Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 223.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Just Cause 2

Ne mogu vjerovati da ovo igram po prvi put, genijalna stvar!

A humor mi je u onim kao vijestima poslije svake misije najjači :D

The explosion is a result of a vulcano that has now disappeared i takve brije :D

Ili, The White Tiger is a total fiction and will be killed when found.

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 17:24 (The Unforgiven).
13 godina

Ja igram nekih 20-ak sati cca (po Steamu) i jako sam zadovoljan. Uzeo sam i sve DLC-ove.

13 godina
neaktivan
Just Cause 2

Meni je tako na zivce isla ona kokosa od pobunjenika s onim naglaskom. Znam da je trebala bit ironicno takva ali htio sam si iscupat usi i ugurat si ih u rupe kao Deadpool samo da je ne cujem vise. I onda skuzim da se ona ili netko s jaaaako slicnim glasom pojavljuje u TDU2. Psmtr! {#}

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Just Cause 2

ljudi tream pomoc, nemogu preci 1 level, kad letim pa spasim onog crnju i onda trebam doci do neke tocke al nemogu jer padnem, a padobran se ne zeli otvoriti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Izasao multiplayer trenutno u bata fazi

http://www.jc-mp.com/

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

odigrao sat, dva igre...

puno me podjeca da igru Saboteur.

grappling hook je baza sistem i to je jedino sta mogu izdvojiti kao dobru stvar.

previse repetitivnosti. idi vamo, dođi do baze, rasturi je ko beba zvecku, i tako u nedogled. voice acting je uzasan. 

uglavnom dobra igra za bauljanje okolo i to je sve sta imam dodat...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Mene je ipak malo strah da je necu moci pokrenuti jer imam Athlon 64x2 4000+,a minimali proc je 4200+.

Nadam se da ce mi raditi jer graficka i RAM-i prelaze zahtjeve Izlanuo se

Sto vi mislite,hoce li mi raditi?

Daj ne lupaj,kod mene radi na 3200+ Procu

Zovem se Bezimeni Bezprezimeni :D
13 godina
protjeran
Just Cause 2

To i nije igra za pricu, ja sam odma skinio save game, ali s neunistenim bazama, pa sam tako igro, radio gluposti i to, odlicna stvar.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 11:56 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Just Cause 2

Just Cause 2 Multiplayer Mod Launch Trailer 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Igram MP, al to granici sa opcim kaosom, server ima 1200 ljudi...tako da to bude opci kaos...ako zelis ostat ziv bjezis od spawn pointova i vecih gradica i toga jer ne izrzis dugo, osim u kakvom jetu ili tenku... race utrke isto su opci kaos..mislim jucer sam igrao race sa jos 40 igraca pazite u limuzinama...3 kruga 8 checkpointova..to je opci kaos...uspio sam cak doc 6ti....MP je ovako zabavan za ubijat dosadu, al nema neke svrhe u smislu nema misija, samo race, neki DM i freeroam...freeroam je dobar ako imate jos kog, s tim da morate bjezat od populacije jer je opci kaos hahah :D

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ovo je valjda najotvorenija igra ikad, tu nema sta ne mozes raditi. Jedina stvar koja mi se ne svidja je sta postane dosta teska nakon sto je prodjes, odnosno kad prodjes glavnu pricu i udjes u onaj Mercenary mode. Dodjem s helicem u neku bazu da je unistim, ne stignem unistit ni dvije stvari i vec me sruse s onim SAMovima. Onda sam na zemlji, unistavam SAMove bombama, al se stvori milijun vojnika i moram bjezat. Pa se vratim ponovo s helicem nakon sto su SAMovi unisteni i evo odmah dva neprijateljska helica, pa se moram s njima boriti itd.

0 0 hvala 0
15 godina
Just Cause 2

50 Ridiculous Ways To Die In Just Cause 2 Multiplayer

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Just Cause 2

Se isplati kupit igru?

Prodajem GTX 550TI GS, AMD A8-3870k i Gigabyte maticnu
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Jel se moze multiplayer igrati ako nemam steam ni originalnu igru?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Just Cause 2

da li mi može neko reci zašto ne mogu ga igrat na win 7 ono na početku što piše da se pritise kad se ulazi u igricu i to je sve nece da uđe u igricu

0 0 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Ako se ne varam igra ima neki luncher preko kog se mora pokretati. Ne direktno sa ikone. Ili se on mora prvi startat. Tako nešto. Sjećam se dok sam igrao prije 2 godine.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Just Cause 2

E da.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 15:48 (Dancy147).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ravee kaže...

evo linka za just cause 2 100% radi ja ga igram ****************

Daj prvo pročitaj pravila foruma.

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.   

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 13:21 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Daj prvo pročitaj pravila foruma.

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.   

jesi se i ti sjetio kad ces dijelit opomene 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
moderator
cod4gamer kaže... 

jesi se i ti sjetio kad ces dijelit opomene 

Post je bio danas napisan al sam ga obrisao. 

سمندری ڈاکو
14 godina
Just Cause 2

Ekipa dali je tko probao JC2 na Win 10 zaigrati?
Konstantno mi crasha igra,dok na win7 radi kako treba,ali opet na win 7 mi bolo patch ne radi.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice