Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 456.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Još mi se skida igra s glavnog servera,83% neće iznad 30tak kb/s znalo je ići i na 400-500kb/s šta mi sad nedrži 450kb/s 20tak minuta.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kolko ima GB?? 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: Test Drive Unlimited 2
3500 MB.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jaoo kad ce vise E-Mail sa kodom, AAA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Jel ima dobra dusa da udjeli jedan beta key? (ako imate dupli naravano :) ja sam se prijavio prije par mjeseci i nista....)

She loves me not, she loves me still, but she'll never love again,She lay beside me, but she'll be there when I'm gone....Black heart scarring darker still, yes she'll be there when I'm gone..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luđak na motoru kaže...

Još mi se skida igra s glavnog servera,83% neće iznad 30tak kb/s znalo je ići i na 400-500kb/s šta mi sad nedrži 450kb/s 20tak minuta.

ostavio sam preko noći da mi se skida i evo na 99% je

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
luđak na motoru kaže...

ostavio sam preko noći da mi se skida i evo na 99% je

Meni je na 89,55% neznam zašto mi je tako sporo,brzina prosječna 50kb/s.

15 godina
Test Drive Unlimited 2

i kad ti se to skine i dovršiš instalaciju onda još 600mb :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Ako tko ima beta ključ, molio bih da mi pošalje u PP. Imam instaliranu betu s original stranica, samo nemam ključa. Hvala

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Najbrži kaže...

Ako tko ima beta ključ, molio bih da mi pošalje u PP. Imam instaliranu betu s original stranica, samo nemam ključa. Hvala

kak moš imat instaliranu betu bez ključa kad za instalaciju treba ključ??!! Šta lažeš??

14 godina
protjeran
Najbrži kaže...

Prilikom instalacije se piše key,tako da nemaš ti key a niti instaliranu betu,samo skinutu.

14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Skinio mi je fala bogu,sad instaliram i onda poikrenem,ažurira se i ako bog da ahmeda igrat ću.

EDIT:Dobio sam error,tu je na slici.Taj error je i pri svakoj prošloj instalaciji bio prisutan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 11:53 (luđak na motoru).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Test Drive Unlimited 2

meni kaže invalid product key.LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

meni kaže invalid product key.LOL

Sad ću ja vidjeti kod mene šta kaže,99% update.Odoh probati.

14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Krene igra stisnem onaj play dolje i zacrni i vrati se na desk,neznam zašto,izvršio je provjeru tj. aktivaciju igre i neće dalje.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Test Drive Unlimited 2

problem sa "invalid cdkey" je očito taj što serveri nisu upaljeni. Zna li netko kada je vrijeme testiranja?? Kada se može igrati??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

problem sa "invalid cdkey" je očito taj što serveri nisu upaljeni. Zna li netko kada je vrijeme testiranja?? Kada se može igrati??

Meni neispiše ništa,samo se ugasi.Piše da su serveri pokrenuti u igri.Popihdit ću.

EDIT: Probati ću na XPu,sad sam se na njega prebacio,imam dual bot.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 12:51 (luđak na motoru).
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Beta testiranja su određena točnim vremenom (jučer je to bilo između 18:00 i 22:00). Izvan tog vremena serveri još uvijek mogu biti upaljeni, ali se ne može igrati. Kada se uđe u igru i pritisne na START izvan vremena testiranja, javlja se sljedeća poruka: “_Invalid product key! Switching to offline mode._” i zatim još jedna: "Offline mode not available in Beta". Još nije poznato kada će sljedeće testiranje biti u tijeku.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 13:18 (deadman).
14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

E j im mater sad,napatio se ko budala da sredim da mogu igrat kad ono,ma de j im mater sad ito 3 puta,di se može doznad kada su testiranja,tj. di piše?

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
luđak na motoru kaže...

di se može doznad kada su testiranja,tj. di piše?

Na službenim stranicama TDU2, odnosno njihovom beta forumu kojeg mogu vidjeti samo beta testeri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 13:50 (deadman).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...
luđak na motoru kaže...

di se može doznad kada su testiranja,tj. di piše?

Na službenim stranicama TDU2, odnosno njihovom beta forumu kojeg mogu vidjeti samo beta testeri.

Ili kada upališ TDU 2 Launcher & Updater, bez da klikneš Play, tamo desno piše.

Psycho|the|rapist///A rule to live by: BE DIFFICULT TO OFFEND
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

niste ovo procitali kod foruma TDU2:

Read your email carefully, there are some very important instructions, including:

- Do NOT tell anyone else you have been chosen for beta - save on the beta forums

- Do NOT share your beta key with anyone else

- Do NOT post any information about the beta outside of the beta forums

- Do NOT ask for help with anything related to the beta outside of the beta forums

15 godina
Test Drive Unlimited 2

Molim ako neko ima dupli kod od bete da mi ga pošalje.Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Dali su u TDU2 shebali fiziku, ili se to meni samo čini, ali mi nalikuje na nfs.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...

E j im mater sad,napatio se ko budala da sredim da mogu igrat kad ono,ma de j im mater sad ito 3 puta,di se može doznad kada su testiranja,tj. di piše?

I TKO KAŽE DA JE MATO BANNAN??

THE LEGEND LIVES ON!!!!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
14 godina
odjavljen
luđak na motoru kaže...

Ej, Mato jesi ti na kraju došao do igre? HVALA!

Operation Flashpoint
16 godina
Kill Frenzy kaže...

kak moš imat instaliranu betu bez ključa kad za instalaciju treba ključ??!! Šta lažeš??

First things first: kao prvo nemam beta ključ (tj. nisam dobio e-mail-om), ali sam dobio PP-om DIREKTAN link na izvršnu datoteku odakle beta testeri skidaju TDU2 sa SLUŽBENIH STRANICA.

luđak na motoru kaže...

Prilikom instalacije se piše key,tako da nemaš ti key a niti instaliranu betu,samo skinutu.

Probao sam s jednim ključem koji mi je jedan od članova s bug.hr foruma dao i instalirao je, ali nisam mogao igrati TDU2 online.

abajagil kaže...

niste ovo procitali kod foruma TDU2:

Read your email carefully, there are some very important instructions, including:

- Do NOT tell anyone else you have been chosen for beta - save on the beta forums

- Do NOT share your beta key with anyone else

- Do NOT post any information about the beta outside of the beta forums

- Do NOT ask for help with anything related to the beta outside of the beta forums

Pročitao sam i svjestan sam toga, ALI neke fizičke osobe nisu u mogućnosti uživati u čarima TDU2 bete te sam lijepo zamolio ako tko ima ključ (a da ga ne treba) da mi pošalje PP-om.

Također bio sam ponukan da "skinem" TDU2 betu s torrent stranica i da tim načinom sam "vidim" kako igra leži i šta sve ima novoga. Test Drive Unlimited mi se jako svidio i dan danas imam svoj profil i ponekad zaigram na njemu. Strpljiva osoba baš i nisam te sam morao na razne načine doći do bete TDU2. Naravno kada izađe TDU2 tamo u Q1 2011. godine planiram si kupiti igru.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 21:13 (Najbrži).
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

zanimljivo

I ja jedva cekam da dobijem key a i nisam neka osoba koja voli cekati

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kad izlai igrica,full verzija službeno za PC?

0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 23:21 (Najbrži).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice