L.A. Noire

poruka: 235
|
čitano: 63.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: L.A. Noire
Ja ne kuzim di lezi problem.....

1. Instaliraj igru
2. S drugog DVD-a kopiras patch u game dir. (tamo gdje se nalazi izvrsna .exe datoteka)
3. Pokrenes patch i instaliras
4. Sada napravis "onu stvar" ako se radi o "onome", u suprotnom zanemari
5. Pokrenes LAlauncher (ili kako vec pise)
6. Nastelas si postavke i pokrenes igru
7. Kada ti se u igri pojavi onaj Social Club prozorcic:

A: Kliknes na onaj X i napravis local odnosno offline acc

B: Logiras se u windows live i onda pritisnes ESC ili HOME tipku kako bi zatvorio Social Club prozor (ovo sam ja napravio)

8. Enyoj
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
Jos nesto, podrazumijeva se da prije svega imas instaliran social club, frameworke, windows live itd.l (pise ti u readme-u sto ti sve treba) ili jednostavno napravi windows update, malo ces se nacekati dok se sve skine i instalira, ali tu nemas sta fulati jer ti win sve automatski radi
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
L.A. Noire

igra je predobra,koda gledam neki krimić,ekspresije faca su dosad neviđene u igrama,baš se uživiš,jedina zamjerka je to trzuckanje povremeno(ali kontam da je to do jogurt verzije),jer makar sve nabubo do kraja ili spusio zatrza tu i tamo.

sada sam baš završio misiju kada onaj debeli iscenira svoju smrt da se makne od žene haha

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
L.A. Noire

ovu igru jednostavno volite ili ne volite,nemožete ostati ravnodušni prema njoj.

Evo ja sam počeo igrati i riješio sam 7 slučajeva zasad,i igra mi je predobra,i totalno sam se uživio. Sve te slučajeve sam prešao u odjednom,bez gašenja igre od jutros.

Na mojoj konfi sve na max bez ikakvih problema uz one komande koje morate dodati u Launcher: -str -npd

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Promster kaže...
Danas sam baš instalirao igru, i krenuo s igranjem i odmah na početku problem. Skroz na početku kampanje kad te igra postavi na raskrižje u autu i trebaš se odvesti na mjesto zločina ili gdje već, nemogu pokrenuti auto ni naprijed ni nazad. Piše mi "press W for acceleration" i normalno pritisnem ali auto ne mrda, probao sam promjeniti kontrole ali ništa. Mogu izaći van iz auta i normalno hodat, trčat...itd. Jel to neki bug ili ja nešto propuštam? Ima li još tko sličan problem?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ovu igru jednostavno volite ili ne volite,nemožete ostati ravnodušni prema njoj.

Evo ja sam počeo igrati i riješio sam 7 slučajeva zasad,i igra mi je predobra,i totalno sam se uživio. Sve te slučajeve sam prešao u odjednom,bez gašenja igre od jutros.

Na mojoj konfi sve na max bez ikakvih problema uz one komande koje morate dodati u Launcher: -str -npd

Sad neznam jel da skidam Tetu ili čekam pravu verziju ?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 16:31 (Praetorian1).
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...

Sad neznam jel da skidam Tetu ili čekam pravu verziju ?

Ti bi svoju tetu skidao???!!! Pa zar to nije incest??? XD

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

hahahaha lol, ma mislio sam na THETA verziju igre, tak se zove tim koji je kre.ao igru.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

hahahaha lol, ma mislio sam na THETA verziju igre, tak se zove tim koji je kre.ao igru.

Ma znam, hebem te malo haha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

što je s internetom dok se instalira igrica, treba li biti isključen u samo nekom trenutnu ili cijelo vrijeme ili ga nije uopće potrebno isključivati?to me pomalo zbunjuje jer sam pročitao razne varijante iako to nije možda toliko bitno.probat ću još koji put ispočetka pa ću vidjet,ako se patch ne bude želio pokrenut onda bi mi bilo najbolje da odustanem iako se neću moć pomirit s tim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

1. Instaliraj igru
2. S drugog DVD-a kopiras patch u game dir. (tamo gdje se nalazi izvrsna .exe datoteka)

B: Logiras se u windows live i onda pritisnes ESC ili HOME tipku kako bi zatvorio Social Club prozor (ovo sam ja napravio)

8. Enyoj

sve sam ja to napravio 100 puta ali patch jednostavno ne reagira, kad kliknem na njega ništa se ne događa.probao sam s raznim varijantama ali ništa ne djeluje, ne znam šta je s tim patchom

13 godina
neaktivan
hrki kaže...

