WoW problem :((

poruka: 4
|
čitano: 1.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

joojj.. ovako, vec 2 tjedna negdje pokusavam sve zivo i nezivo i sad vise ne znam sto, pa se vama obracam.. ne mogu instalirati zadnji patch za WoW nikako... prvo mi dodje na 99% i kad treba zavrsiti dodje mi prozor da nije moguce, i navedene 2, 3 stvari sta bi moglo biti...stavit cu sliku dok mi dodje na 100% jer dok ovo pisem opet sam stavila da proba..

tijekom svih tih pokusaja skidanja patcha skuzila sam da mi negdje oko sredine nod32 prepozna trojanca dok skidam patch i stavi ga u karantenu i onda je moj zakljucak da je to vjerojatno od toga.. i svaki put tako.. i ne znam sta da radim, a ne da mi se ponovno cijeli WoW instalirati, pa poludit cu dok to napravim... pomagajte..

i da, evo slika dolje je ta kad trojanca stavi u karantenu, a onu zadnju cu staviti malo kasnije

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 14:44 (janna).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iskljuci antivirus dok instliras patch i sve ce bit u redu, ili podesi nod da izuzme wow folder od skeniranja.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: WoW problem :((

evo slika sto mi na kraju dodje... a onda ono nije trojanac ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 14:53 (janna).
16 godina
neaktivan
RE: WoW problem :((
Fowix kaže...

Iskljuci antivirus dok instliras patch i sve ce bit u redu, ili podesi nod da izuzme wow folder od skeniranja.

iskljucila antivirus i uspjela.. ;))) hvala puno!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice