, drzo u ruci i sedmicu. Osobno, petica mi je bolje legla jer je laksa, pogotovo kada skines utege. Drugi restovi mi ni ne trebaju jer su mi ovi super, jedino bi mi dobro doslo da thumb rest mogu malo pomaknuti jer mi palac nije na aim button-u. Al i onako to ne koristim. Vrlo zadovoljan jer imam veliku sapu pa clawam misa. Fino je nizak i super mi pase.
Hint: Mis je jedna od najindividualnijih periferija, tesko je nekome preporuciti misa jer po meni je najvaznije kako ti lezi u ruci, a to je 100% individualna karakteristika za svakog. Meni je ovaj lego ko budali samar.
Koristim mis Cyborg RAT9 i sada mi se nesto dogodilo s njime kada ga pomicem on stane ili pocne stekat, desna i ljeva tipka rade ali ne krece se na monitoru jeli moguce porpaviti?
Koristim mis Cyborg RAT9 i sada mi se nesto dogodilo s njime kada ga pomicem on stane ili pocne stekat, desna i ljeva tipka rade ali ne krece se na monitoru jeli moguce porpaviti?
driveri?
ako ne reklamacija odma