E zanima me jedino mpže li se kad se kupuje kuća na početku napraviti da imam oko 75 tisuća dolara a ne tek 20 tisuća
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, stisneš ctrl i alt onda uneseš motherlode i enter,pa si nalupaš love kioliko hoćeš
da, stisneš shift ctrl i alt onda uneseš motherlode i enter,pa si nalupaš love kioliko hoćeš
A jel tako teško!?
A je li vi vidite kad je prvi post napisan?
Kako skinut The sims 3 world adventures...pls
hitnoo (ZA PC)..........
Evo ti link: http://bit.ly/iitD5J
Dečki da vas pitam jer nisam igrao simse godinama pa sam zaboravio. Znači ja sad skinem osnovnu verziju simsa 3, i sad imaju novi nastavci npr recimo supernatural. Da li se to nadograđuje na osnovnu verziju simsa ili to budu odvojene igrice? I da koje expanzije po vama se isplati kupiti(u mojem slučaju skinuti xD) Hvala na odgovorima :)
Nadogradnje.
Pozdrav,može li se javiti na PP netko tko se dobro kuzi u CRACK i ekspanzije :)
Hvala...
Ekipa, pitanje jedno, posto oko ovog simsa pojma nemam, ako imam instaliran Sims 3 i zelim SVE ekspanzije, jel moguce to uopce? i samo instaliram jednu po jednu ili?
Ekipa, pitanje jedno, posto oko ovog simsa pojma nemam, ako imam instaliran Sims 3 i zelim SVE ekspanzije, jel moguce to uopce? i samo instaliram jednu po jednu ili?
Naravno da je moguce,moras jednu po jednu instalirati.
Naravno da je moguce,moras jednu po jednu instalirati.
samo se spremi na to da ti igra lagga ko luda bez obzira koju mašinu imao...
EDIT: i ako nisi probao modove bolje i nemoj jer ako jednom probaš modirani sims navučeš se ko đanki, a modovi dodatno opterećuju engine... pogotovo gameplay overhaul kao nraas story mode