NP uživaj u DLC-u
Evo guide - Downlaod
Ovdje ima više detalja i slika
Kao i prije, modiranje je temeljeno na STEP vodiću uz neke izmjene koje se meni više sviđaju/odgovaraju.
Igra uz sve ove modove na mojoj GTX 460 768NB radu na cca 40/50 FPSa. Šta je vrlo dobro ako uzmemo u obzir njen izgled. Tu su i gameply promjene plus mnogi dodatni efekti koji drastično povećavaju imerzivnost. Za većinu modova je korišten Nexus Mod Manager osim za Texture pack Combiner kompaktibilne modove radi načina instalacije. Koja se na prvi mah čini komplicirana, a vrlo je jednostavna.
I to je to......
Popodne ili navečer ću uploadat guide.
v.D.1.1 Changelog:
Dodana nova grupa - Weapons & Armors
Amazing Ebony Armor Redone
Bandolier - Bags and Pouches – skinuti i Vampire Fix ako igrate kao vampir
Bandolier - Dawnguard – za korisnike Dawnguarda
*Bandolier for NPCs ** - prvo instalirati Cloaks of Skyrim
Beautiful Skyrim - HD Weaponry
Blades Armor
Crossbows Revamped
Dread Knight Weapon Set
Elemental Staffs
Improved Weapon Impact
Millenia Weapon Retexture
Nightingale Prime
Not Really HD Mask of Clavicus Vile
REAL Glass Weapons with realistic transparency
Dodano:
ABT - Arrows and Bolts Tweaks
Bellyaches Animal and Creature Pack
Better Dynamic Snow
Better Vampires
Cloaks of Skyrim
Dawnguard vampre eyes
Face Light
EDWS - Enhanced Dynamic Weather System
Gender and Race Heights
Get Snowy
Ishs Better Dawnguard Gear
High Res Face Maps for Men
Lanterns of Skyrim - Around Cities
Parallax Rocks and Mountains
Project Parallax - Roads and Bridges
Project Parallax - Markarth
Project Parallax - Windhelm – skinuti Windhelm HD2K V3 opciju
Project Parallax - Whiterun – skinuti HD2K verziju
Project Parallax - Solitude – skinuti HD2K verziju
ScenicCarriages
Snow HQ Texture
The Eyes Of Beauty
Maknuto:
Better Bones
Realistic Lighting
Lanterns of Skyrim
znaci iz onog izbornika gdje pise sta je sve aktivno,kod Skyrim launchera
hvala
Ma na to sam i mislio,hvala puno,samo sto na forumu je bilo znatno manje rezolucije...
hvala jos jednom i ako budes dodavao molim te samo uploadaj u toj rezoluciji ...
sto se tice modova,nema crasheva i inkompatibilnosti izmedju modova ?
@doktor1 kako se zove mod za tragove u snijegu?
TO JE TO! Tako dugo sam ovo htio, ajme meni fala do poda.
Samo ne znam kako ce se nositi HD 4850 512 mb sa tolikim texture modovima :/
najbolje bi bilo kada bi mogao sve to uploadati,konkretno skyrim datoteku sa svim modovima hehe ja bi platio ali kad bi ;)
Samo ne znam kako ce se nositi HD 4850 512 mb sa tolikim texture modovima :/
najbolje bi bilo kada bi mogao sve to uploadati,konkretno skyrim datoteku sa svim modovima hehe ja bi platio ali kad bi ;)
Uz Bethesda DLC Optimizer i Optimizer Textures trebalo bi raditi. Naravno nemoj skidat 2048*2048 verzije, nego uvijek medium/lite!!
Šta se tiče uploada... Da, da, sigurno 17GB sa ovom brzinom... To se dogoditi neće....
Doktore hvala lijepo na listi modova, poslužila je kao inspiracija da jos dodatno svoj modani skyrim promjenim u par stvari :).
Postat cu screenshot iz NMM pa mozda kome jos posluzi kao inspiracija za dodatne ideje oko promjena.
..
Nemam ja pojma za te tvoje modove kako rade i koju su kompaktibilni koji ne... Ja sam napravio guide kako modati i da igra radi i izgleda odlično, a sada da tu gledam šta tko koristi i zašto mi nepada na pamet...
