Ćao.
Zanima me valjali ova zvucna karta: ASUS Xonar DG
U BiH kosta 63KM = 240Kn.
Zanima me kolko bi otprilike % zvuk bio bolji na steelseries Siberia V2
Ćao.
Zanima me valjali ova zvucna karta: ASUS Xonar DG
U BiH kosta 63KM = 240Kn.
Zanima me kolko bi otprilike % zvuk bio bolji na steelseries Siberia V2
S priličnom sigurnošću ti mogu reći da za te novce nećeš naći bolju zvučnu, ima integrirano pojačalo za slušalice do 150 ohma i sigurno ćeš osjetiti razliku (sad za postotke ne znam, nisam slušao siberia slušalice)
Neloša kartica više fokusirana na kvalitetu zvuka u slušalicama radi tog pojačala.
PsychoticBaklava -Za 250 kn nema boljih novih zvučniih kartica , ali ima rabljenih boljih dosta za nekih 200-250 kn , a rizik kupovanja rabljene zvučne je isti kao i kupovina rabljene gitare.Jako malo se kvare i ne treba se bojati kupnje rabljene zvučne.
I mene zanima dotična zvučna. Da li bi se osjetila razlika između nje i integrirane na ploči, zvučnici su logiji z523?
Da , osjetilo bi se.
DA.
imtec.ba
Da ne otvaram novu temu, zanima me dali je netko probao istovremeno spojit dva izlaza?
Znači, imam zvučnike i slušalice, i sad bi da mi oboje bude spojeno al da nekak mogu uključivat i isključivat pojedini izlaz...
Imam problem sa driverom, ruši se sekundu nakon pokretanja...
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: AsusAudioCenter.exe
Application Version: 0.3.0.36
Application Timestamp: 4d802c45
Fault Module Name: AsusAudioCenter.exe
Fault Module Version: 0.3.0.36
Fault Module Timestamp: 4d802c45
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000d170
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1050
Additional Information 1: 9b1f
Additional Information 2: 9b1f93e7e6f906c22fe667afbfd71c29
Additional Information 3: 7eea
Additional Information 4: 7eea811e5d75c40724a41173e9010596
Neloša kartica više fokusirana na kvalitetu zvuka u slušalicama radi tog pojačala.
PsychoticBaklava -Za 250 kn nema boljih novih zvučniih kartica , ali ima rabljenih boljih dosta za nekih 200-250 kn , a rizik kupovanja rabljene zvučne je isti kao i kupovina rabljene gitare.Jako malo se kvare i ne treba se bojati kupnje rabljene zvučne.
Znam da je stara tema, ali može neka polovna alternativa ovoj Asuski? Bitno mi je da ima SPDIF out...i dobru podršku za Win7 64.
Thanks, ali uspio sam postić da mikrofon radi na svojoj X-Fi extreme audio... Šteta da mi ne radi na dobroj, staroj Audigy 2 NX... Ipak..."uštedio" sam si parsto kuna
Zna netko šta sve treba uključiti na xonarici 5.1 da se omogući mikrofon na headsetu?
ne radi mi na teamspeaku:/
evo, danas mi dolaze sluske Superlux HD-681 Evo, inace imam zvucnu Xonar DG, a ovo je profil koji trenutno koristim. Koji bi mozda profil za slusalice i gejmanje bio optimalniji ili je ovo ok? na sto jos od dodatnih opcija moram pripaziti? inace koristim sljedece drivere: UNi Xonar 1816/1823 v1.80a r3