što je s internetom dok se instalira igrica, treba li biti isključen u samo nekom trenutnu ili cijelo vrijeme ili ga nije uopće potrebno isključivati?to me pomalo zbunjuje jer sam pročitao razne varijante iako to nije možda toliko bitno.probat ću još koji put ispočetka pa ću vidjet,ako se patch ne bude želio pokrenut onda bi mi bilo najbolje da odustanem iako se neću moć pomirit s tim

ja nisam nikako gasio internet ni dok sam instalira igru ni dok je igram. u mene sve radi na max sa 1920x1080, netrza nikako. grafika je nekako srednja. za moj ukus mozda je radnja premalo usporena ali prvi put igram ovakvo nesto tako da mi je zanimljivo!

13 godina
neaktivan
L.A. Noire

kolko vam je trebalo za skidanje igre? meni ako ju ocu skinut treba tjedan dana {#}{#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

probao sam s mijenjam hard diska odnosno prebacivanjem igrice sa c na d disk, probao sam s mijenjanjem imena datoteka bez razmaka, bez točke i tih sranja, sto puta sam izbrisao igricu i ponovno je instalirao, sto puta kopirao patch tamo gdje treba i sve živo i mrtvo i neživo i sotone i demone i vanzemaljce i thete none babe ujne strine sve sam pokušao što je u mojoj moći ali TAJ PATCH MI JEDNOSTAVNO NE REAGIRA pa šta sam ja toliki debil da svaki put krivo radim što mislim da je nemoguće jer od tih 100 puta bi valjda jednom napravio kako treba

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 23:27 (hrki).

0 0 hvala 0
15 godina
@hrki

Car si lol

Ovak, nisam mijenjao nikakvo ime datoteke/mape itd.... bas nista kao i kod drugih igara. Nisam iskljucivao internet ni u jednom trenutku, cak sam prvi put usao u igru i zaboravio "ono", poslije toga sam izasao iz igre, stavio "to" i ponovno usao u igru i radila je. Kada mi se u igri pojavio Social Club samo sam se prijavio al ni ne moras to raditi....

Ugl, instaliraj si Team Viewer i sredim si to... btw instaliraj si i net frameworke, moguce je da ti se zbog toga nece pokrenuti patch (ne zaboravi, mora ti biti tamo gdje ti je igra)
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

1. Instaliraj igru

8. Enyoj

evo upravo sam instalirao igru po ovim postupcima.. uđem i igru sve lijepo radi.. igra radi nema ovako problema.. jedino mi jako uzasno usporavaa :S 

uopce nije igrivo, znam da igra nije optimizirana i to sve, al dal ima koja mogucnost da se nekako slozi? sprobao na svim rezolucijama i na performance i na quality i na balanced sve sprobao i uopce nema nikakve pomoci, na svim rezolucijama igra uzasno šteka, znači opće nije igrivo.. pomocc ;) 

13 godina
neaktivan

ovo ti na laptpu igras... mislim da ti je slaba konfa za ovo, grafa pogotovo..

16 godina
neaktivan

pa čuj.. nebi baš rekao da je preslabo.. igram gta IV i battlefield bez problema na višim postavkama.. a sad ovo ne radi.. 

nego mislim da sam otkrio problem zasto ne radi.. ja imam sandy bridge proc. i sad komp automatski mjenja između integrirane i ove nvidie gračike

znaci kad kliknem desni klik mogu birat s kojom grafom ocu pokrenut aplikaciju koju pokrecem i sad kad probam la noire pokrenut s nvidiom automatski mi izbaci da se aplikacija srušila a kad odaberem s integriranom odma ulazi u igru i radi kao što je i prije kad je automatski komp izabrao, znaci moj zakljucak je da mi je igra bila pokrenuta integriraon grafičkom karticom i zato se igra tako ponašala, e sad kako da ja uspijem pokrenut igru s ovom zasebnom grafom nemam pojma, malo cu isprobat i nadam se uspijet ako neko ima savjet kakav neka javi ;) 

13 godina
odjavljen
sina1212 kaže...

pa čuj.. nebi baš rekao da je preslabo.. igram gta IV i battlefield bez problema na višim postavkama.. a sad ovo ne radi.. 

nego mislim da sam otkrio problem zasto ne radi.. ja imam sandy bridge proc. i sad komp automatski mjenja između integrirane i ove nvidie gračike

znaci kad kliknem desni klik mogu birat s kojom grafom ocu pokrenut aplikaciju koju pokrecem i sad kad probam la noire pokrenut s nvidiom automatski mi izbaci da se aplikacija srušila a kad odaberem s integriranom odma ulazi u igru i radi kao što je i prije kad je automatski komp izabrao, znaci moj zakljucak je da mi je igra bila pokrenuta integriraon grafičkom karticom i zato se igra tako ponašala, e sad kako da ja uspijem pokrenut igru s ovom zasebnom grafom nemam pojma, malo cu isprobat i nadam se uspijet ako neko ima savjet kakav neka javi ;) 

Nije ti to, da si ti pokrenul igru pod integriranom grafičkom, tebi bi slika trzala ko sam vrag. Nebi imao niti 5 fps u toj igri. Makar ove nove integrirane grafičke nisu slabe ali su preslabe za tu igru. Da li si probao upisati one tri naredbe u comand prozor

