Reinsall moda če pomoččč
@Aki pogledaj moj prijašnje postove gdje sam okačio linkove za mod i stazu
Poz!
ajmo pomaztie nemogu igrat trenutno rfactor!!!
@Aki pogledaj moj prijašnje postove gdje sam okačio linkove za mod i stazu
@benko Probaj sve obrisat cili rFactor i nanovo
@aki trebat ti još "temelj" sama igra rFactor
http://www.rfactorcentral.com/rFactor_Lite.cfm
Offtopic kako stavljate imena za liknove!
Poz!
Jel ima vremenskih uvjeta na modu CTDP 2006 ILI FSONE 2008.Ili je uvijek sunčano.
Ja igram f1 2009 mod i uvijek samo sunce.
Imam G25 i Rumblepad 2.
Sad, svi vjerojatno misle da rasturam po GRIDU sa G25, suprotno, GRID je neigriv sa volanom.
Nisam početnik u GRIDU pa znam.
Sa Rumblepadom je sve ok.
Suprotno od toga, rFactor, GTR 2, STCC, GT Legends i BMW Challenge igram sa G25 i sve savršeno funkcionira.
Jel ima vremenskih uvjeta na modu CTDP 2006 ILI FSONE 2008.Ili je uvijek sunčano.
Ja igram f1 2009 mod i uvijek samo sunce.
A sad da se i ja ukljičim.
Najbolji mod za rFactor je CTDP 2006. Njemu nema ravnog. Najbolji je po svemu osim po zvukovima motora.
Odma do njega je MMG 2007. Isto jako dobar mod, malo lakši za igrat. Najvažnije je da on po meni ima najbolje i najrealnije zvukove F1 motora od svih igra koje sam isprobao.
Uz malo editiranja može se natjerat da CTDP mod koristi te zvukove i onda zabavi nema kraja.
FSONE modovi baš nisu nešto. Meni 2007 mod nije valjal pa 2008 nisam ni skidao. Na ovaj 2009 mod nemojte ni pomišljat. To nema veze s F1.
E sad staze. Ima ih svakakvih, neke su fenomenalne, a neke ne valjaju niš. Neko se sjetio da one najbolje stavi na jedan kup. Evo ih TU SU
Ugodnu zabavu.
Edit: evo stranice koju simulacijski manijaci prate svakodnevno. Ak nešto nije tu -> ne valja. VirtualR
A sad da se i ja ukljičim.
Najbolji mod za rFactor je CTDP 2006. Njemu nema ravnog. Najbolji je po svemu osim po zvukovima motora.
Odma do njega je MMG 2007. Isto jako dobar mod, malo lakši za igrat. Najvažnije je da on po meni ima najbolje i najrealnije zvukove F1 motora od svih igra koje sam isprobao.
Uz malo editiranja može se natjerat da CTDP mod koristi te zvukove i onda zabavi nema kraja.
FSONE modovi baš nisu nešto. Meni 2007 mod nije valjal pa 2008 nisam ni skidao. Na ovaj 2009 mod nemojte ni pomišljat. To nema veze s F1.
E sad staze. Ima ih svakakvih, neke su fenomenalne, a neke ne valjaju niš. Neko se sjetio da one najbolje stavi na jedan kup. Evo ih TU SU
Ugodnu zabavu.
Edit: evo stranice koju simulacijski manijaci prate svakodnevno. Ak nešto nije tu -> ne valja. VirtualR
pricajte i za zvukovke dajte link na upute i di da to skinem??
ima ko kakve sugestije kak da si kontrole slozim, malo mi je zbrkano sve, (znam di se slaze) recimo kak vi imate slozeno dal je tak dobro itd :P
ima ko kakve sugestije kak da si kontrole slozim, malo mi je zbrkano sve, (znam di se slaze) recimo kak vi imate slozeno dal je tak dobro itd :P
Evo link za brzinomjer...
P.S. moraš se regati da bi mogao skinuti...
hvala :D
ima jos ko kakav dobar mod(prventsveno za grafiku)??
hvala :D
ima jos ko kakav dobar mod(prventsveno za grafiku)??
Jel mi moze netko rec za ove igre..jel se to igra samo online ili moze i ovako..frend nece imat net neko vrijeme pa zato..sta da mu instaliram od tih igara..ak moze da se voze formule po mogucnosti..i ak je moguce da je neka jednostavna instalacija..da ne moram skidat ove modove sta vi igrate i to sve.. ;)
Unaprijed hvala ;)
Jel mi moze netko rec za ove igre..jel se to igra samo online ili moze i ovako..frend nece imat net neko vrijeme pa zato..sta da mu instaliram od tih igara..ak moze da se voze formule po mogucnosti..i ak je moguce da je neka jednostavna instalacija..da ne moram skidat ove modove sta vi igrate i to sve.. ;)
Unaprijed hvala ;)
Evo snimio sam GTR2 plus F1 2008 MOD 1.4. full i mogu reć da sam oduševljen izgledom i ponašanjem bolida, (i ostalih sudionika (AI) na stazi jer nisu glupi kreteni kao u rFactoru da te pogode čim zakočiš u zavoju i tako svaki put). Stavio sam i nove staze sa ljepšim teksturama tako da mi je sve skupa puno zanimljivije, realnije i puno, puno ljepše nego rFactor+CTDP06!!
Evo malo slika (ForceIndia)
..ova zadnja skoro pa izgleda kao prava snimka iz utrke..
Evo snimio sam GTR2 plus F1 2008 MOD 1.4. full i mogu reć da sam oduševljen izgledom i ponašanjem bolida, (i ostalih sudionika (AI) na stazi jer nisu glupi kreteni kao u rFactoru da te pogode čim zakočiš u zavoju i tako svaki put). Stavio sam i nove staze sa ljepšim teksturama tako da mi je sve skupa puno zanimljivije, realnije i puno, puno ljepše nego rFactor+CTDP06!!
Evo malo slika (ForceIndia)
Evo Track Update (treba se na sve registrirat za skidanje modova, šta vjerujem nije problem):
http://www.racesimulations.com/GTR2/downloads/1029.html
F1 2008 MOD:
http://www.virtualr.net/f1-2008-for-gtr2-14-released/
Staze (dnevno se može skinut 100MB prometa, ali nije problem jer jedna ima oko 30MB)
http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=46
Važno: po defaultu se ne vide kotači na bolidu iz kokpita pa treba napravit sljedeće:
You can find the option Wheels Visible In Cockpit=”1″ in your Player.plr \GTR2\UserData\
Znači opciju "Wheels Visible In Cockpit=”0″" treba promjeniti u "Wheels Visible In Cockpit=”1″" u .plr datoteci