Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.379.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
drakula789 kaže...

Daj prestanite se svađat ko mala dijeca

nego imali link da gledam prezentaciju?

Pametno zboriš, nema smisla prepucavati se i inatiti..  držim vam fige da pes bude dobar, pa i bolji od fife ako je to moguće... stvarno nemam ništa protiv, ma što vi mislili o tome..

12 godina
neaktivan

Meni ne preskaće, valjda jer uzeo vecu brzinu interneta. Nadam se da je ovo samo emisija prije live...

Evo o pesu onaj japanac, govore o tom fox engine. http://upload.slike.com/?v=eKB7C.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 19:12 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meh, nisu ništa prikazali.. Ugl, rade ono što je fifa već uradila prije par godina..

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jeli vi to gledate taj video na gamespotu od 29 minuta ili ima nešto live?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nema live, to je snimljen filmić od 30 min.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina

Pogledao taj video od pol sata, odnosno pogledao isključivo PES dio. Sve to fino izgleda, ali ja sam se nadam čistom gameplay videu. Ništa, preostaje nam čekati E3..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

Ak je to to onda nismo vidjeli baš ništa novo. Bezveze.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Kao prvo uopče nije live nego je prerecorded... a može se več pogledat na youtube.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 19:18 (Firefox72).
17 godina
Jabulani kaže...

Daj movie jesi glup il kaj? Kako ti se da toliko s*at po PESu, ko da je PES kriv zbog krize u svijetu, ubojstava... odi neš pametno radit i pusti ljude da uživaju u igri.

Kakav sad ti imaš problem? Po čemu ja serem? Rekao sam da golman ne valja, napali ste me i od toga napravili nepotrebne tri stranice ničega?  U čemu je problem?

Pa naravno da neću šutiti ako me netko vrijeđa. Imam pravo na mišljenje kao i ti na svoje i gdje ti sada vidiš problem i potrebu da me zbog toga vrijeđaš?

Jesam li ja ikome ovdje govorio da je glup, retardiran ili troll?  To vam je jedini način komunikacije kad se s nekim ne slažete? I to je u redu?

Kakvu krizu u svijetu spominješ u svezi pesa? Zar neke druge franšize upravo sada ne obaraju rekorde prodaje? Dajte se dogovorite više..

Dok me god budete vrijeđali ja ću na svaki takav post odgovarati, pa vi sad vidite...

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja sam to gledao.. i mislim da je to to za danas nažalost. 

15 godina

Ne kužim zašto su uopće pravili ovaj event, nikakva svrha od njega. Pa nikakav hype nisu napravili... Valjda će na E3-u pustit neki gameplay video a ne opet neke trailere.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam ovdje gledao pravi live prenos!...al sada ga vise nema :(( http://www.giantbomb.com/chat/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

ja sam ovdje gledao pravi live prenos!...al sada ga vise nema :(( http://www.giantbomb.com/chat/

? pa šta si uspio vidjeti? nigde nitko ne spominje da je bio live prenos!

17 godina
Je li na kraju prikazan gameplay ili će se za to morati čekati E3?
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Je li na kraju prikazan gameplay ili će se za to morati čekati E3?

Jest 30 minuta gameplay.a ja mislim da je fifa ove godine tetris za ovaj pes novi pogledaj na yt, yt zagusen zbog videa

Edit: a golman, ma sta golman, mačka

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 0:37 (Xpider).
17 godina
Xpider kaže...

Jest 30 minuta gameplay.a ja mislim da je fifa ove godine tetris za ovaj pes novi pogledaj na yt, yt zagusen zbog videa

Kaj ti to treba? Misliš da si fora?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 1:16 (movie).
13 godina
protjeran

Mogao bi biti pes 2014 puno bolji od 13ice sudeci po ovim najavama,i pritom nemislim samo kozmeticke prirode.{#}

Kupujem!

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Xpider kaže...

Kaj ti to treba? Misliš da si fora?

