Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mafia 2
Riker kaže...
boxer kaže...

Praešao sam Mafiju i DLC Jimmys Vendetta, sada sam instalirao DLC Joes Adventure i kada ga u glavnom izborniku pokrenem i odabereme slot za snimanje igre i težinu, započinje mi Loading koji dugo traje i neće da se pokrene DLC. Čekao sam oko 10-tak minuta Loading ali i dalje se ne pokreće DLC Joes Adventure.

Ima li tu nekih poznatih problema i u čemu je problem?

Trebaš napraviti update, patchevi zadnji i u tom stilu...

Nisam našao nikakve update, pa ako može na pp kakav konstruktivan savjet. Hvala.

Riješio sam. {#}

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 19:03 (boxer).
16 godina
protjeran
Mafia 2

Prešao sam Mafiu 2, malo mi je na početku išlo na živce vozikanje okolo (još mi malo šteka po gradu), ali kako ide dalje igra stvarno sam je zavolio. I onda na kraju kao da me netko zalio hladnom vodom. Mislio sam da će biti na kraju kao u GTA IV (ili Scarface-u) da možeš po gradu još radit svašta (prodavat drogu)...

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2
Jel se zna hoće biti još dlcova?
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Kora kaže...
Jel se zna hoće biti još dlcova?

Neće biti više.

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Pitance, jeli tko imao slican problem, u igri mi sve svjetli, znaci imam neki 'glowing' efekt. U prvom Chapteru je sve bilo uredu ali od drugog poglavlja mi sve svjetli. Jeli tko imao slican problem i koje je rjesenje, ako ga ima ?

imam isti problem i neznam ga riješitit ????{#}???

14 godina
neaktivan

boxer ......kako si rješio? to i mene muči..

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 15:23 (RONX).
17 godina
RONX kaže...

boxer ......kako si rješio? to i mene muči..

Dobio si PP. {#}

Prešao sam i ovaj DLC Joes Adventures i sve u svemu nije loše, mada nije ono što sam očekivao.

Ima ako se ne varam 5-6 misija vezano za priču, a ostale su slične onima u Jimmys Vendetta čime i nisam baš zadovoljan. Također humor u DLC-u je opet na razini ali u manjoj mjeri nego u Mafiji 2.

Ostao sam jedino razočaran da nema ništa vezano za nastavak priče za Joea na kraju Mafije.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
16 godina

Ipak i ja prešao ta dva DLC-a (tj. još jednu misiju valjda imam u Jimmys Vandetta)..

Nisam znao što bih igrao, pa ipak skinuo DLC za Mafiu..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Mafia 2

Evo ljudi, sad igram The Betrayal of Jimmy...samo nije mi jasno..čitam sada da je ekskluziva na PS3, a ja igram na kompu?!?

Btw. što se tiče radia, odnosno muzike - u GTA sam uvijek gasio radio (kao da se čuje zvuk motora), ali u Mafii 2 su zvukovi motora isto tako dobri, ali radio je stalno upaljen..

Uglavnom, meni je glazba u igri toliko dobra, da dođem do misije i onda čekam dok ne završi pjesma..=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Evo ljudi, sad igram The Betrayal of Jimmy...samo nije mi jasno..čitam sada da je ekskluziva na PS3, a ja igram na kompu?!?

Btw. što se tiče radia, odnosno muzike - u GTA sam uvijek gasio radio (kao da se čuje zvuk motora), ali u Mafii 2 su zvukovi motora isto tako dobri, ali radio je stalno upaljen..

Uglavnom, meni je glazba u igri toliko dobra, da dođem do misije i onda čekam dok ne završi pjesma..=)

zato jer si je na ps3 imao cim je izasla igra, a na PC je dosla podosta kasnije

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ti to nas zezaš il šta? Glazba dobra? Ja bih radije našu tamburicu slušao nego to, ja to odmah station off.......:)))))

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
DamageHigh kaže...

Ti to nas zezaš il šta? Glazba dobra? Ja bih radije našu tamburicu slušao nego to, ja to odmah station off.......:)))))

o ukusima se ne raspravlja, ali ovdje se slazem s DH-om, ti slobodno slusaj narodnjake ili sto vec sta se mene tice {#}

15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...
DamageHigh kaže...

o ukusima se ne raspravlja, ali ovdje se slazem s DH-om, ti slobodno slusaj narodnjake ili sto vec sta se mene tice {#}

Tko je uopće spomenuo narodnjake?! WTF

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

ma pusti narodnjake sa strane, ne izvlaci iz konteksta nego s razumijevanjem opet procitaj. {#} Ako ne kuzis, ja bih se zapitao za tvoje umno stanje. 

14 godina
protjeran
Mafia 2

Odlicna igra. Jedva cekam Mafia 3... bas me zanima sto se dogodilo sa  Joeyem. LIK JE CAR {#}

Please Dont Care About What I Say
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...

ma pusti narodnjake sa strane, ne izvlaci iz konteksta nego s razumijevanjem opet procitaj. {#} Ako ne kuzis, ja bih se zapitao za tvoje umno stanje. 

vatafaka ar ju talkin abauta?! :))))))

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...

28 naporan si
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...

Aknem ti ga...............:))))))))

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Mafia 2

jel ima smisla instaliravat onaj physx ako imam ati karticu?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Koji je Kora primitivac, kak se taj biser uopće znao prijavit na forum{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

kakve bi temperature bile na postavkama high na sljedećoj konf: i3 370m 4Gb DDR3 1066mhz ati mob. radeon 5650? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marky55 kaže...

kakve bi temperature bile na postavkama high na sljedećoj konf: i3 370m 4Gb DDR3 1066mhz ati mob. radeon 5650? 

Ovisi o tome kakvo je vani vrijeme...{#} Čije temperature i s kojom igrom?

15 godina
neaktivan
marky55 kaže...

Najavljen je snijeg sad ovih dana, tako da će zahladit. Tad igraj na high, a kad ponovno optopli stavi na low.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ha-ha

dajte pomozite....pa za mafiu 2.....temperature procesora..grafe....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Gledaj, ako ti je sve u redu s kompom, možeš igrat na kojim god hoćeš detaljima bez straha od pregrijavanja.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Koliko nastavaka ima Mafia 2?

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Cenci kaže...

Koliko nastavaka ima Mafia 2?

LOL? WTF?!........

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Pa šta nema one neke dodatke,jesam nešto ja pomješao?!?!?!!?

15 godina
protjeran
Cenci kaže...

LOL, valjda misliš na dlcove, ima ih 3 btw, barem za PC su sva 3, neznam da li ostale platforme imaju sva 3 dlca

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Cenci kaže...

LOL, valjda misliš na dlcove, ima ih 3 btw, barem za PC su sva 3, neznam da li ostale platforme imaju sva 3 dlca

za PC ima vise DLC-ova, oni packovi sa pocetka s 2 auta i 2 odijela svaki. Po tome ima 7 DLC-ova za PC i xbox, za PS3 neznam tocno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice