Izgleda da ne doživljavamo svi FS na isti način. Meni bi bilo bez veze letjeti ako isključim damage, a možda je i to razlog brzog zasićenja kod mnogih koji su igru probali. Nije to trebao bit Bing Earth Viewer.
Ja krenem s gatea, pa odradim proceduru paljenja motora, komunikaciju s ATC, taksiranje... MCDU još nisam savladao (zato mi se možda autopilot nekad jako čudno ponaša). Letio sam u početku s onim superlakim, pa prešao na A320neo. Slijetanja su mi još uvijek dosta gruba i neugodna za putnike ali uspješna. Imam nekih 8 sati leta (A320 ZG-Dubrovnik, DU-Milano, MI-Alicante). Možda nastavim pa obiđem svijet ako budem raspoložen (preko Bermuda do Amerike pa preko Havaja do Azije). Za letove s A320 mi scenografija nije toliko bitna pa sam se prebacio na njega dok to ne poprave :-)
Tko želi odraditi dugi let neka koristi R+ctrl+num'plus za ubrzavanje simulacije (num'minus za usporenje). Budite pažljivi jer nema indikacije kojom brzinom vrijeme teče - možete pratiti kojom brzinom idu sekunde na satu u kabini. Kad sasvim usporite sim rate onda stisnete još dva puta plus za normalnu brzinu.