Ma ne treba mi to uopste, nego mi bodu oci tvoji postovi vidim da si zakuho sa svima pa reko da te malo oraspolozim, nista licno lp

12 godina
neaktivan

Sto PES nudi od online-a ?

0 0 hvala 0
13 godina
gocaUCV kaže...

pitaj moviea on ti sve zna

13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

master liga,1 na 1,2 na 2,loby match,cupovi,become legend  i nista visE(ako sam zaboravionesto neka netko doda)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Master liga online je nešto slično FUT-u?

Kakva je situacija sa serverima? Kod FIFE je to daleko najslabiji dio. Treba izmolit 3 zdravo marije prije svake tekme da ne bi veza pukla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

gledo sam dio dok su pricali o nekoj drugoj igri..metal gear mislim :D...ugasim...vratim se za 10 min da vidim jesu poceli pricati o pesu...kad ono nece :S

17 godina
sstrmi kaže...
gocaUCV kaže...

pitaj moviea on ti sve zna

Kad se sve vrati u normalu uvije se nađe jedan krešo koji opet želi zaspamati forum a onda među prvima plače kako mu je tema u banani? Kaj sad trebamo novih 5 stranica sranja i prepucavanja? nema problema ako to želiš...

17 godina
Hexfire kaže...

Kakva je situacija sa serverima? Kod FIFE je to daleko najslabiji dio. Treba izmolit 3 zdravo marije prije svake tekme da ne bi veza pukla.

Pa prije bih rekao da je to do tvoje veze jer ako meni veza pukne jednom u dva tjedna znači nije do igre. Onda imaš i onu foru s modemima. Kad stavim thompsona onda ne mogu igrati s određenim ljudima. No kad promjenim modem i stavim siemensa onda igram s njima ali gubim ove druge i tako u krug..  više problema je u lancu, nije sve do ea sportsa..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Pa prije bih rekao da je to do tvoje veze jer ako meni veza pukne jednom u dva tjedna znači nije do igre. Onda imaš i onu foru s modemima. Kad stavim thompsona onda ne mogu igrati s određenim ljudima. No kad promjenim modem i stavim siemensa onda igram s njima ali gubim ove druge i tako u krug..  više problema je u lancu, nije sve do ea sportsa..

Ja bih rekao da ti pričaš gluposti jer koga god sam pitao na PC-u svi se žale na taj problem.

Ogroman broj ljudi ovdje je sigurno na T-Comu i vjerojatno imaju Thompson routere pa zato pitam. Nisam tražio tvoje mišljenje o EA smeće serverima, nego me zanima kakvi su Konamijevi. Ne vidim ćemu moraš braniti EA na svakom koraku. Dovoljno si naporan sa golmanima.

I mada nije krivnja samo na EA-u, sa ni jednom od ostalih desetak igara koje igram/sam igrao online nisam imao problema sa lagom i pucanjem veze. Jedino FIFA ne radi kak spada.

17 godina
Hexfire kaže...

Ja bih rekao da ti pričaš gluposti jer koga god sam pitao na PC-u svi se žale na taj problem.

Ogroman broj ljudi ovdje je sigurno na T-Comu i vjerojatno imaju Thompson routere pa zato pitam. Nisam tražio tvoje mišljenje o EA smeće serverima, nego me zanima kakvi su Konamijevi. Ne vidim ćemu moraš braniti EA na svakom koraku. Dovoljno si naporan sa golmanima.

I mada nije krivnja samo na EA-u, sa ni jednom od ostalih desetak igara koje igram/sam igrao online nisam imao problema sa lagom i pucanjem veze. Jedino FIFA ne radi kak spada.

Evo, odmah se svađaš i vrijeđaš. Ja igram svaki dan po nekoliko sati i ako mi veza ne puca kaj da sad ja radim? Znači, kako sam rekao u cijelom lancu ima više krivaca a ne samo jedan. Opet mi stavljaš u usta nekakvo branjenje i slično, a ne znam zašto? S obzirom da me nazivaš lažovom i da pričam gluposti, dođi do mene ako si u mogućnosti pa da ti demonstriram kako ćeš s različitim modemima igrati s različitim ljudima? Tko je sada tu kriv? Ja sam ti dobronajmerno htio skreniti pozornost na neke druge moguće probleme a ti odmah pisdiš? I meni su isto tako skrenuli pozornost na problem modema. Probao sam i uvjerio se da pije vodu.

Problem s thompsonom je što sam blokira neke kanale ili adrese ili što već i ne možeš si pomoći. Isto tako, možeš kod mene igrati cijelo poslijepodne i ako ti veza pukne više od jednom ja ti dam 100 eura a ako ne pukne ti meni 10 eura. S obzirom da su ea serveri smeće i da moraš moliti neku molitvu 3 puta i da ne možeš odigrati normalnu tekmu kako kažeš, mislim da nisi nikad bio u lakšoj poziciji za zaraditi 100 eura. Što kažeš kad si tako samouvjeren?  I da, zašto i u ovom postu imaš potrebu spomenuti golmana kad o njemu nismo razgovarali? Stalno nepotrebno potencirate i vraćate stvari na početak a onda se bunite kako vam se forum guši? Tko ga guši? Pogledaj zadnje dvije stranice? Što se klade tiće, tu sam...

14 godina

Moram si početi arhivirati tvoje postove da imam nešto da me raspoloži kad budem depresivan. Stvarno... vau... ne vjerujem.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da ja odgovorim Hexfire-u kako funkcionira online Pes, a kako Fifa...

Na T-Comu sam i imam onaj sivo bijeli ruter. Dakle Fifa 13 mi radi online jako loše, moram molit boga da mogu završit tekmu do kraja. Ili me izbaci s kvalitetnih Eaovih servera, ili protivnici izađu kad počnu gubit. 

U Pesu sam morao otvorit portove da bi mogao igrat online, ali nakon što sam ih otvorio sve radi odlično. Ne pamtim kad me je izbacilo iz utakmice, protivnici ne izlaze, igra se fino na pas, a ne na brzinu ko u fifi...

Pametnom dosta...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Evo, odmah se svađaš i vrijeđaš. Ja igram svaki dan po nekoliko sati i ako mi veza ne puca kaj da sad ja radim? Znači, kako sam rekao u cijelom lancu ima više krivaca a ne samo jedan. Opet mi stavljaš u usta nekakvo branjenje i slično, a ne znam zašto? S obzirom da me nazivaš lažovom i da pričam gluposti, dođi do mene ako si u mogućnosti pa da ti demonstriram kako ćeš s različitim modemima igrati s različitim ljudima? Tko je sada tu kriv? Ja sam ti dobronajmerno htio skreniti pozornost na neke druge moguće probleme a ti odmah pisdiš? I meni su isto tako skrenuli pozornost na problem modema. Probao sam i uvjerio se da pije vodu.

Problem s thompsonom je što sam blokira neke kanale ili adrese ili što već i ne možeš si pomoći. Isto tako, možeš kod mene igrati cijelo poslijepodne i ako ti veza pukne više od jednom ja ti dam 100 eura a ako ne pukne ti meni 10 eura. S obzirom da su ea serveri smeće i da moraš moliti neku molitvu 3 puta i da ne možeš odigrati normalnu tekmu kako kažeš, mislim da nisi nikad bio u lakšoj poziciji za zaraditi 100 eura. Što kažeš kad si tako samouvjeren?  I da, zašto i u ovom postu imaš potrebu spomenuti golmana kad o njemu nismo razgovarali? Stalno nepotrebno potencirate i vraćate stvari na početak a onda se bunite kako vam se forum guši? Tko ga guši? Pogledaj zadnje dvije stranice? Što se klade tiće, tu sam...

Hex idemo kod njega, ja igram, ti čupaš žice, dijelimo 50-50

Som la gent blaugrana
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice