Evo i ja sam nabavio igru i moram reči da nakon dosadnog GTA 4 napokon je došlo nešto prezabavno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a znate sta je najjace u ovoj igri?
zakacit neprijatelja za auto i vuć ga po cesti
to sam jučer napravio
To je za mene standard ja ih zavežem za avion ma igra je prežešća
Napokon nešto za zabavu nema razmišljana ovo je kada logika izgubi smisao ali igra je prepre zabavna E da jeli iko probao one DLC-ove
To je za mene standard ja ih zavežem za avion ma igra je prežešća
Napokon nešto za zabavu nema razmišljana ovo je kada logika izgubi smisao ali igra je prepre zabavna E da jeli iko probao one DLC-ove
pa mislim da nisu još izišli
Kako uživam u ovome xD
Jeste imali onu misiju gdje imate zadatak da uništite kip one sklupture i da glavu odvućete tenkom onom frajeru? bolesno je kad zakaćiš tu glavu za tenk i onda ta glava kako se odbija od druge aute usput i ubija
mene nerviraju neprijatelji kad nekaj uništim ne prestaju dolaziti
Skuzio sam za to mali trik:
Jednostavno odes na more u neki brod i odjuris negdje na kratko xD
Skuzio sam za to mali trik:
Jednostavno odes na more u neki brod i odjuris negdje na kratko xD
Da neprestalno se ''kote'' a nemožeš ih ubiti koda ih burekom gađam samo se odbijaju meci.
Ma samo se makni sto dalje od ulica i sve 5
DŽST KOZ TU RULZ!
Evo vam malo novosti.... DLC Packages
Di če to bit za skinuti? i kada? HVALA!
Prvo, pod "skinuti" smatram da misliš na kupnju, i mislim da će bit tijekom ljeta...
Svi DLC-ovi će biti dostupni na Steamu. Već sad ima onaj sa monster truckom za 1€ i Aerial pack za 2€ (izašao jučer). Fali još Boom pack a i on će valjda uskoro.
Pozz, regao sam se na forum da vidim ima li vamo nekog ko mi može pomoć...
Dakle, instaliram igricu, i pokrenem. Otvori mi se Launcher, odaberem engl. jezik, i stisnem Launch...i tu moje igranje završava. :D Dakle ko da nisam ni otvorio igricu, komp i dalje radi normalno. Wtf?
Samo da napomenem, konfiguracija mi je negdje između minimalne i preporučene za ovu igru, dakle ne bi trebalo biti to u pitanju.
Unaprijed hvala
Dakle, instaliram igricu, i pokrenem. Otvori mi se Launcher, odaberem engl. jezik, i stisnem Launch...i tu moje igranje završava. :D Dakle ko da nisam ni otvorio igricu, komp i dalje radi normalno. Wtf?
Samo da napomenem, konfiguracija mi je negdje između minimalne i preporučene za ovu igru, dakle ne bi trebalo biti to u pitanju.
Unaprijed hvala
Hm.... pretpostavljam da nemaš original , ako ga imaš onda ne znam u čemu je problem, a ako nemaš onda ne smijemo o tome problemu raspravljat ovdje pa mi se javi na PM
Unaprijed hvala
Koji OS imaš?
Unaprijed hvala
Koji OS imaš?
Windows 7...ne bi trebalo bit ni to :)
Ja sam problem pokušao riješiti ovako, no nije uspjelo, stoga i mene zanima to, instalirao sam najnovije drivere za grafičku karticu (znači ATI Catalyst), najnoviji DX, upgreadao sve moguće drivere, i opet neće.
BTW. Igra je od Skide :)
igra ne radi na xp-u samo na visti i win 7
igra ne radi na xp-u samo na visti i win 7
Pa znam, i imam Win7
Jel bi mi mogo neko pomoć na PM u vezi instalacije reloaded verzije.
bio bih mu beskrajno zahvalan...
pojavljuje mi se: Steam servers are currently too busy to handle your request
Hoće li mi netko poslati save tamo oko 32%? na mato.lukic.os@gmail.com HVALA!
32% = ? Ja sam na 30% bil gotov sa story misijama...
Ja dok sam imo save sam bio na 35% jel imaš još save? Ak imaš ajd molim te pošalji mi HVALA
Ja dok sam imo save sam bio na 35% jel imaš još save? Ak imaš ajd molim te pošalji mi HVALA
Nemam...
u just couse 2 nmg prec heat 1 kad trebam one bombe aktivirat ja ih bacim s mouse 2 i zakacim al ih nez aktivirat molim vas pomozite!!!!
stisni i drži lijevu tipku miša
Nakon velike stanke sam ponovno zaigrao ovu igru , nasnimio sam si BOLO Patch i sad mi je zanimljivije.Jednostavno mi je gušt ubijati .