Pomoć!!!!! zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 3.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć!!!!!

dakle radi se o sljedecem prodao sam jednu igru sa accountom a zaboravio sam da na tom istom accountu iman jos jednu igru jeli mi mozete pomoc kada da opet igram tu igru sta nisan prodao.naime radi se o igri bad company 2!hvala vam na bilo kakvoj pomoći!!!pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pomoć!!!!!
Prodao si dvije igre po cijeni jedne i vise nema povratka. Nek ti ovo bude skola za sljedeci put.
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina

pa tako sam i ja mislio ali je bilo kasno!!a znaći nema druge nego opet kupit drugi cd key ili account?
i ja isto mislim da nema druge!
a jeli se moze igrat 2 igre sa istim accountom na razlicitom komp?iako mislim da to nije moguce.hvala! 

15 godina
Pomoć!!!!!

i nauči se pisat naslove tema

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brijem da ima pomoci ako je to ko silkroad...imas svoj email postavljen prvi koji ovaj nemoze promjenit i onda resetiras svoj acc i trazis da ti posalju passs i imat ces jednu i drugi igricu opet ali ces zeznut covjeka kojem si prodao accc.....
14 godina

a dobro sta se sada moze valjda cu se snac nekako ali fala svima na pomoci.pozz ljudi.

14 godina
neaktivan
Nemozes bit ulogiran na isti acc na dva razlicita mjesta. Ili kupi drugi pa igraj ili nemoj igrat, druge ti nema.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
crosshair kaže...

dakle radi se o sljedecem prodao sam jednu igru sa accountom a zaboravio sam da na tom istom accountu iman jos jednu igru jeli mi mozete pomoc kada da opet igram tu igru sta nisan prodao.naime radi se o igri bad company 2!hvala vam na bilo kakvoj pomoći!!!pozz

Pošalješ mail EA supportu i objasniš im i možda će ti pomoć.

14 godina

dedaa fala lipa i svima drugima probat cu to pa cu se javit i jos jedaput hvala!!pozz

16 godina
neaktivan
AngusCro kaže...
brijem da ima pomoci ako je to ko silkroad...imas svoj email postavljen prvi koji ovaj nemoze promjenit i onda resetiras svoj acc i trazis da ti posalju passs i imat ces jednu i drugi igricu opet ali ces zeznut covjeka kojem si prodao accc.....

I TAD ĆU JA POPUŠITI SVOJI 130 KUNA  krasno 

16 godina
neaktivan
crosshair kaže...

Care i  ja sam pokušao dali se šta može srediti evo ti dokaz

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/ea-account/80150.aspx

16 godina
neaktivan
Pomoć!!!!!

jedina opcija je vratiš mi lovu ja tebi vratim account

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 15:42 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć!!!!!
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice