Pozdrav, naime kad uđem u navedenu igricu, u svakom meniju mi skrola automatski dolje i neće prestat, kao da netko drži strelicu dolje,
probao sam i sa drugom periferijom ali isto.
Kako da riješim to ?
Pozdrav, naime kad uđem u navedenu igricu, u svakom meniju mi skrola automatski dolje i neće prestat, kao da netko drži strelicu dolje,
Kako da riješim to ?
Kako da riješim to ?
hmm.. probaj pustit koju minutu dok dođe do dolje... valjda se serveri učitavaju
Kako da riješim to ?
hmm.. probaj pustit koju minutu dok dođe do dolje... valjda se serveri učitavaju
ma lol, uđem u igricu i i cijelo vrijeme titra gumb dolje kad izaberem postavke, ili bilo koji meni sa horizontalnim skrolanjem
Možda ti je piratska igrica i imnaš nevaljani c***k.
Možda ti je piratska igrica i imnaš nevaljani c***k.
lol, imam original
jesi probo skrolat i ti dolje, pa onda gore?
Probaj reinstalirati igru!
jesi probo skrolat i ti dolje, pa onda gore?
Probaj reinstalirati igru!
probao, ne ide
ma lol, uđem u igricu i i cijelo vrijeme titra gumb dolje kad izaberem postavke, ili bilo koji meni sa horizontalnim skrolanjem
aj probaj izvadit tipku dolje...
probaj pokrenuti igru u windows xp compatiblity modu
aj probaj izvadit tipku dolje...
probaj pokrenuti igru u windows xp compatiblity modu
Jesam, neće
Kako da riješim to ?
Kaj si sve ovo probo? i reinstalirat igricu, a ovo bi moglo bit dobra ideja...da ides desni klik pa run in troubleshot mode il tak nes...
jedino što mi pada na pamet je da skineš neki cr*ck, makar imaš orignal... možda upali
jedino što mi pada na pamet je da skineš neki cr*ck, makar imaš orignal... možda upali
de lol
Ima još netko neko rješenje ?
Probaj iskopčat i tipkovnicu i miša dok je igra pokrenuta pa reci jel i onda scrolla.
Probaj iskopčat i tipkovnicu i miša dok je igra pokrenuta pa reci jel i onda scrolla.
probao sam i sa drugom periferijom i dalje ne ide, čini se da je neki bug u igri :(:(
Jesi probao reinstalirati igru?
Jesi probao reinstalirati igru?
je, probo je...
Skini neku drugu verziju Undergrounda 2 sa torrent siteova pa vidi kako ona funkcionira (ili pitaj nekoga tko isto ima NFSU2 da ti ga posudi).
istekaj joystick, volan, gamepad
Izgleda da to nema veze sa hardverom nego sa softverom...dakle probaj reinstalirat driver-e ta tipkovnicu, miš i ostalu periferiju i onda reinstaliraj igru ali prvo ju deinstaliraj sa Revo Uninstall, onda reboot-aj komp i onda tek instaliraj igru
koja je šifra za instalaciju nfs-a undergraund 2
pliz recite mi
pliz recite mi
E-Pa-Neeemaaaaa
pliz recite mi
pise ti iza na kutiji od igrice
ne pise
koja je
ne pise
koja je
a trebalo bi ti pisat, gdje si kupio igru?
Alo, darač odi šalji mail Electronic artsu, ja imam veliki problem ovdje