Ma zabij si svoj mod znas gdje...
Sigurno si nešto za*ebao
Pozdrav,
koristim TES V Skyrim - Ultimate HD Edition 2013 verziju Skyrima. Kada odaberem modove koje želim u Data files, ima li kakve veze redoslijed kojim poredam Data fileove ili mogu samo nabacat kvačice na one modove koje želim?
Nešto u jednom .txt fileu piše "Recognised And Re-ordered Plugins" i onda su redom jedan ispod drugoga napisani modovi:
"Skyrim.esm Active
Update.esm Active
Dawnguard.esm Active
PerkReset.esm
3rdEraWeaponsMoS.esm
......"
Koliko sam probao sa samo nekim modovima koje sam označio, ali nisam poredao po redu, igra mi se najnormalnije upalila, jedino ne znam da li bi bila brža ili što već kad bih poredao modove po redu?
Hvala!
Pozdrav,
koristim TES V Skyrim - Ultimate HD Edition 2013 verziju Skyrima. Kada odaberem modove koje želim u Data files, ima li kakve veze redoslijed kojim poredam Data fileove ili mogu samo nabacat kvačice na one modove koje želim?
Nešto u jednom .txt fileu piše "Recognised And Re-ordered Plugins" i onda su redom jedan ispod drugoga napisani modovi:
"Skyrim.esm Active
Update.esm Active
Dawnguard.esm Active
PerkReset.esm
3rdEraWeaponsMoS.esm
......"
Koliko sam probao sa samo nekim modovima koje sam označio, ali nisam poredao po redu, igra mi se najnormalnije upalila, jedino ne znam da li bi bila brža ili što već kad bih poredao modove po redu?
Hvala!
Itko?
Kada odaberem modove koje želim u Data files, ima li kakve veze redoslijed kojim poredam Data fileove ili mogu samo nabacat kvačice na one modove koje želim?
Ako ti radi bez greške, pusti kako je.
Ljudi zna možda netko koji je ovo armor mod?
Probao sam sve, aMb steel plate, hd armors, ali nigdje mi nije ovakav armor.
Ljudi zna možda netko koji je ovo armor mod?
Probao sam sve, aMb steel plate, hd armors, ali nigdje mi nije ovakav armor.
Sjecam se kad je tek skyrim izasao da je netko imao slican amror i mislim da ima mu ime veze sa vukovima. Ako ovo apsolutno nije istina, ispricavam se.
Sjecam se kad je tek skyrim izasao da je netko imao slican amror i mislim da ima mu ime veze sa vukovima. Ako ovo apsolutno nije istina, ispricavam se.
Jok, ovo je steel plate armor, samo tražim texture.
Ti valjda misliš na wolf armor.
Imam pitanje vezano za modove. Igram na ovoj konfiguraciji pod Moj PC i zanima me da li ima kakvih modova koji bi mi uljepšali igru bez velikog utjecaja na performanse? Igram bez ltrzaja na High sa isključenim AA.
Imam pitanje vezano za modove. Igram na ovoj konfiguraciji pod Moj PC i zanima me da li ima kakvih modova koji bi mi uljepšali igru bez velikog utjecaja na performanse? Igram bez ltrzaja na High sa isključenim AA.
Imam sličnu konfu, ja imam E3300@3.3GHz, clockanu HD6670, ali 4Gb RAMa. Sa 2GB ćeš imati crasheva, neučitanih tekstura i još gomilu problema, kao što sam i ja imao. Moj savjet: nabavi još 2Gb rama i deri. Vidi što ja vrtim na 25FPS@1.366x768px.
Zasto ti je SMIM ugasen? Meni je to odlican mod. I cudi me da nemas nijedan gameplay mod instaliran, ima ih odlicnih. Meni je omjer grafika/gameplay otprilike 50:50
Ugašen mi je jer se kolje sa Parallaxom, a neku razliku baš i ne primjetim. Imam još dosta modova instaliranih manualno, ovo su samo NMM, nemam puno gameplay jer ne bi htio mjenjati igru previše, par osnovnih i to je to...