evo poceo sam opet igrat nakon 7 mjeseci stanke, sve sam instalira, skinia patcheve...itd...krenem igrat i sve je uredu nakon otprilike 2 sata me disconnecta sa servera...ja se vratim i izbaci me opet nakon 30sec. i tako nekoliko puta zaredom. Procita sam sve moguce postove na wow-forumu nista nije pomoglo, reinstalira sam igru opet patcha 2 dana je sve uredu justros igram 10 min. opet me izbaci i opet nemogu igrat (sve charaktere na bilo kojem realmu)...do interneta nije jer mi radi nonstop i ako me izbaci iz igre...firewall sam ugasia...portovi su vise manje svi otvoreni...jel mi moze ko pomoc ?..please...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
di te izbacuje (na kojem dijelu mape) ?
Kod frenda smo ustanovili da problemi nastaju kada on na laptopu uđe u daralan i ako nema iskopčane addone pada mu igra
Očito VGA u njegovom laptopu ne može sve gutati, jer PC kojeg ima na istom linku nema tih problema
nema veze di se nalazim,izbacuje me bilo gdje...a trenutno sam Hellfire Peninsula/Zangarmarsh, jel moguce da me patch jebe ? skinia sam ga na filefront (mislim) ne priko Blizzardovog downloadera...pokusat cu maknut sve addone,cache, i WTF...
EDIT : oke izbrisa sam Cache,WTF i Interface...radi opet (ko zna koliko mozda me opet izbaci za po ure)...ee sad do jucer navecer sam imao samo QuestHelper..pa sam jucer jos dodao x-perl ui, eePanels 2, Barteneder 4, simplemap i sct...pretpostavljam da je neko od njih uzrokovao ovaj problem...a mozda i nije jer kad sam tek poceo igrat prije par dana nisam imao niti jedan addon, ali me svejedno izbacivalo.
nakon 25 min. igranja opet me izbacilo >.<..neam pojma sta cu...sve sam pokusao...nece i nece...
Ako je to slučajno neki privatni server nemoj se nadati boljemu. Ako je to privatni server to bu ti se stalno događalo
nije privatni server...igram na Boulderfistu/kazzaku procitao sam da je potrebno instalirat SP3...nedavno sam reinstalira xp a nisam stavia sp3 nego sp2 jer imam CD....nadam se da ce ovo rjesit problem
ponekad se nemozes logirati ako ti je qhelper ostal ukljuceni i odlogiral si se u dalaranu, makar serveri su fakat u banani zadnjih par dana
Quest helper ti uzrokuje probleme. Definitivno potvrđeno kod nekoliko ljudi iz guilda.
Ugasi ga ili nabavi novu verziju i problem riješen.
skinia sam novu verziju prije 2 dana...hm moguce cita sam i ja da ima puno problema s njime ali me cudi kako to da me 2 dana nije niti jednom izbacia, btw instalira sam SP3 nista se nije promjenilo opet neradi...>.<
Stvarno komplicirano!!!!!!!!!
Da li mozes igrati WOW ako nemas original cd i da ne placas?
Probaj Carbonite, http://www.carboniteaddon.com/ , po meni bolji od qhlpera i nekako mi "lakši", jesi li probao bez addona igrat malo da vidiš hoće li te dc, a možda probaj promjenit password i skeniraj si komp od gamadi (možda te neko izbaciva sa strane :D) .
Da li mozes igrati WOW ako nemas original cd i da ne placas?
moš, nije bogzna što al je igrivo