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 16:18 (formula1live).
16 godina
neaktivan

hmm.. neznam.. evo ti slike  na kojoj sam ja sam dodao u nvidia control panel aplikacije a prije kad nisu bile dodane kaže mi da su bile na integriranoj grafički

sad kad ih ovako stavim na nvidu ove dvije app koje su tamo u la noire folderu javi se ova zadnja greška na slici...

edit: slika, i da koje 3 naredbe ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 16:45 (sina1212).
13 godina
odjavljen
L.A. Noire

Odi na opcije i dolje u komandnu liniju upiši naredbe

-npd -str -nonv

Ako ti nakon toga ne proradi normalno onda možeš samo pričekati novi patch.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 17:22 (formula1live).

0 0 hvala 0
15 godina
Pa izgleda da mu se igra vrti preko intergrirane..... vjerojatno ces morati cekati patch ili nove drivere za grafu....
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Pozdrav. Sve super instalirano, ali... nakon što se igra pokrene, dođe naslov, i fatal error: "AD9A: Failed to create d3d resource.  Please restart your computer". Guglao sam malo naravno, i najbliže što sam pronašao je neki proble sa steamom, ali ja nisam kupio igru preko steama. 

Operating System: Microsoft Windows 7, 64-bit

Processor String: Intel(R) Core(TM)2 CPU      6420  @ 2.13GHz

Processor Identifier: Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 6

Processor Speed: 2.13 Ghz

Processor Count: 2

System RAM: 4094 MB

Graphics Card: Radeon X1950 Pro, Driver Product: 8 Version: 14 SubVersion: 10 Build: 647

Znam, grafička mi je ful stara, ali svejedno pokreče sve igre ako igra podržava directx 9, i shader određenu verziju. Npr. Battlefield ne bi mogao uopće pokrenut zbog directx-a. Zna li netko o ćemu bi mogla bit riječ, i možda nekakvo moguče rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Jimmy55 kaže...

Pozdrav. Sve super instalirano, ali... nakon što se igra pokrene, dođe naslov, i fatal error: "AD9A: Failed to create d3d resource.  Please restart your computer". Guglao sam malo naravno, i najbliže što sam pronašao je neki proble sa steamom, ali ja nisam kupio igru preko steama. 

Graphics Card: Radeon X1950 Pro, Driver Product: 8 Version: 14 SubVersion: 10 Build: 647

Znam, grafička mi je ful stara, ali svejedno pokreče sve igre ako igra podržava directx 9, i shader određenu verziju. Npr. Battlefield ne bi mogao uopće pokrenut zbog directx-a. Zna li netko o ćemu bi mogla bit riječ, i možda nekakvo moguče rješenje?

Pa prvo probaj instalirati najnoviji directX

15 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Jimmy55 kaže...

Pa prvo probaj instalirati najnoviji directX

Jesam. To jest imam ga već.

14 godina
Jimmy55 kaže...

Radeon HD 3000 serija ili Nvidia 8600GT je minimum za igru. Tvoja grafička nije podržana i to je problem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Večer ljudi ;)

Instalirao sam igru sinoć, i primjetio sam da je igra nevjerojatno spora, tj puno lagga. Npr igram Mafia II, Battlefield 3, Fable III i praktički bilo koju drugu igru na 1920x1080 i medium detaljima i igre su uglavnom dosta solidno igrive. Konfa je pod moj PC. Ovu igru pokušavam na 1440x900 i low detaljima, i opet lagga za nepovjerovat. Jel još neko imo slična iskustva?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@ antimadtidista

Ne bih rekao..... pa i u GTA IV pise da je minimum 1950 Pro, ne spominje se x1600/x1650 pa opet radi i na njima i to ne toliko lose ako je bas sve na min-min........ zasto i na tim radi? sve navedene grafe podrzavaju PS/VS 3.0 shadere, a to je min za GTA IV. To je zapravo jedino sto je potrebno za pokretanje neke igre, a ne sama grafa odnosno model.... L.A. Noire je dx9 igra sto znaci da podrzava shadere 3.0 tako da bi mu trebala raditi, a koliko glatko itd treba sam probati.....

Problem je 90% sto nema nesto instalirano od windows update-a, najbolje je da sve poskida i vjerujem da ce rijesiti problem...

BTW Kako ste vi instalirali patch i jeste li uopce, kako uopce provjeriti je li instalirano?
15 godina
neaktivan
L.A. Noire

Poznata i naravno kvalitetna optimiziranost na djelu. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
L.A. Noire
Meni nesto nije jasno, nisam unosio one komande, igra mi bolje radi od GTA IV, la noire na full detaljima osim aa, a gta iv bas i ne na skroz full.... tako da ne razumijem ove sto imaju slican komp kao ja i zale se, ako sto znaci... logiran sam na social club dok igram igru
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice