WoW-problemi sa igrom

poruka: 13
|
čitano: 3.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW-problemi sa igrom

evo poceo sam opet igrat nakon 7 mjeseci stanke, sve sam instalira, skinia patcheve...itd...krenem igrat i sve je uredu nakon otprilike 2 sata me disconnecta sa servera...ja se vratim i izbaci me opet nakon 30sec. i tako nekoliko puta zaredom. Procita sam sve moguce postove na wow-forumu nista nije pomoglo, reinstalira sam igru opet patcha 2 dana je sve uredu justros igram 10 min. opet me izbaci i opet nemogu igrat (sve charaktere na bilo kojem realmu)...do interneta nije jer mi radi nonstop i ako me izbaci iz igre...firewall sam ugasia...portovi su vise manje svi otvoreni...jel mi moze ko pomoc ?..please...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW-problemi sa igrom

di te izbacuje (na kojem dijelu mape) ?

Kod frenda smo ustanovili da problemi nastaju kada on na laptopu uđe u daralan i ako nema iskopčane addone pada mu igra

Očito VGA u njegovom laptopu ne može sve gutati, jer PC kojeg ima na istom linku nema tih problema

16 godina
neaktivan

nema veze di se nalazim,izbacuje me bilo gdje...a trenutno sam Hellfire Peninsula/Zangarmarsh, jel moguce da me patch jebe ? skinia sam ga na filefront (mislim) ne priko Blizzardovog downloadera...pokusat cu maknut sve addone,cache, i WTF...

EDIT : oke izbrisa sam Cache,WTF i Interface...radi opet (ko zna koliko mozda me opet izbaci za po ure)...ee sad do jucer navecer sam imao samo QuestHelper..pa sam jucer jos dodao x-perl ui, eePanels 2, Barteneder 4, simplemap i sct...pretpostavljam da je neko od njih uzrokovao ovaj problem...a mozda i nije jer kad sam tek poceo igrat prije par dana nisam imao niti jedan addon, ali me svejedno izbacivalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 11:20 (JackD).
16 godina
neaktivan
WoW-problemi sa igrom

nakon 25 min. igranja opet me izbacilo >.<..neam pojma sta cu...sve sam pokusao...nece i nece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW-problemi sa igrom

Ako je to slučajno neki privatni server nemoj se nadati boljemu. Ako je to privatni server to bu ti se stalno događalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije privatni server...igram na Boulderfistu/kazzaku procitao sam da je potrebno instalirat SP3...nedavno sam reinstalira xp a nisam stavia sp3 nego sp2 jer imam CD....nadam se da ce ovo rjesit problem

17 godina
WoW-problemi sa igrom

ponekad se nemozes logirati ako ti je qhelper ostal ukljuceni i odlogiral si se u dalaranu, makar serveri su fakat u banani zadnjih par dana

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Quest helper ti uzrokuje probleme. Definitivno potvrđeno kod nekoliko ljudi iz guilda.

Ugasi ga ili nabavi novu verziju i problem riješen.

16 godina
neaktivan

skinia sam novu verziju prije 2 dana...hm moguce cita sam i ja da ima puno problema s njime ali me cudi kako to da me 2 dana nije niti jednom izbacia, btw instalira sam SP3 nista se nije promjenilo opet neradi...>.<

16 godina
WoW-problemi sa igrom

Stvarno komplicirano!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje, mozda glupo ali :)...

Da li mozes igrati WOW ako nemas original cd i da ne placas?

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
WoW-problemi sa igrom

Probaj Carbonite, http://www.carboniteaddon.com/  , po meni bolji od qhlpera i nekako mi "lakši", jesi li probao bez addona igrat malo da vidiš hoće li te dc, a možda probaj promjenit password i skeniraj si komp od gamadi (možda te neko izbaciva sa strane :D) .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Pitanje, mozda glupo ali :)...

Da li mozes igrati WOW ako nemas original cd i da ne placas?

moš, nije bogzna što al je igrivo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice