Xlive.dll problem

poruka: 25
|
čitano: 31.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xlive.dll problem
pitanje

Skinuo sam igricu Flatout ultimate carnage, zatim je instalirao i crackao, no kada je želim pokrenuti pojavi mi se ovakva poruka:

"This application has failed to start because xlive.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."

Kako da riješim taj problem?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xlive.dll problem

probaj reinstalirati

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
autorov komentar
AmD kaže...

probaj reinstalirati

jesam ali isto
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

skini ovo http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xlive i stavi u instalacijski folder

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 14:17 (AmD).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
AmD kaže...

skini ovo http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?xlive i stavi u instalacijski folder

Evo, probao sam i to, ali i dalje ništa...
"C:/Program Files/Empire Interactive/Flatout Ultimate Carnage/xlive.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support."
16 godina
neaktivan

Dll filovi se ne stavljaju u igrin direktorij nego u sistemski. Pogledaj ima li uputa tocno gdje ide taj sto si skinuo. Ako nece probaj instalirati novi Direct X

16 godina
Xlive.dll problem

možda je loš crack...

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xlive.dll problem
prihvaćeno rješenje

Instaliraj Microsoft Live Games i radit ce bez problema.Vjerovatno ima instalaciju na dvdu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 15:18 (Sivi).

2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

DLL treba "registrirati" da bi igra i windows ukapirali gde je ta biblioteka (DLL)

ovde

How to register (or re-register) a DLL or OCX file 

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
prihvaćeno rješenje
Sivi kaže...

Instaliraj Microsoft Live Games i radit ce bez problema.Vjerovatno ima instalaciju na dvdu.

Tocno ti kaze Sivi imao sam isti problem kod jucied 2 . Reinstaliraj u igri u njemu napravi profil i uzivaj !
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Sivi kaže...

Nažalost nemam na dvd-u...Imaš možda link za skinut?
16 godina
CrazySmoke kaže...
Sivi kaže...

Nažalost nemam na dvd-u...Imaš možda link za skinut?
 jesi li ikad čuo za google!?Viče

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

DLL treba "registrirati" da bi igra i windows ukapirali gde je ta biblioteka (DLL)

ovde

How to register (or re-register) a DLL or OCX file 

ovo na tvojem linku nažalost ne radi
16 godina
neaktivan
Xlive.dll problem
autorov komentar

ljudi, hvala vam...uspio sam

0 0 hvala 0
16 godina
CrazySmoke kaže...

ljudi, hvala vam...uspio sam

de reci kako
16 godina
neaktivan
Xlive.dll problem
autorov komentar

tako da sam instalirao ovaj gore navedeni program

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xlive.dll problem

instaliro sam ali nije mi pomoglo,imam isti problem sa xlive.dll fileom

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xlive.dll problem

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

instaliro sam ali nije mi pomoglo,imam isti problem sa xlive.dll fileom

probaj deinstalirati,nakon toga počistiti s ovim..,pa tek onda ponoviti instalaciju..

14 godina
neaktivan
Xlive.dll problem

Meni sad neće instalirat games for windows live. Piše: 

An error occurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC90.CRT,version="9.0.21022.8",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processorArchitecture="x86",type="win32".

Na googlu ništa korisno ne piše.

Jel itko može pomoć???

Xin Zhao (Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xlive.dll problem
Zar nitko nije imao ovakav problem?
Xin Zhao (Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xlive.dll problem

skinuo sam igricu -test drive ferrari racing legends-,instalirao i kad sam hteo pokrenuti izbacio mi ;this application has faild becouse xlive.dll was not faund.re-instaling the application may fix this problem.;reinstalirao sam i opet nista.Ako je potrebno odakle je najbolje skidati bilo koje DLL fajlove.Imam jos neke igrice na cd-u koje nemogu instalirati zbog nedostatka ;ISDone.dll i ISArc Extrat;Koji su to fajlovi i odakle ih skinuti.HVALA UNAPRED.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xlive.dll problem
Instaliraj gfwl
NISAM ANDROID FANBOY NI APPLE HATER OK? http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
16 godina
neaktivan
Xlive.dll problem

Koristim windows 8 pro x64. Instalirao sam igricu GTA IV. Prilikom pokretanja igrice izbaci mi da mi nedostaje xlive.dll Skinuo sam sa interneta xlive.dll i prebacio u folder  C:\Windows\SysWOW64 Nakon doga pokrenem igricu i izbaci mi prozor sa greškom: GTA IV FATAL ERROR: WS10 Ako netko zna nek mi pomogne.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Xlive.dll problem

Nije to dovoljno. Pogledaj ovaj video.

A imaš i potpunija objašnjenja u vezi pogreške u driverima itd.

http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/xlive-dll-not-found-missing-error.htm

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice