dakle radi se o sljedecem prodao sam jednu igru sa accountom a zaboravio sam da na tom istom accountu iman jos jednu igru jeli mi mozete pomoc kada da opet igram tu igru sta nisan prodao.naime radi se o igri bad company 2!hvala vam na bilo kakvoj pomoći!!!pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

pa tako sam i ja mislio ali je bilo kasno!!a znaći nema druge nego opet kupit drugi cd key ili account?
i ja isto mislim da nema druge!
a jeli se moze igrat 2 igre sa istim accountom na razlicitom komp?iako mislim da to nije moguce.hvala!
i nauči se pisat naslove tema
a dobro sta se sada moze valjda cu se snac nekako ali fala svima na pomoci.pozz ljudi.

dakle radi se o sljedecem prodao sam jednu igru sa accountom a zaboravio sam da na tom istom accountu iman jos jednu igru jeli mi mozete pomoc kada da opet igram tu igru sta nisan prodao.naime radi se o igri bad company 2!hvala vam na bilo kakvoj pomoći!!!pozz
Pošalješ mail EA supportu i objasniš im i možda će ti pomoć.
dedaa fala lipa i svima drugima probat cu to pa cu se javit i jos jedaput hvala!!pozz
I TAD ĆU JA POPUŠITI SVOJI 130 KUNA krasno
Care i ja sam pokušao dali se šta može srediti evo ti dokaz
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/ea-account/80150.aspx
jedina opcija je vratiš mi lovu ja tebi vratim account