GRID VS. DiRT

poruka: 11
|
čitano: 2.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GRID VS. DiRT

vaše mišljenje o ovim igrama te koja je bolja

meni osobno je grid bolji.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID VS. DiRT

A nije baš da se ima što reći, Grid je dorađeni proizvod istog proizvođača. Naravno da je bolji. Brži je, ispoliraniji, fizika više nema izleta na Mars (grdosija od par tona odleti preko 10 cm kamena), upravljivost je moguća kontrolerom uz normalne postavke ... Sve u svemu puno bolji proizvod, sve što je Dirt trebao biti.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: GRID VS. DiRT
Ja nemogu vjerovat previše sam razočaran obojcom.Kod GRIDA mi auti klize ko ribe, A kod dirta je grafika preružna i na high ja igram GRID na medium i 100* je bolji od Dirt!!!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
unknown kaže...
Ja nemogu vjerovat previše sam razočaran obojcom.Kod GRIDA mi auti klize ko ribe, A kod dirta je grafika preružna i na high ja igram GRID na medium i 100* je bolji od Dirt!!!

Imaš ubitačne komentare!
Auti klize ko ribe????

Nema tu usporedbe za te dvije igre.
Ak bi bila usporedba, onda je to trebalo biti "Toca Race Driver 3 vs. Race Driver GRID".
DIRT je neuspjeli nastavak relija, a GRID najuspješniji nastavak Race Driver serijala.
GRID je sve samo ne loš.

Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Kolko imas godina? 10? Kao prvo nemoze se to usporedjivat, kao da supredjujem Diablo2 i sta ja znam...Baldurs gate. Totalno glupo. Istina je da je izvana cudno vozit, bolje je rijeseno to u GRIDU nego u DIRTU. Grafiku necemo spominjati jer je fenomenalna  jednoj i u drugoj igri, pogotovo GRID-u. Sa tehnicke strane nema problema. Ja vozim uvijek iznutra, odnosno kokpit pogleda i imam savrsen feeling voznje.

Ak hoces da ti ne "klizi ko riba" zaigraj Richard Burns ili slicno, ovo su ipak samo arcade i takve se moraju i igrat. Neznam zasto svi ocekuju "vau realno ponasanje auta", igra niti nije napravljena da bude takva.
...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan
      Aral kaže
Ak hoces da ti ne "klizi ko riba" zaigraj Richard Burns ili slicno, ovo su ipak samo arcade i takve se moraju i igrat. Neznam zasto svi ocekuju "vau realno ponasanje auta", igra niti nije napravljena da bude takva.
 tako je....to su čari GRIDa...mora i proklizat koji put...Namigiva
inaće meni je GRID bolji do DIRTA jer mi više leže takvi raceovi...ali to nisu iste igre, jer je DIRT rally
bobo desmra
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
...ali to nisu iste igre, jer je DIRT rally
 Poanta cijele price...
...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan

Igrao sam oba dvije i mei je osobno GRID puno bolji . Mada se na vožnju u GRID-u treba priviknuti .

Dobro je to što GRID ima vraćanje vremena , super aute ,l grafika , uništenje auta ....

17 godina
neaktivan
GRID VS. DiRT

bez pogovora GRID!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID VS. DiRT

Je šta je, obadvije su slične do boli, (naravno isti proizvođač) da ne kažem skoro pa iste, u nekim slučajevima, al GRID je bolji jer je DIRT malo zasro, sa onim glupoštimaSmijeh, što nema veze sa klasičnim relly-iomSmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina

arkadne obje.

grid, kaj se tiče utrkivanja, i nema baš nekaj za ponudit. osjećaj vožnje je totalno bezveze.

ko voli drift - taj će doći na svoje.

dirt.. igrao sam demo.. isto tak, ništa posebno.

ima puno boljih proizvoda od toga..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice