Problem sa igricama na window 7

poruka: 72
|
čitano: 9.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa igricama na window 7
M_dipl. kaže...
luka_cro kaže...

meni na win 7 ne radi dragon age,cod5,zombie driver,far cry 2 i jos par igra dok su mi na xp-u radilie

Ne rade ti jer nisu originali a nisi dovoljno vješt da ih natjeraš da rade unatoč tome. Ja se isključivo igram na originalima (i imam originalne windowse) i nikad nikakvih problema, a imam i prijatelje kojima je baš sve crackano i ni oni nemaju nikakvih problema, dakle, problem je u tebi...

a ti si neki hacker pa znas probiti da sve radi ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Veliku većinu problema sa Win7, Vistom i DX9 može se rješiti instalacijom najnovijeg DirectX End-User Runtime međutim kod takvih problema obično se javi greška na početku pokretanja igre kojoj fali ovaj ili onaj *.dll, ipak nije zgorega instalirati najnoviji paket sa gornjeg linka, možda rješite svoje probleme Namigiva

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
luka_cro kaže...
M_dipl. kaže...
luka_cro kaže...

meni na win 7 ne radi dragon age,cod5,zombie driver,far cry 2 i jos par igra dok su mi na xp-u radilie

Ne rade ti jer nisu originali a nisi dovoljno vješt da ih natjeraš da rade unatoč tome. Ja se isključivo igram na originalima (i imam originalne windowse) i nikad nikakvih problema, a imam i prijatelje kojima je baš sve crackano i ni oni nemaju nikakvih problema, dakle, problem je u tebi...

a ti si neki hacker pa znas probiti da sve radi ili?

Nisam, nikad nisam trebao pa nemam prakse :D, ali imam mnogo poznanika koji apsolutno sve igraju a sve im je crackano, od OS-a do zadnjeg programčića uključujući naravno sve igre. Nijedan od njih nije geek, jednostavno valjda znaju kako to sve funkcionira...

nekuzim kaj ti s tim hoces reci?

nečije mišljenje se ne smije odmah shvaćati kritikom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

Hoće reć da neznaš natjerati igru da radi kako treba.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
luka_cro kaže...

Hoće reć da neznaš natjerati igru da radi kako treba.

ok ne kuzim i dalje,a kako onda treba natjerat igru da radi kako treba?

nesto blesikne,onda nek objasni kak pa da se lijepo igramo

nečije mišljenje se ne smije odmah shvaćati kritikom!
15 godina
neaktivan

Ne trebaš natrag na xp, samo desni klik na igrin exe. i pod kompatibilnost izabereš xp sp3, i sve bi trebalo radit ko podmazano. tako sam ja na FC2

16 godina
neaktivan

vec sam probao 100puta to sa kompabilnoscu i ne radi,ustvari igra se nece ni pokrenuti,ono odmah nakon kaj pokrenem iste sekunde se pojavi neki brzi eror i to prije crackanja i poslije i kad idem troubleshooting problems mi pise incompability application

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E ovako:
1. Pokušaj igru pokrenuti kao Administrator (desni klik na exe) ,ako to neuspije
2. Desni klik na exe i ideš po karticu compability,te označiš kvačicu (xp service pack3) apply i ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je isto čest problem s kompatibilnosti. Na početku sam barem mogla ući u igru, a sad ni to. Ono, kliknem na onu ikonu, i ništa se ne događa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Koliko ja znam nijedna igra ne radi, ili ne radi dobro, ako nisu updateani driveri za grafičku, instaliran directx, .NET, Visual C++ i slične gluposti. Ako je sve to adekvatno instalirano, onda razlog ne rada igre treba tražiti u uputstvima za instalaciju (popularni NFO) ili mijenjati crack. Eto, toliko ja znam, sad nemam pojma, možda se stvar u međuvremenu promijenila ali svi koje ja znam rade otprilike tako i kažu da nemaju nikakvih problema. Ako pak možete, ja vam preporučam da svako malo uštedite nešto novaca i kupite si igru na Steamu ili negdje i ne za_ebavate se s takvim glupostima, al' dobro, svakom svoje, nadam se da sam pomogao. :D

potpisujem...

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam problema sa igrom Pro evolution socer 2010. Nakon što je normalno instaliram, probam je pokrenuti. Pojavi se samo loading ekran i nikako da nastavi dalje.

DB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za tiger_35:

Probleme kod prelaska na nove Windowse (pod uvjetom da je sav hardver ispravan) ti može uzrokovati ako je možda nekakva neispravna piratska verzija Winsa, nisu instalirana ažuriranja za Winse, nisu instalirana ažuriranja za igre, neke piratske igre koje ne rade na novim Winsima i slično.

Ja isto imam Windows 7 64-bit (Home premium, original). Instalacija Windowsa prošla super brzo i jednostavno (15 minuta). Zatim instalirao najnovije drivere za matičnu, grafičku, sva ažuriranja za Winse. Sav hardver odmah prepoznaju bez problema, sve igre rade (Richard Burns rally, AVP classic 2000, AVP (3), Dirt 2, Dragon Age...), od skoro svih programa koje sam koristio na Xp-u postoji nova verzija kompatibilna sa novim Winsima. Sa kompom nikakvih problema. Brzo, kompatibilno i radi kako treba.

Jedina stvar koja nije radila je mrezni adapter koji je bio jako star i odavno nema novih drivera, pa sam moro kupit novi za 120 kuna.

Ja mislim da je problem u tome što si ti i kako instalirao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 15:07 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice